Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Luser2000 #837 üzenetére
Úgy sem megy
Érdekes, mert látszólag csatlakoztatva van, AI life alkalmazáson belül tudom állítani a Huawei hangerejét, kommunikál vele, de mintha nem hangszóróként kezelné, hanem valami más eszközként.
AI life nélkül Bluetooth eszközök között megjelenik, rányomok, de azt írja, hogy pairing unsuccessful. AI life telepítés után alkalmazáson belül simán látja és csatlakozik, utána eszközök között is írja, hogy connected, de ahogy írtam, mintha nem hangszóróként kezelné.
Jabra Elite 85H, Sony WF1000XM3, Harman Onyx Studio 7, Samsung Q930C gond nélkül mennek vele. És mint írtam, a Huawei gond nélkül ment az előző telómmal (Samsung) és a Windows-os laptopommal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest