Hirdetés

  • Tetszene, ha ilyen lenne a HMD Skyline?

    ma Most már biztosan készül a HMD egy Skyline nevű modellel, a Geekbenchen is megfuttatták, a képek viszont csak a fantázia szüleményei. Vélhetően...

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Shin Megami Tensei V: Vengeance teszt

    gp Közel három éven keresztül az ötödik számozott Shin Megami Tensei kizárólag Switch-en volt elérhető, az Atlustól megszokott bővített kiadás viszont már minden platformon elérhető.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz ssgk #8819 üzenetére

    De amúgy az MM-el is az ám a helyzet, hogy bonyolultabb elb.szcsizni, mint rendesen megcsinálni.

    Alap felállás, ha azt akarom, hogy egy competitv játékban mindenki jól érezze magát, hogy az azonos statokat eresztem egymásnak, a lehető legkisebb bottleneckkel. Értsd, a cél az 1:1 KD, és/vagy 50/50 winratio.

    Hátránya, a kirívóan jó, és rossz játékosok, nehezen kapnak ellenfelet. A 90+% egységsugarú playerek viszont boldogan lövik egymást akár napi 24 órában, mert nincsenek idegesítően rossz társak, és méginkább idegesítően magasabb tudású ellenfelek.

    A streamerek meg bekaphatják. ;] Épp elég társadalmi szinten elviselni, hogy cirka 7 milliárd átlagember kimagasló jólétben tartja azt a bizonyos "felső tízezret" most ezt be kellett hozni a játékokba is.

    Egyébként, a streamereket sem kell sajnálni, mert ha valóban nem 0.1% a teljes állományhoz képest a létszámuk, akkor azért saját lobbiban is összejönne az a csapat. Más kérdés, hogy a kimagasló eredményről nekik is le kellene mondani, mert ahogyan mondtam is, saját lobbiban nem lőnék meg ők sem. Itt is az 1:1 KD vagy az 50/50 WR lenne a cél.

Új hozzászólás Aktív témák