Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #2553 üzenetére
A helymeghatározáshoz nem nyúlnék nagyon sok mindent befolyásol, optimalizált töltést többek között. A másik kérdésedre nekem használatakor van beállítva, de alig találkozok a nyíllal.
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #2532 üzenetére
Nem. Bárhol látható.
-
Sasi001
senior tag
Vagy beállítások-általános-AppleCare Jótállás. Egy idő után itt is látható.
-
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #2528 üzenetére
Beírod a sorozatszámot és ha látod akkor élő.
https://checkcoverage.apple.com/ -
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #2526 üzenetére
Telón nincs de egy ultra2-n van. Mi lenne a kérdés?
-
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #2500 üzenetére
Igen. Jelezték, hogy leállás lesz.
-
Sasi001
senior tag
Köszi mindenkinek, akkor frissítek.
-
Sasi001
senior tag
Valaki frissített már 17.3.1-re? Nincs semmi gubanc?
-
Sasi001
senior tag
December 12
26 -
Sasi001
senior tag
15pm van 3db egyik sem melegszik.
-
Sasi001
senior tag
válasz
ForRedGlory #1703 üzenetére
Ha lejár kipróbálom. Nem ismertem. Köszi
-
Sasi001
senior tag
Telefonról visszatölteni egyébként sem jó.
-
Sasi001
senior tag
Üdv Mindenkinek!
15pm dec 13-tól nem képes megtanulni az optimalizált töltést. Tudom, minden feltétel adott de mégsem. Eddig minden telefonomnál működött. Lehet, hogy nehezen tanul? -
Sasi001
senior tag
Kellemes Ünnepeket Kívánok minden fórumtársnak!🌲🍾
-
Sasi001
senior tag
Gondolt egyet és megszűnt a haptikus visszajelzés. Hiába kapcsoltam ki be semmi. Végül a soft reset segített. 15pm
Más. Minél tovább nézem a natúr titán keretét egyre inkább úgy tűnik, hogy karcos ami valójában nem igaz de érdekes a szálcsiszolása. -
Sasi001
senior tag
Sziasztok! Valaki esetleg hátha tudna segíteni. I centre netes rendelés 15PM gyári szilikon tok 14 napos visszaküldés tudja valaki, hogy működik? Telefonon nem érem el őket. Köszi
-
Sasi001
senior tag
A kameránál kb 2mm a kijelzőnél 1mm. Egységes mindenhol, a gyári bőrtok a 14pm-nél nem volt egyforma, pedig volt három bőrtok is hozzá egyiknél sem. Azt kell, hogy mondjam jobb mint a gyári bőrtok volt. Ha jól olvastam, valamivel kezelve van. A gyári tok ahol sokat fogtam sötétedett amit ennél nem veszek észre. Spiegen ez fit teljes kijelzővédővel használom fekete keretes tökéletesen passzol. Nekem jobban tetszik a fekete keretes mert így nem látszik, hogy van rajta üveg. Valaki fentebb mellékelt egy képet amit megnéztem, nem igazán takar ki semmit.
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
Joachim21 #1563 üzenetére
Kék, barna, bordó. Nagyon patentek a gombok, tökéletes mindenütt, nem áll el a sarkoknál, pont jó a felrakás is nem nehéz de nem is könnyű. A fenti linken ott a három szín. Sajna fekete nincs, de még a gyártó oldalán sem találni. Barnát vettem de lehet veszek egy kéket is.
-
Sasi001
senior tag
Most vettem. Normális bőrtokot nem találni. Mujjo-t vettem, hibátlan. Szerintem jobb mint a gyári. 15PM-ra egyedül az i centre ahol lehet kapni, mindenütt hiánycikk.
https://icentre.hu/kereso?search=Mujjo+15+pro+max&price_from=24990&price_to=24990&sort=default -
Sasi001
senior tag
FineWoven tokot használ valaki? Belül a gomboknál nagyon élesnek tűnik, vajon nem karcol? Egyébként jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Nintendo Switch
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest