Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Annyira jó fóliák vannak manapság, én azt nem hagynám ki, már csak azért sem, mert inkább az szedjen össze mikrokarcokat, mint a pőre kijelző és gyakorlatilag észrevétlen, hogy fent van-e a telefonon.
A tok meg egyéni dolog, van barátom aki biztosítás miatt nem félti a telefont leejtés esetére sem, mert gyűlöli a tapintásukat és ha már szép a telefon, nem akarja bebugyolálni. Én nem vagyok ennyire szabados gondolkozású...
De mindig valami arany középutat keresek abban, hogy egy tok ne legyen túl vastag, de valami alap ejtés védelem legyen benne. Most éppen ezt használom mert sárgulás ellenállást is ígérnek (meglátjuk): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest