Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonMedve #3744 üzenetére
Nálam az egész iPad-ekkel indult (egy sima 8-as és egy Air 4), ott kezdtem ismerkedni a rendszerrel és nem értettem mindent, de az alapokat persze igen, de amúgy leginkább csak játszottam rajtuk, arra vettem őket leginkább.
Aztán jött a 15pm, nagyon megszerettem, vele párhuzamosan az iPad-et is egyre jobban értettem, (rájöttem, hogy minden ugyanaz, csak nagy méretben 😁) és felmerült közben egy olyan igény is, ahogy időközben az egész életemet belaktam a mobilba, hogy amikor otthon vagyok, mindent ugyanúgy folytathassak, hasonló minőségben, csak nagy méretben, így nemrégiben a harmadik iPad gépezet már egy Pro modell lett (a FaceID és a 120Hz miatt).
Anyagilag annyiban vagyok védve, hogy MacBook gépeket nem tudnék kihasználni, eleve az itthoni laptop elé is havonta egyszer ülök le (mondjuk mióta iPhone van még ritkábban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest