- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- ZIDOO médialejátszók
- Asztrofotózás
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
Aktív témák
-
Geree
senior tag
A Businessből mind3-at felraktam, de csak Simple Signalling módban ismeri fel (semmi más infót nem ír róla), smart signalling módban nem is ismeri fel...
Hozzáteszem, telepítésnél sem ismeri fel magától... :(
A Personal Edition csak USB-s UPS-ekhez van. Az enyém COM1-en megy (illentve menne). Szóval personal Edition kilőve... -
Geree
senior tag
Egy kis segítség kellene... Sehogy nem tudom beizzítani a fentebb említett cumót WinXP SP2-n.
Az XP UPS szolgáltatásával műxik, de az kb. annyit tud, hogy kikapcs, bekapcs...
Szóval egy olyasmi program kéne, mint a PowerChute Pro ,de tudomásom szerint ez csak Win98-on megy.
Eddig a PowerChute Business Editionnal próbálkoztam, de ez inkább ilyen hálózati cuccnak tűnik... Nekem egy sima 1szerű kis progi kéne, amivel több infót tudhatok meg az UPS-ről...
Az APC honlapján 2 szoftver van ezekhez, a PowerChute Personal és Business Edition. A personal csak USB-s UPS-ekkel műxik, szóval plíz Help!! :Y
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest