Hirdetés
Aktív témák
-
djsilas
tag
Sziasztok!
Most találtam rá eme topicra, még gágebbi üziknél találtam ezt:
na szoval
eztko belekaparni a configba:
NameVirtualHost *:80 (vagy ahanyas porton akarod h fusson)
<VirtualHost *:80> ( 80.. honnet erjek el , * mien iprol )
ServerAdmin admin@host (egyertelmu)
DocumentRoot /dokumentumok (mi legyen a root konyvtar)
ServerName domain (ami be van regelve az ipdre)
ErrorLog logs/dummy-myip.hu-error_log (error log)
CustomLog logs/dummy-myip.hu-access_log common (custom error log)
</VirtualHost>
nagyjabol ennyi. de ez bennevan a manualba is...
Ammennyire én tudom, ez azt jelölné, hogy melyik gépen fut a az adott webszerver. Magyarán, ha az IP-d 192.168.0.1 pl, akkor oda azt kell beírni. Apache nem nagyon szereti, ha használnak csillagot és IP-t is. Sok esetben akkor sem indul, ha a pot utánna van írva. A default HTTP a 80-as porton fut, ide akkor érdemes írni bármit is, ha más portot használsz!
Azt meg, hogy ki és honnan érje el az allow, deny parancsok megfelelő használatával érheted el.
Még egy dolog! Localhostre én még sosem próbáltam virtualhostot létrehozni, lehet egyáltalán?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest