- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
vilma27
tag
csak most látom

jól látok?Kiesett a személyes kedvencem a 'zikszfaktorból, a Janicsák Veca. Én még mindig nem értem, hogy az az átkozott Király L. Norbi miért van bent, mikor egy mitugrász, tehetségtelen, 0 hanggal rendelkező, ugri-bugri f*sz?!
Neki kellett volna most kiesni, az lett volna az igazságos. (Bocsi Adri...)eeez, erre nincs bocsánat... Igaz ízlések és pofonok, de azért ez erős volt. Jó mondjuk neked ez a véleményed, de ezt akkor is kiteszem, mert én tudtam, hogy Veca fog kiesni, nővéremmel ezen vitáztunk, mert mondta, hogy kizárt, de én tudtam, hogy Csaba megy tovább. De azért, ez tényleg kemény, mert nem ismered, és nem azt mondom, hogy nincs jogod, mert mindenkinek szíve-joga eldönteni, csak ez a jelző sok, amit rá mondtál?...
nem tudom hova rakni, ő egy egyéniség nemtudom lesz e valaha még egy ilyen "figura" és karakter mint Norbi. És le a kalappal Veca előtt is tényleg, de nem érett még meg ehhez, de ez meg az én véleményem. Én továbbra is a fiúknak szurkolok és tartom magam a sorrendemhez...Még most sem hiszem el amiket írtál. Látom, de nem akarom elhinni...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neki kellett volna most kiesni, az lett volna az igazságos. (Bocsi Adri...)
nem tudom hova rakni, ő egy egyéniség nemtudom lesz e valaha még egy ilyen "figura" és karakter mint Norbi. És le a kalappal Veca előtt is tényleg, de nem érett még meg ehhez, de ez meg az én véleményem. Én továbbra is a fiúknak szurkolok és tartom magam a sorrendemhez...