- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
korneel
tag
amugy mire jó a pivot technológia? bocsi de nem vok tul jártas monitorokban
-
korneel
tag
hello
Boldog karácsonyt utólag is mindenkinek,
most láttam hogy a sulinetonline-on(case kft.) van 725-ös, 70ezer kreditért darabja, megnéztem a honlapon meg itt a topicban is, de tényleg csak annyi a különbség van a skillekben, hogy jobb a kontrasztja, meg rosszabb a látószöge (a 720A-SE-hez képest)?aki véletlen ilyet kapott annak milyen tapasztalatai vannak vele? -
korneel
tag
hello
nem tudja valaki gyorsan megmondani hogy melyik tesco-ban lehet még ilyen monitort kapni(Budapesten belül)?
akik sulinetben vették, kértek tőlük személyit mivel apám nevére kéne megvennem pls válaszoljatok minél gyorsabban -
korneel
tag
hello én is 1 ilyen monitor vásárlásán gondolkodom, főleg ha tényleg 16 milisekundomos, ki lehet próbálni ott a helyszinen?
ezt a tesco honalpon találtam
AOC 17'' FTF monitor
LM 720A, 16 másodperces reakcióidő, felbontás: 1280 x 1024, 75 hz, TCO99
68990 Ft / db
kissé törheti a képet a 16 másodperces reakcióidóvel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest