Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atee94
tag
válasz 7Heads Drago #465 üzenetére
Mint ahogy a sebesség is relatív, hogy kinek mi a gyors.
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
Atee94
tag
válasz 7Heads Drago #462 üzenetére
Érdekes, mert páromnak az SE2020 van, ami Bionic A13-at kapott, mint az I11, és neki tökéletesen működik.
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
Atee94
tag
Bocsánat, rosszul fogalmaztam, köszönöm a javítást.
Azt akartam írni, hogy EU-s szabályozás szerint minimum 5 év. Ugye sok készülék kap még biztonsági frissítést(még ha főverzió frissítést nem is), bár a biztonsági frissítések általában már nem olyan sűrűn (kb. 2-4 havi rendszerességgel) jön, mint az éppen a fő verziónak a szinte havi frissítései.
-
Atee94
tag
válasz 7Heads Drago #456 üzenetére
Elsőnek a 3 gb-os változatok fognak kiesni, ami a 11-es széria plusz 2020 SE. 5 év frissítést szokott adni az Apple, így úgy gondolom hogy a 4 gb széria csak kitart 2026-ig.
-
Atee94
tag
Ha minden igaz jövőre belepakolják már a ProMotion kijelző technológiát is az "alap" Iphone 17-be, szóval igen, az Apple szembeköpte egy kicsit a 60 hz-val. Főleg ha ugyanennyiért fogja árulni a készüléket, és mondjuk nem emel 30k-t csak azért mert 120 hz.
Nemhiába mondják hogy 13 vagy az fölött igazán a 17-re lesz érdemes váltani[ Szerkesztve ]
-
Atee94
tag
Ezzel kapcsolatban nekem viszont a Lamborghini film jut eszembe, konkrétan ez a jelenet:https://youtu.be/q_o2eL0s7Fs
Lehet csilliárd árréssel dolgozni, lehetsz Te az egyetlen a sportautó piacon. Addig ameddig nem csinál más jobbat és mikor jön a hír hogy nincs annyi előrendelés, nem fogy úgy a széria, akkor az már jelenthet problémát a későbbiekben.[ Szerkesztve ]
-
Atee94
tag
Elnézést, de a köpködés nem a 400 ezer forint miatt van, hanem 400 ezer forintért, gáz a 60 hz, és USB 2.0.
Ha ennyi az ára az alapmodelnek, akkor ne szarakodjunk már ezeken.
Nagyon sok kolega itt Apple user, és Apple userként is szúrja már a szemüket hogy 2024-ben 60 hz-nál tartunk, ismétlem, 400 ezer forintért.
Soha nem mondtuk azt hogy az Apple szar, hanem 400 ezer forintért sok embernek ez nem hiányosság, hanem konkrétan szembeköpés.
Az hogy egy geek fórumon kivesézésre kerül, és sokan szóvá teszi egy olyan közösségben, ami ehhez ért, erre specializálódott, azzal nincs probléma.
Az mellett ez a cikk nem az IOS kivesézéséről készült, hanem az Iphone 16-ról, és azok paramétereiről.Így(szerintem) jogosan fogalmaznak meg kritikákat és vitáznak a paraméterekről.[ Szerkesztve ]
-
Atee94
tag
Ne legyen semmi helyette, én NEM azt mondtam hogy a piacgazdaság szar, hanem SZABAD akaratomból legkozelebb NEM az Applenak fogom lecsengetni a pénzt, ha telefont veszek.Nem ugyanaz a kettő Szerintem jópár millióan fognak még így dönteni.
Ha csak az Apple lenne, na akkor lenne tervgazdálkodás és KGST.[ Szerkesztve ]
-
Atee94
tag
Aztán mikor 100k-val többe árazza egy max 20k forintos alkatrész árát, akkor meg tapsikoljunk hozzá...
Szó nélkül megvehetném a legújabb Pro Maxot is, de ne keljen már 400k-ért az Apple fillérbaszkodását eltűrni, és ezért is fogok másra váltani, ha pár év múlva cserélem a telefonomat.Bár egyedül vagyok, de ha sok ember szavaz a pénztárcájával úgy mint én, azt azért az Apple is fogja érezni."The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
Atee94
tag
Ha van időm a család,munka és hobbi mellett akkor kábellel szépen feltöltöm a gépemre, szétválogatom hogy a szarul sikerült fotókkal és videókkal ne foglaljak felesleges tárhelyet, majd offline lementem egy-egy merevlemezre.
Addig viszont jó lenne ha az alap négyszázezres csomagba ne egy picsafüstnyi tárhely menjen, hogy ha nincs időm neki ülni jópár hétig szétválogatni és feltölteni a képet, akkor ne fussak ki a tárhelyből. Nem beszélve az USB 2.0-ről, mert sok helyen még mindig nem elérhető az ultra gyors net.
Felhőre meg nem fogok előfizetni, mert egyrészt rohadtul elkényelmesednék és egy rakás rosszul sikerült képet fellőve egyre csak kifogynék a tárhelyből, havi szinten lebontva nekem meg jobban megéri egy pár HDD-n tárolni az adatokat.
Arról nem beszélve hogy ha külföldön nyaralok, akkor nagyvalószínűséggel nem lesz mindenhol jó net hogy töltögessem fel a képeket.Mielőtt Apple haternek hinnél, van Apple termékem, jó terméket állítanak elő, de ez mellett látom azokat a hibákat ami miatt egy utolsó aljas vállalatnak tartom(RAM és tárhely szarakodás és túlárazása, 60 hz, USB 2.0...)
-
Atee94
tag
A felhasználók 90 százaléka nem vehet fel több órás videót mondjuk egy ballagásról, kirándulásról, nyaralásról, és nem igényük a 4k60 fps "csúcsminőség".
OK, úgy érzem én vagyok a helikopter."The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
Atee94
tag
Iphone felhasználóként mikor megszületett a kislányom, minden videóra felvett pillanatát a lehető legrészletesebb formátumban szerettem volna megörökíteni, és az alap 1080p30 fps helyett 4k60 fps lett az alap video beállítás.
Akkor a 128 GB, ha nem mentenék folyamatosan, nagyon gyorsan megtelne. Az hogy neked nem igényed a nagyobb tárhelyre, sok millió embernek lehet az.
Úgy gondolom hogy 400 ezer forintért, még ha hiszed vagy sem, nem fér már bele a 60 hz, az USB 2.0 és a 128 GB, mikor minden szar androidos telefongyártó képes ezt megadni alsó közép kategóriában is, főleg úgy hogy a legendás IOS rendszer se annyira összerakott és stabil mint régen volt."The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika