- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
+1 Spigen Ez Fit HD, ezelőtt én sem használtam fóliát vagyis 1-2x próbára, de max 1 hónap után mindig repültek. A sima műanyag fólia tapintása nem volt, olyan a színek sem voltak olyanok a kijelzőn. Volt öngyógyítós, na annak volt a legrosszabb a tapintása. Aztán uv lámpával felhelyezett üveg. Az vastag volt esésre repedt, tört le a széléből stb. Sokáig nem is használtam inkább fóliát. Erre ezt feltettem szept 25en nagyon baba. Vékony üveg, olyan mintha nem is lenne rajt semmi. Tapintásra csúszós, mint az új telefonkijelzo, mert oleofob bevonat van rajt és ezért száraz ronggyal le tudod törölni az ujjlenyomatokat. Ejtésre nem törik. Kopogtatásra is olyan, mintha a telefon kijelzőjét kopogtatnád. Színek sem változtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest