- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Várom a napot, mikor legális lesz őket megrugdosni
pászka
Az a baj, ha engem valami nem fog meg elsőre, akkor nem adok neki időt. Az elmúlt 10 évben telivásároltam a Steam accomat rengeteg AAA játékkal, a többségükhöz hozzá sem nyúltam.
Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem veszek meg játékot úgy, hogy ha nem vagyok benne biztos, hogy huzamosabb időt töltök el vele. -
Nem, soha, 1x próbáltam ki a doom3-at a 2ezres évek közepén kb.. mert vettem egy jó gépet, és teszteltem lehet e játszani rajta, meg a FEAR 1-et, de alapvetően soha nem játszottam, most 2-3 éve ruháztam be pc-re egy közel 1.5 milliót, jobban mondva az apex miatt van, mert ha nincs az életbe nem veszek semmit
-
markknight
veterán
Én a sima verziót vettem és marhára ideges lettem, hogy Ghost-hoz meg Price-hoz vault edition kell 30 ezerért.. Amúgy én se vagyok vele felhőtlenül boldog, a 2019-es szerintem klasszisokkal jobb volt és jobb is a mai napig. De legalább van mivel eltölteni az időmet. Én most kőkeményen a single játékokba tolom az időmet filmek helyett is.
pitepeti71: Én se nagyon szerettem régen, de a 2019-es belopta magát a szívembe
Egyébként úgy általánosságban átnéztem a régi Apexes videóimat és jókat nosztalgiáztam. Vettem direkt PS5-öt is, hátha az a probléma, ám hiába próbálok már úgy játszani vele mint régen, az a vonat elment sajnos, nem tudja sehogy azt az élményt nyújtani amit az első 1000-2000 órában. És ez nem feltétlen a matchmake meg a Respawn hibája, nálam sajna leégett ez a gyertya, de ha álmomból felkeltve kérdezik mi a kedvenc multis játékom biztos az Apexet mondom, sőt szerintem minden idők legjobb multiplayer játékáról beszélünk.
Egyébként a fenti véleményemhez nagyban hozzájárul, hogy konkrétan mindig legyalulnak a smurfok. Én nem tudom mit lehetne ezen változtatni, de így nagyon nincs jól a játék és elveszi az embernek a kedvét a játéktól. Volt olyan, hogy pont egy lvl1-gyes Pathfinder fingatott ki, tehát egy frissen regisztált emberke.
-
pászka
tag
-
Nagyon szívesen máskor is
Most hogy átmentem az ea app-ra nem csinálta azóta, szval nem tudom hogy steam gond volt e vagy a játék, de nagyon idegesít az ea app, az hogy nincs a beállításokban olyan opció, hogy automatikusan induljon a Windowssal, az egy dolog, berakom indító pultba, de hogy a játékindítás és kilépésnél is felugrik az asztalról nagy ablakba, az idegesít, nem lehet beállítani hogy maradjon kussba a tálcán a jobb sarokba
-
törölt tag
Nem tudom, ez a másik disztributoros dolog nekem is kezd katyvasz lenni a fejemben.
Azt próbáltad, hogy összelinkeled a disztribútorokat, vagy csak beadtad neki a serialt? Nekem pl az EA össze van kötve az XBoxos accommal, de asszem az Ubisoftossal is, és akkor, ha jól emlékszem, megjelennek a játékok is EA alatt. Így most valamiért XBox alatt tudok játszani az EA-s BF1-gyel pl.
Bocs, ha hülyeségeket beszélek, lehet nem erre gondolsz. EGS to EA app -
Nálam hasonló a helyzet, steam, kilépek a játékból, majd ha újra játszani akarok azt írja a játék fut, megy ezerrel a cpu, bezárni sem tudom még a feladatkezelőben sem, csak a restart segít, most átmentem ea app-ra, most jónak tűnik egyelőre. De valószínűleg a játékba van valami búg.
-
markknight
veterán
Ugyan. A Respawn azt csinál amit akar. Már a Titanfall 2-ben is megmutatták a sok in app purchase-szel meg a többi lehúzó fossal. Szabad kezet kaptak még a milliós fosbyte enginet se használják, hiába nyomta őket a kiadó. Ne mentsük őket, asszisztálnak ők mindenhez a stickereket meg a health item matricákat se az EA találta ki.
Egy EA-s fosban sincs ez a 1 darab legendary 777 ezer színváltozatban lehúzás, valszeg az sem a patkány EA agyszüleménye. Érdekes a Fallen Orderbe nem voltak ilyenek, miért? Mert a Respawn azt mondta. A Battlefieldeknél is ment a tökvakarás a képzetlen alkalmazottak részéről, ha én lettem volna a helyükbe én is kiadatom azt a játékot, hogy legalább valamit termeljen vissza az a valami. Kb az összes stúdiójuk ezt csinálja milliókból a semmit, aztán dobbantanak máshova.
-
ADAM1337
nagyúr
Nálam nincs ilyen gond. Drivert ddu-val újra raktad ? Msi after burnerbe nincs tdp limit emelés ?
OW2 = ow1 free 2 play-el sok újítás nincs benne, most már kapanyélen is jól fut, én az ow1-be raktam 17 seasont apex előtt, nem mennék vissza apex után, de szoktam vele játszani. -
törölt tag
Doom Eternal esetén voltam így. Eszméletlen szép az a játék, de mondjuk a 2016-os se kutya. Anno azért vettem 4GB kártyát, hogy menjen a legmagasabb beállításokon.
Amúgy, ha a szépség a fontos, akkor nem szóltam, de akkor meg mindegy az fps drop is, ha úgysem győzni akarsz -
törölt tag
-
törölt tag
Van persze. Jövő hét szerdán megbugfixálják, kompenzáció gyanánt meg kitolják a ranked splitet egy héttel
-
Ne csinálj úgy, mintha nem ismernéd őket, a BF minden megjelenés után 1 évig még olyan bugos, hogy épp hogy játszani lehet vele. Egyedül csak a fifa-val foglalkoznak, az hozza a pénzt, a többire csak annyi erőt fordítanak (pénzt) amennyit nagyon muszáj.
Amúgy mindenkinél ilyen, kivéve az amcsi streamereket, nekik valahogy mindig működik minden
-
M^xx
aktív tag
Nagyon úgy érzem, hogy az EA-nak kellene lépnie az ügy érdekében, de addig ameddig nincs tömeges panasz addig nem foglalkoznak vele.
Csak pár megoldás ami megoldaná a problémát.
London szerver áthelyezése.
Londoni szervert külön régióba tenni.
Közép Európában is üzemeltessenek szervereket.
Szerver prioritás kiválasztásának fejlesztése pl ki lehessen hagyni azokat a szervereket ahol problémák vannak. -
M^xx
aktív tag
Nálam az UPC optikán szolgáltat legalábbis a házig, utána coax az eszközig, végre sikerült fejleszteniük. A modem nem tudom mennyire jó, de köszi, hogy felhívtad a figyelmem rá. Elvileg ha csak bejelentkezésre használom és rakok utána egy normális routert akkor talán azzal megoldódik és nem lesznek ilyen gondok mint az említett posztban.
-
callmeakos
veterán
Az egész bagázs botokból állt.
Össze vissza futkározott minden ellenfél, alig találták el. Egy jobb játékosnak mint ő ez gyerekjáték, meg is lett az eredménye.
De amúgy nem csípem az ilyen játékosokat, nem is szívesen játszok ilyenekkel ha esetleg összedob a játék. Tipikus ki ha én nem emberek, azt csinál amit akar, nulla csapatjáték, sok esetben arra megy amerre akar, még ha kell egyedül is. Persze az ilyen a leghangosabban anyázó és mindenki más a potato ha esetleg nem adja ki a játék és knockolják. -
jonnyjoker01
veterán
Egy külső eszköz amit konzolra lehet csatlakoztatni és rengeteg mindent lehet vele csinálni. Billentyűzet+egér kombinációt lehet vele működésre bírni, úgy hogy a konzol azt hiszi kontroller van csatlakoztatva, ezzel pl. apex legendsben alaból több eséllyel tud játszani a játékos, emellett makrókat is készítenek amiket lehet használni csalásra (recoil stabilizáció, autoaim stb stb).
-
-
-
Hát teljesen más kettő, nem sokat szoktam vele tolni 1-2 kör aztán elég is belőle, ott a lépéshangokkal van gond, mögötted jön az enemy és kb semmit nem hallasz belőle mert az airstrike meg a uav és a többi hang olyan hangos hogy elnyom mindent. Rengeteg az épület, mindegyikbe be lehet menni, ilyen csapda, olyan csapda, heartbeat sensor, stb. Összességében szerintem túl nagy a pálya, túl sok az épület, ott a win inkább a szerencsén múlik mint a skillen, mert ha nem pörögsz forogsz mint a szélkakas megállás nélkül nem biztos hogy észre veszed az enemy-t a gyenge lépéshangok miatt. Plusz a sok noob kocsikázik, c4-et dobál, rpg-t lő mindenre ami mozog. Minden esetre a bf Br-nél jobb, (mondjuk annál minden jobb) de szerintem fegyverkezelésben, pörgősségben stb, semmi nem veri az apexet. Meg codban ha nincs előre összekészített loadout-od, akkor az alap fegyverek nagyon gázok, plusz ott nincsenek menet közben felvehető fegyverkiegészítők, a játék által random ládából kivehető "legandary" fegyverek meg nevetségesek, mp7+3x scope, borzalom pl, és nem veheted le a scope-ot a fegyverről.
-
-
törölt tag
Én kb mondhatjuk, hogy a mostani seasont tolom, az elejétől fogva. Valahol S03 uccsó pár napjában csatlakoztam, de már a mapra sem emlékszem, annyira kiesett az a rész.
Amúgy meg, valahol silver közepén liftezek, szóval nálam a cheaterek csak átutazóban vannak. Rögtön haladnak is tovább felfelé, a ranglétrán. Legalábbis remélem, hogy nem az én szintemet célozták meg, ha már ilyesmire adták a fejüketEttől függetlenül, párszor előfordult, hogy olyan lehetetlen módon lettem leknockolva, hogy azt szerintem sem lehet megoldani cheat nélkül. Nekem többnyire fedezék mögé sikerült belőniük. Aztán meg lehet, hogy volt arany barrel is mindenkinél, én meg csak simán azt hittem, hogy k. jók, és én voltam megint béna
-
Polllen
nagyúr
Amióta van hw-s egeremulator a konzol multi is ugyanez. Ott ezt majd az oldja talán meg, ha a játékfejlesztők engedélyezik a bill+eger használatot, mint pl a Warzone-ban. Nyilván aki előnyt akar, az továbbra is egerrel megy kontroller ellen, de talán lecsökken a számuk.
-
törölt tag
Valahol nem látom be azt, hogy miért a csiterektől várják a bevételt? Számomra nem logikus, hogy egy olyan accountba pénzt toljak, aminek bármikor permaban lehet a vége. De ez csak privát vélemény, lehet, hogy messze járok az igazságtól.
Aztán meg, laikusként nekem az is fura, hogy egy nyomorult egéren keresztül, módosításokat lehet végrehajtani a programban, amik helyzeti előnyhöz juttatják az adott játékost. Nem lehet ezt valahogy levédeni? -
törölt tag
Nyugi, én sem tudok lőni, de azért az vígasztal, hogy más sem nagyon.
Így ha nem is találom el, vagy nem tudom leknockdownolni, de legalább én is életben maradok.
Csalókkal meg én is találkoztam. Engem is lőttek le úgy, hogy a befelé nyíló ajtó mögött vártam, az opposite player még a fal túloldalán volt, tehát nem is az ajtó takart ki, hanem még a fal, és mégis megmihálylottam. Azért az rendesen bosszantó tud lenni.
Nem tudom, hogy ez csalás e, vagy csak túl nagy a pinggem, de engem eléggé zavart a dolog.
Igen, ping is lehet. Időnként akkor laggjaim vannak, hogyí ahová lövök, már rég nincs ott senki. -
-
-
markknight
veterán
Asszem ugyanilyen pólók vannak wish-en is, nézz szét ott is. Azok sem a hivatalos store-ból vannak, de a Respawnt nem zavarja, még a dev diaryben is szerepeltetnek ilyen custom cuccokat
Update: Itt a póló [link] (még olcsóbb is)
(#4207) ridiculous: Kell bizony, de a Battle Passos ajándék materiallal viszonylag könnyen megszerezhető az amit szeretnél.
-
Nehogy már az én hibám legyen hogy a játék nem a szintekhez legalább hasonló kaliberű játékosokat dob be, R6-ot ezerszer kevesebben játsszák, de még a casual mód is próbál hasonló szintű játékosokkal összerakni, a ranked meg pont ugyan olyanokkal rak össze.
Nem mindig léptem ki, de amikor századszorra is percekig kellett magyaráznom a kezdőnek hogy ugyan vegye már fel a mellényt, akkor azért meguntam nem is kicsit.
Gratulálhatsz nyugodtan, nem érdekel, ne szuperhírókat dobjon mellém, de 300 szint felett ne is 10-20 szintűeket.
-
Bennyboy
őstag
Sajnos nagyon sok esetben tényleg a kiadó a hibás. A fejlesztők a legtöbb esetben megtesznek mindent de jön a kiadó aki adja a pénzt és nyilván ő dirigál. Aztán ennek sokszor az a vége, h teljes áron kapunk egy béta állapotban lévő "játékot" ami kb fél év múlva lesz teljes értékű amire kijavítják. Hála az égnek még mindig nem untam rá a játékra, pedig van benne pár száz órám (lvl90 bp) Ennek ellenére én is azt érzem, h több törődést igényelne a játék vagy gyorsabb tempót mert így elfognak fogyni a playerek.
-
Polllen
nagyúr
-
L4mie
veterán
tegnap két olyan emberkével is találkoztam, akik beleírták a nevükbe, hogy twitch, egyik nagyon átlátszó aim és wallhacket használt, persze nem közvetített senki olyan néven, ment is a report.
még mindig nagyon hiányzik a killcam az meg hogy látod, hányan néznek simán elég arra, hogy gyorsan kinyomd a csalást. -
jasper07
tag
"A mi időzónánk szerint április 16. 19:00-tól április 18. 19:00-ig a nap első top 5 helyezése garantáltan egy extra BP szintet ad neked, természetesen max 110-es szintig. A fejlesztők azt ígérték, hogy a szezon során további lehetőséget adnak majd a BP egyéb módon történő fejlesztésére."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest