Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Dr. Romano #1632 üzenetére
Mint a voice cseten észt osztó baromállatok, tegnap este azt hittem átnyúlok az éteren és áthúzom a tagot egy állasért.
Lifeline-al voltam jó helyre ugrottunk, mindenki ment a maga útján, aztán valahogy egy ládához kerültünk, én voltam a gyorsabb, és behúztam egy medkitet. A csávó paraszt angollal: You f*king idiot Lifeline, what a f*ck are you doing, why the f*ck you need the f*cking medkit, you f*cking idiot. Sajnos nem volt mikrofonom, de kidobtam neki, H-val megköszönte, aztán amikor meg dugóhúzóba kerültünk, elfeküdtek a csapattárssal, nem tudtam felkelteni őket, meghaltam annak rendje módja szerint, még azért beleböfögte a mikrofonba, hogy useless vagyok. Persze a több dmg-t én csináltam az egész meccs alatt.... -
xkoti
senior tag
válasz
Dr. Romano #1632 üzenetére
Ismerős ők a morcos fiúcskák
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Gyúrósok ide!
- Steam Deck
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest