- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Figyeld az autópályát:
"Félreérted. A specifikációban megadott értéket mindegyik tudja. Az a szerencse, ha jobbat fogsz ki. Ez egyébként minden gyártónál így van."
Én és a szembemenetem :Nézzük a tényeket. Van aki szerintetek 105%-al kapja van aki 100%.
Na most aki 100% kapja nem 105%-al az jól jár vagy rosszul?
Mivel csak engem kell figyelned az autópályán van időd megkeresni és megmutatni, hogy hol írtam azt, hogy egyformát gyárt akármelyik gyártó? Én nem találtam meg azt, h hol állítottam, hogy egyforma a kapacitás akármelyik gyártónál is.
Ebből indultunk : Azért milyen szép már, hogy 600k telefonnál szerencse kell, hogy jó legyen
Ha pont nem látnád mert keresel engem a forgalommal szemben ott van a "
" Vagyis nem vérre vettem hanem poénra. És ha koszos szélvédőd miatt csak eddig jutnál "Egy 600k telónál ne legyen már az, hogy az egyik jobb mint a másik." hogy elkerüljük a további zseniálsi logikai meglátásaidat ebből hogy is vonod le azt a következtetést, hogy ez egy állítás, hogy van ilyen nem pedig egy nemtetszés minden termék felé? Ennyi erővel azt is kezdhetted volna bizonygatni, hogy az ég kék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Warhammer 40k: Dawn of War IV - Caliban fiai a csatamezőn
- DOOM - The Dark Ages
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest