Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Sixday
csendes tag
en tudok neked segiteni. irjal nekem mailt mert rafelejtek.
-
Geree
senior tag
A Businessből mind3-at felraktam, de csak Simple Signalling módban ismeri fel (semmi más infót nem ír róla), smart signalling módban nem is ismeri fel...
Hozzáteszem, telepítésnél sem ismeri fel magától... :(
A Personal Edition csak USB-s UPS-ekhez van. Az enyém COM1-en megy (illentve menne). Szóval personal Edition kilőve... -
L3zl13
nagyúr
Hát a Business edition az biztos, hogy a Smart UPS-okhoz jár, és még ha egy gépre használod is, akkor is kliens szerver módban müxik. (Mindkettőt fel kell tenni magadhoz. Illetve mindhármat, mert valami konzol is van még.)
A Personalnál viszont le van írva, hogy milyen Back UPS-okat kezel, és szerintem a sorosokkal is menni kéne. -
Geree
senior tag
Egy kis segítség kellene... Sehogy nem tudom beizzítani a fentebb említett cumót WinXP SP2-n.
Az XP UPS szolgáltatásával műxik, de az kb. annyit tud, hogy kikapcs, bekapcs...
Szóval egy olyasmi program kéne, mint a PowerChute Pro ,de tudomásom szerint ez csak Win98-on megy.
Eddig a PowerChute Business Editionnal próbálkoztam, de ez inkább ilyen hálózati cuccnak tűnik... Nekem egy sima 1szerű kis progi kéne, amivel több infót tudhatok meg az UPS-ről...
Az APC honlapján 2 szoftver van ezekhez, a PowerChute Personal és Business Edition. A personal csak USB-s UPS-ekkel műxik, szóval plíz Help!! :Y
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest