Aktív témák
-
vilma27
tag
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ végre túl vagyok ezen a napon, reggel 6tól délután 4ig... hát kész voltam az idegtől. 2 barátnőm is ma szóbelizett matekból a pótvizsgán...
TE-jóságos-gatyamadzsag-gomjának-a-végén-lévő-pihéje ÁTMENTEK
megérte a fáradságot... igaz ők nem olvassák ezt, de azért leírom, mert eszméletlenül örülök... hisz kivel beszélném át a reggeleket suli előtt... akis korán bemenősök 
Igaz megáztunk miatta, meg is fáztam rendesen, és betegnek is érzem magam, de nem érdekel valahogy minden jó és csupa-csupa ✿
Ezen is túlvagyunk, de mégegyszer nem csináljuk végig... mostmár odafigyelek mindenkire és nem hagyok senkit elveszni
(igyekszem)
Go go Velence
➸Italien ♡Ehhez zene is dukál, ami mellesleg a csengőhangom is
imádom☂☂☂
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megérte a fáradságot... igaz ők nem olvassák ezt, de azért leírom, mert eszméletlenül örülök... hisz kivel beszélném át a reggeleket suli előtt... akis korán bemenősök 
(igyekszem)
➸Italien ♡
imádom☂☂☂