Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vilma27
tag
Olyat álmodtam

arra emlékszek, hogy valami vetélkedőn vettem részt, és Herceggel voltunk egy csapatban, valami twisterhez hasonló volt az alapja, de közben feladatokat kellett csinálni. Egy-két szereplőre még emlékszek, de amúgy ennyi maradt meg bennem. Mostanában olyan furcsákat álmodok...
Megkezdődik a sztrájkom... wordbe fogok írni, mert senki nem hajlandó írni a blogjába. Mivan veletek Emberek wáááá
(ezzel, mondjuk, nem tudom kinek is ártok, de ez lesz, mert hallom, hogy olvassátok, nekem ne mondjátok, hogy nem, de Ti pedig nem írtok semmit. Akkor fejezem be, amikor végre meglesz az eredménye, most én fogok vergődni, tudnám minek XD)De megyek és nekiállok festeni

Aktív témák
Aktív témák
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ezzel, mondjuk, nem tudom kinek is ártok, de ez lesz, mert hallom, hogy olvassátok, nekem ne mondjátok, hogy nem, de Ti pedig nem írtok semmit. Akkor fejezem be, amikor végre meglesz az eredménye, most én fogok vergődni, tudnám minek XD)