Aktív témák
-
vilma27
tag
Jövőhéten próbaérettségi

kicsit megnyugodtam, mivel amit itthon gyakorlok megnyugtatóan jól sikerülnek, 80-84%-osak, és ehhez, a szóbelim csak javítani tud
Hétfőn, hogy voltam különórán, épp kérdezni akartam, mire tanárnő megkérdezte, hogy nem-e akarok menni még pénteken. Már szinte belém lát.
De tényleg. Ma megkérdezte, hogy hétfőn is ráér 1órát, ha úgy van menjek be nyugodtan, csak szóljak neki pénteken 
Sajnos meghalt a kiskutyája, nagyon sajnálom, mert nagyon szerette. Énis láttam őt, Kavics volt a neve, kis aranyos palotapincsi-féle volt. Nagyon védte Tanárnőt. Még 1x majdnem meg is harapott, mert felálltam az asztalnál, mikor nyáron oda jártam különórára. De nem tudott kárt tenni, bennem. Iszonyatosan szerették egymást. Remélem, valahol ott van az én elvesztett szeretteimmel

Tehát még a "kedd" előtt egy nagy hajrát bevetek, hogy tényleg minden tutifrankó legyen

Aktív témák
- Kempingezés és sátrazás
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De tényleg. Ma megkérdezte, hogy hétfőn is ráér 1órát, ha úgy van menjek be nyugodtan, csak szóljak neki pénteken