- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Jobb az iphone kamerában, nem kérdés engedd el..
Élethűbb színekben és részletesebb is, valamint nincs rongyosra élesítve annyira.
Vállalható a samu is, és én is szeretném hogy jobb legyen mert a foldot választottam a 2 teló közül megtartásra, de nem az.Amúgy a vibrant mód be volt kapcsolva a Pro-n, igaz?
Mind a 2 automatán volt, de a foldon kikapcsoltam azt a szörnyű optimalizálást, hogy legyen valamennyi esélye..a Fold pedig eleve nem is úgy van pozícionálva, mint a "kamerák királya").
Ezt nem tudom mire érted, egymás mellett pontosan ugyan úgy van tartva..Még 2 kép, ajánlom teljesméretben letöltve nézd meg, reménykedem benne, hogy látni fogod azt, amit szerintem mindenki..
[Fold] [15 Pro]Holnap ránézek a gcamra és az expert raw-ra, hátha többet ki lehet hozni a foldból is, mert az s23-on láttam már ígéretes gcam képeket és ez szinte ugyan az hardveresen..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest