- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egy extra Radeont kap Kína, igen nagy csendben
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Mármint úgy általában, nem csak OS X-en? Mert én ilyenről nem hallottam. PC-nél minden kézreáll magyar kiosztással is, itt bizonyos karaktereknél meg mintha direkt szivatni akartak volna minket.
(#19372) TigerCat: Az a baj, hogy ez sem megoldás. Ez az első Mac-em, de már ennyi használat után is imádom a rendszert. Leszámítva a hibáit...
Na meg a kijelző miatt sem érdemes más rendszert használni. A natív 2560x1600 azért kicsit túlzás (live Ubuntut megnéztem rajta), alacsonyabb felbontással meg buksz valamennyit a szépségéből.
(#19376) Ragnar95: Hidd el, én örülnék neki a legjobban, ha felhasználásbeli oka lenne. Ahogy bekapcsolom a gépet, már a felhasználó képének előbukkanási animációja is lassú a bejelentkezési képernyőn. Szerencsére főleg altatom, mert azon is csak felhúznám magam.
(#19380) brumi1024: ELTÉ-n is hallottam már ilyen szabadon választható tárgyakról, de még nem igazán tudtam plusz tárgyakat felvenni, szóval nagyon nem foglalkoztam velük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egészséges életmód
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Üzletből, garanciával, Macbook Air Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD Space gray
- szinte új MacBook Pro 14 hüvelykes M3 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 3 év garancia
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest