- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
1. Nekem néha azt mutatja hogy netem, de nem tolt be semmit (mobil net), repülő és vissza
2. iMessage néha hiba csatalok be képet, nem csinál semmit csak 2. vagy 3.ra
3. Síri néha makacs, hiába beszélek hozza
4. szem követés… inkább nem is írom
5. volt nem fogadott hívásom, nem mutatta csak miután felodottam, ugyan ez iMessagenel is - ez talán kétszer volt eddig
6. első nap valamiert nagyon merült, töltés után jó lett!
biztos van meg, de most ez jutott eszembe -
joey04
titán
-
joey04
titán
Nem baj, az a baj, hogy kardoskodsz mellette úgy, hogy rendesen ennyi idő alatt le sem tudtad tesztelni, valamint a fent leírtakat nem veszed figyelmbe, az átlagusert pedig ezzel megtéveszted. Én is bétáztam, nekem is volt olyan, ami olyan fasza volt, mint egy stabil rendszer, de tisztában voltam vele, hogy benne van a pakliban, hogy a kövi verzió alatt összefossa magát a rendszer, vagy egy app. Ezzel tisztában kell lenni.
-
joey04
titán
Tehát tulajdonképpen már mehetne is véglegesbe igaz? A béta azért béta, pléne a dev, mert azon kívül, hogy bugos lehet, szimplán változtathatnak is valamit. Szóval lehet, hogy beta 1-2 alatt nincs gond, aztán beta 3 alatt beszarik valami, pl egy fontos banki app. A véglegesre ez kialakul és a fejlesztők is tudnak reagálni.
-
joey04
titán
de nem a magyarósi féle. Szimplán gyengébb. De volt ennél rosszabb telefonom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ivqkzy-: 2. gépem
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest