- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Bocs, de nekem erről mindig ez jut eszembe
-
adam055
újonc
Az iPhone 15 egy remek telefon DE! Én értem hogy bevált a módszer de szerintem az elég gáz hogy egy ilyen ár kategóriájú telefonnál csak 60 hz-es a kijelző amikor egy 60 ezer ft-os Redmi Note 12-ben dupla ekkora a képfrissítés... sőt android fronton már Adaptív 1 to 120 hz-es kijelzőt kapsz WQHD felbontással ilyen áron
-
Pityu.
nagyúr
Bizonyára ismersz.... Más mást mond de tudod mit nem érdekel amit írsz hál isten nem a te véleményed számít
Én nem mondtam,hogy ne vegye vagy ne használja csak felesleges de ők tudják.
Nálam semmi sem etalon az van ami van ,néztem más telefont is vagyis márkát.Én nem vagyok olyan megszállott mint pl egy samsungos vagy iphone rajongó.
-
samu sgs2
csendes tag
Nagyon tetszik az új 15, erősen el gondolkodtam rajta. Androidot használok a kezdetektől. A 60Hz egy kicsit fura / zavaró, a mostani telón be állítottam fix 60 - ra, és egyértelműen van különbség! Pedig még csak nem is 120-on használom, hanem automata beállításokkal... 🤔
-
-
Hallosz
senior tag
Nagy reményeket fűztem az iOS 17-hez a hívás lista korszerűsítésével kapcsolatosan.
használata közben tapasztaltam és dicséretes, hogy a 100 darabos limitet felemelték, még nem tudom mennyire.
Azonban, vannak még érthetetlen dolgok.
Pl, engem hívott Béla, nem tudtam felvenni, majd 2 óra múlva hívtam Bélát, akkor Ő nem vette fel. Ez két külön eseményként van rögzítve a listában. Hogy ez miért "jó" így nem tudni, én természetesnek veszem, hogy ez egy db. hívószámhoz kötött két esemény.További nehezítő körülmény, hogy nincs keresési lehetőség az előzményekben. Tehát ha autót vezetve beszéltél és azt megjegyezted, hogy a hívó reggel telefonált és utolsó négy számjegye, pl. 9876, akkor ennek megtalálásához egyesével át kell nézni az összes hívást.
Miért így?
-
Richie86
senior tag
Úgy gondolom a 13-as széria után ez az igazi előrelépés (csak az alap modellekre gondolok). Talán mire leváltom a jelenleg használt 13 Pro-mat, esetleg lecsorog a 120 Hertz (vagy legalább 90) az alapmodellekbe is, és akkor elég lesz nekem az is, nem muszáj a Pro. Még egy kicsit gyorsabb töltést el tudnék viselni, de nincs gondom a jelenlegi töltési sebességgel sem.
-
GEIL
addikt
Gondolom a legújabbat akarja és ezért muszáj a pro-t vennie (120 hz).
Az, hogy "nem használja" ki, már másodlagos.....hiszen ennyi erővel ne vegyünk még egy 1,6-os Skoda Octaviát sem, mert 240 van beleirva végsebességre, de többnyire 50-130 között fogjuk használni.....tehát ergo "nem használjuk ki fullra amit tud" ? ugye hogy marhaság ez....mindenki úgy használja ahogy akarja....ismerősi körben van 13 pro egy idősebb hölgynek......facebook, messenger, viber....még fotózni se használja...max videohívásoknál működik az első kamera -
madgie
titán
válasz
Zsolt,72 #117 üzenetére
Nekem a 15 Pro úgy kezdte a költözést, hogy várjak, frissíteni szeretné magát, aztán folytatjuk. Valószínűleg emiatt a bug miatt?
Másik meg az, hogy mivel a 12 Minin ötezermillió cucc volt, így eszembe se jutott iPhone-ról iPhone-ra költözni úgy, hogy egymás mellett legyen órákat a készülék, iCloud visszaállítást választottam, akkor csinált egy friss backupot a régiről, azt elkezdte ráhúzni az újra, de akkor már használhattam a régit, jöhettem-mehettem dolgomra, az új meg szépen összeszedte wifiről a beállításokat, rengeteg alkalmazást, sokezer fotót, videót. -
Izland`
tag
"Unom már az ilyen embereket akik ilyen dumával akarnak másokat kiközösíteni.."
Nem, barátom. Téged maximum a személyeskedő, lekezelő, általánosító stílus miatt szeretne kiközösíteni bárki is.
Egyébként itt nagy eséllyel leginkább olyan emberek kommentelnek/ olvasnak cikket és hozzászólásokat, akiket érdekel ez a telefonon, vagy valamelyik apple termék. Aztán megérkezel te, akit láthatóan nem érdekel a készülék, és az első hozzászólásoddal a felhasználók nagy részét agyatlannak nevezed, de természetesen a végén még te vagy vérig sértve. Nem tartod ezt viccesnek?
Még szerencse , hogy az "agyatlan" jelzőt (csak) online használod, nem pedig személyesen. Mert, ha élőben egy ilyet megengednél magadnak, félő, hogy hogy a másik fél elengedne cserébe egy sallert, és onnantól kénytelen lennél kicsit észbe kapni.
"....iPhone 15 Pro Max,-ra,pedig kb annyit használja ki a telefont,hogy nyomja rajta a facebookot,intagramot ,tiktokot stb... meg néha ló egy két szelfit "
Itt pedig úgy csinálsz, mintha az android felhasználók nagyon nagy részére nem lehetne ugyanúgy ezt a klisét ráhúzni.
Sajnálni tudom azokat, akik fekete fehérben látják csak a világot.
-
janeszgol
félisten
Lehet, hogy túl szigorúak voltunk? Az igaz, hogy 300k alatt a telefonok zöme usb 2.0-ás.
60 megabájt per sec, ami igazából 35-40 megabájt, mert efölé nem megy (mivel nem csak adathasználatra vannak benne a szálak) az ma a 4K kamera korában kevés lehet. Régen, még az iPhone 6s idejében volt egy számítás ( [link] ), de ez ma már nem állja meg a helyét. Nagyobb bitrate, sokkal több hely kell. Plusz én a 60 fps videót szeretem.100 megabites 4k 60 fps videó mérete 750 MB per perc. 1 óra 45GB, amit 19 perc alatt másol fel. Ha van 200 GB-nyi videód, akkor majdnem másfél óra felmásolni. Igaz ezt nem naponta csinálod. De a poén az, hogy Onedrive-ra 3x-4x gyorsabban tölt fel, mint ahogy az USB 2.0 másolja az adatokat.
-
Jelentősebb frissítés történt eme szériánál , nem úgy mint 13 & 14 esetében , az vicc volt.
-
Pityu.
nagyúr
Oké értem ,akkor most jön a máshogy nem tudok visszavágni szóljak be a helyesírással.Értem én amit mondasz de a mondandón volt a hangsúly.Unom már az ilyen embereket akik ilyen dumával akarnak másokat kiközösíteni,mert ha nem írsz helyesen nem lehet véleményed vagy semmisé teszi azt...
Javítsd a hibáim és rád húzhatom ezt "A tudomány szerint azok az emberek, akik kijavítják mások nyelvtani hibáit, utálják az embereket"
#zsoltyyy
Nekem meg van ismerősöm aki anno iphone 11 pro-t vásárolt de ő legalább ki is használja mert az is segíti a munkájában. -
geogerilla
újonc
Gyanítom, hogy erről a jelenségről viszonylag keveset írnak.
Kijön egy gyors szoftver javítás, de próbáld átvinni az előző készülékedről az adatokat úgy, hogy te a public beta miatt már előbbre jársz…
Szerencsére megoldódott.
Most arra várok, hogy a sima 15-re is elérhetőek legyenek a normális tokok. Átmenetileg megfelel, amit most használok, de a komolyabbak egyelőre csak a Pro verziókra kaphatóak. -
zsoltyyy
senior tag
Ezt az elméletedet nyugodtan kiterjesztheted az egész emberiségre...Haverom pl s23ultrát akar, pedig életében nem használta messengeren és híváson kívül a telefonját semmire... és akkor most szépen menjek át egy samsungos hír/teszt alá és írjam oda, hogy a legtöbb agyhalott? Kész vagyok rajtatok...
-
Pityu.
nagyúr
-
hdavid1
tag
Nem teljesen értem, hogy ezeket a 24 megapixeles képeket miből állítja elő a telefon. Binnelés után 12, binnelés előtt 48, de akkor a 24 az honnan jön.
-
Izland`
tag
A droidos telefonokkal ellentétben, az iPhone telókat jóval hosszabb ideig használják a vásárlók. A 15-ös széria 5 év múlva is egy kényelmesen használható mobil lesz, míg a droidos telók nagyon nagy része addigra kuka.
Ha ebből a szempontból nézzük, jobb lett volna, ha nem 2.0-val adják ki.Teszthez:
Amint ki fog adni az apple egy közel teljes kijelzős, bevágásmentes mobilt, akkor elengedtem a droidokat. Félek ez nem mostanában lesz. -
Doki42
őstag
válasz
geogerilla #113 üzenetére
Szia,
bug miatt szakadt meg, iphone topikban azt írták elöbb frissítsd az új telót és utána költözzél. A bug javítva van már. -
válasz
geogerilla #113 üzenetére
Most már mindegy, mert túl vagy rajta, de valószínűleg belefutottál a “költözési bug” nevű jelenségbe, melyet az iOS 17.0.1-es verzióval javított a gyártó.
-
geogerilla
újonc
Lejátszottam a nyelv-, és a régióválasztást, felajánlotta az adatátvitelt másik eszközről, aztán valahogy mindig ott lyukadtunk ki, hogy nem ment végig a költözés. Hiába jelezte az a készülék, amiről áttöltöttem volna az adatokat, hogy a folyamat még zajlik, a 15-ös már régen mást írt ki: belépést az Apple ID-ba, a FaceID beállítását, vagy éppen a wifi hálózathoz való csatlakozást. Pedig ugyanott voltak fizikailag, ahol 20 perccel korábban letettem őket, és azt a bizonyos telefonhívást leszámítva semmi sem szakította meg a folyamatot.
-
Noukoum
veterán
Mert igénylik a felhasználók / nagyon jó branding. Ha nem lenne értelme, majd pont az Apple nem spórolna rajta x millió dollárt pont úgy ismerjük.
Környezetvédelem egyébként sem arról szól jelenleg hogy nullázunk le mindent.
Írom ezt úgy, hogy az összes alma matricám a dobozában maradt.
-
Navaren
aktív tag
válasz
geogerilla #108 üzenetére
Melyik résznél akadtál el?
Nekem még sosem volt olyan gyors a költözés, mint most 13 Pro-ról 15 Pro-ra, a legtöbb időt az újabb modell szoftverfrissítése tette ki 17.0.2-re asszem (illetve a prodecúra végén a telepítendő app-ok letöltése, de akkor ugye már bőven lehetett használni a telefont).Még az órám is egész gyorsan átnyergelt az újabb telefonra a procedúra végén, úgy rémlik, újént hozzárendelve tovább szokott ez tartani.
-
-
geogerilla
újonc
Nna, végre egyszer első kézből tudok írni.
Kőkemény, hajtépős 2,5 órámba telt, ami a videókon pikk-pakk megvan, miközben a Drei Wetter taft még mindig tart..
Először a leváltandó 11-esemmel hoztam testközelbe adatátvitel céljából - amit egy telefonhívás szakított félbe.
Ezután a 13 minivel próbáltam barátkoztatni, ez sem jött össze.
Ráfanyalodtam az iPademre, de ennek sem lett jó vége, úgyhogy tiszta lappal kezdett nálam. (Miközben rájöttem, hogy mennyi fölösleges appot tárolok a készülékeimen, úgyhogy csak 25-öt kellett rá felvarázsolni, ami már gyerekjáték volt.)Ami meglepett, hogy a kialakítása miatt inkább tűnik a 13 mini nagytesójának, mintsem a dögnehéz (és a kis kezemhez mérten robusztus) 11-es utódjának. A formája kifejezetten szép, könnyed, elfér félkézben, a használatához nem nyújtózkodnom, és édesmindegy milyen színű - vagy inkább árnyalatú - a fekete szilikon tok még szexibbé teszi.
Mivel eddig is bétáztam, a szoftver használatával kapcsolatban túl nagy meglepetés nem ért. Holnap majd tesztelem a kamerát, és a többi számomra új tulajdonságait, de úgy érzem, ez egy szép barátság kezdete…* egy mezei júzer, aki nem vágyik pro fícsörökre
-
janeszgol
félisten
Jól sikerült darab. Szerintem a 256-os verziója éri meg a legjobban.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
7Heads Drago #46 üzenetére
"Később meg mikor nincs ajándék, akkor meg esik az áruk."
Szóval a köcsög Samsung az ajándékot is kifizetteti a júzerekkel. VERYNICE! -
válasz
7Heads Drago #102 üzenetére
Nem értelek. Nem egyszer beszélgettünk már, eddig nem voltál ilyen ellenséges.
Ha visszaolvasod a szálat, látod, hogy nem a semmiből “voltam képes idehozni” a témát, hanem válasz volt. A posztom vége tartalmaz egy hangulatjelet is, ha esetleg elkerülte a figyelmedet… lásd 7Heads Drago: [Te ismered a smájlikat és hogy azok mit jelentenek?] . -
.Szaki.
addikt
Mondjuk ez a matrica-mizéria azért gáz, mert amellett, hogy értelmét sem látom, pont az Apple nyomja a környezetvédelmet 100%-ban. A keynote-on is külön kitértek erre, már rendes bőrtok sincs, csak valami gagyi vacak bőrtok árban, de ezt a hülye matricát még mindig kinyomtatják és minden dobozba beleteszik. Ezt szerintem senki sem fogja nekem megmagyarázni, hogy mi értelme van.
-
-
Tetszik az alap modell, a megcélzott vásárlók elégedettek lesznek vele. Magam nem tervezem, hogy erre váltsak (idén legalábbis nem), mert a „tizenhármasom” még bőven jó lesz legalább 1, de akár 2 évig is. Utána majd mérlegre kerül, hogy ebből legyen Max verzió, vagy a jövőre érkező 16-os csábító, 6,9" változata legyen-e a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged