Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Szerintem erősen túlzol a napi két órával, heti két perccel is megtelik... egy 45 perces (esküvői szertartás) videó 22 GB iPhone 13 Minivel felvéve, egy 48MP-es újabb iPhone lehet, hogy részletgazdagabb videót készít nagyobb fájlmérettel. A napi két óra napi 60GB-ot jelentene, 2 napig tudnál vele videózni a 128GB-os telón.
Egy évben meg összesen két órányi (heti két perc!) videó azért bárkinek bárhol összejöhet 1-1 kirándulással, családi eseménnyel... ha a telefon tud 4k60fps videót, akkor nem fogok negyed felbontással fele képkockaszámmal videózni, hogy spóroljak a tárhellyel, az annyit jelent, hogy nem megfelelően méretezett.A "hardcore user" még megállná a helyét, ha 4k60 ProRes LOG videózásról beszélnénk, de egy tömörített formátumból igenis lehessen kihasználni a max. felbontást és sebességet.
Persze lehet védeni az Apple üzletpolitikáját, csak ezzel pont nem a vásárlók járnak jól, az Apple viszont örülhet, mert az elégedetlenkedőknek mindig lesz olyan fan, aki az orrára koppint, hogy akkor vegyen Androidot.
╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
enginev3.0
félisten
Mióta hardcore user az hogy valaki rögzíti az újszülött első mozzanatait? Azt hittem azért tesznek kamerákat ezekbe a telefonokba hogy ne kelljen plusz egy eszközt magunkkal cipelni.
Semmi non sense nincs abba amiket itt írunk
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Atee94
tag
A felhasználók 90 százaléka nem vehet fel több órás videót mondjuk egy ballagásról, kirándulásról, nyaralásról, és nem igényük a 4k60 fps "csúcsminőség".
OK, úgy érzem én vagyok a helikopter."The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
mhydas99
aktív tag
Persze, igazad van, de akkor hogy lehet az hogz androidos fronton ma mar egy 120 ezres telefonban is van Oled kijelzo, 120-144 Hz-es frissitessel? Nem arrol van szo hogy az Apple alkalmazkodik az emberekhez. Arrol van szo hogy az emberek alkalmazkodnak az Applehoz. Mint itt jopar hozzaszolasbol is kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest