-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
iCloud Mail Spam mappájában egy ilyen email jelent egyszer csak meg, saját email címemről küldve. Azt nem tudom, honnan szivároghatott ki az email címem, mert bő 1 éve hoztam csak létre, nem sok helyen adtam még meg. Amúgy nem ez a fő email cím, hanem csak egy alias, amit létrehoztam iCloud Mailben. https://haveibeenpwned.com/ szerint egyébként nincs róla data leak infó.
Kapott más is hasonlót már? Igazából 100%, hogy csak egy béna próbálkozás, az egyetben bánatom, hogy ezek szerint valahonnan kiszivárgott ez az email címem, így jöhetnek rá hasonló spam és adathalász emailek a jövőben is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Apple Macbook PRO 512 GB Silver - 24 hónap Garancia - 091
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest