- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #3004 üzenetére
Dehogy. Ha userek feedback bombáznak egy céget mindenféle opciókról (nekem is lenne pár kívánságom), az simán belefér a természetes fejlődésbe. Például bár nekem nincs és nem lesz Pro Max méretű telefonom, pont itt ebben a topikban én is aláírom, hogy a méretnövekedést szoftveres oldalról nem nagyon követték le Cupertinoban, jogos igény lenne pl. a fixen fentről lefele ikonrács megváltoztatása. Ha már láthatatlan widget appokkal lehet tologatni lefele, akkor ennyi erővel legyen rá gyári módszer.
Inkább azzal van bajom, amikor törvények alapvetően megváltoztatják a terméket a cég filozófiájával ellentétesen. Az már akkor valami más lesz. Érdekes EU DMA kijött és a Spotify, Epic, Microsoft, Mozilla stb. mind elégedetlenek továbbra is. (warez vérpistike is, mert a sideload lehetőség nem olyan sideload lehetőség lett)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest