Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
+1 Spigen Ez Fit HD, ezelőtt én sem használtam fóliát vagyis 1-2x próbára, de max 1 hónap után mindig repültek. A sima műanyag fólia tapintása nem volt, olyan a színek sem voltak olyanok a kijelzőn. Volt öngyógyítós, na annak volt a legrosszabb a tapintása. Aztán uv lámpával felhelyezett üveg. Az vastag volt esésre repedt, tört le a széléből stb. Sokáig nem is használtam inkább fóliát. Erre ezt feltettem szept 25en nagyon baba. Vékony üveg, olyan mintha nem is lenne rajt semmi. Tapintásra csúszós, mint az új telefonkijelzo, mert oleofob bevonat van rajt és ezért száraz ronggyal le tudod törölni az ujjlenyomatokat. Ejtésre nem törik. Kopogtatásra is olyan, mintha a telefon kijelzőjét kopogtatnád. Színek sem változtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest