-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz Yiggdrasil #31574 üzenetére
A 2011-eseknél nagyon para. Én szemezgettem velük hónapokig, utánanéztem a mi-hogy részének de tényleg nagyon rémisztő az összkép. Talán bevállalható egy gép ha olyantól veszed aki annyira nem stresszelte (itthon nem hiszem hogy találsz olyat, nagyon sokan munkára vették a gépet), aztán alapos takarítás, újrapasztázás után használhatnád de utána illendő lenne 3 havonta kiporolni és évente pasztázni hogy sokáig jó legyen a gép. Meg azért odafigyeléssel használni eleve, ügyelve arra hogy sokáig ne legyen terhelve és jól szellőző helyen legyen. Szerintem ez marhára kompromisszumos, én ezért sem ugrottam bele.
Nekem a 2011-2012 Air-el az a problémám hogy nem Haswell-esek, az a processzor kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegedik és eleve HD5000-es GPU van benne. Így inkább a 2013/2014-es széria ajánlott részemről.
Dual VGA-t nem kell erőltetni szerintem, de Intel HD4000 (2012) alatt ne nézz gépet. De őszintén megmondva még talán az is kevés lehet a könnyed működéshez Yosemite alatt... de most fogok azzal gépet vásárolni (non-Retina MBP), majd írok be tapasztalatokat ha meglesz a gép.
Alapvetőleg ha Mavericks-en maradsz akkor egy HD3000-es Pro is elég, ezek azért relative olcsók már manapság (láttam pár hete 170-ért is jó állapotút, bár ANSI billentyűzettel) de az Yosemite-vel már csúnyán belassul animációk folyamatossága terén.
Vásárolni meg Hardverapró, Beszeljukmac apró, Almapiac és Almapró.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Láncfűrész topik
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Eladó Macbook Air M1 13" 2020
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest