Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batawanga
tag
Néhány észrevételt tennék én is a VIP hétvége kapcsán:
1. Ne tegyünk elhamarkodott következtetéseket, eléggé meg volt nyirbálva ez a “demo”, közel sem ez lesz a játék, a strongholdban azért lehetett érezni, hogy jó a cucc, élvezet és változatos lesz a grind. 5 menthető loadout a 4 javelinnel, plusz a random játékosokkal folyamatosan más taktikázás miatt nagy az ujrajátszhatósági faktor.
2. Itt térek ki arra, hogy kinek mit jelent a demo, és egyetértek azzal, hogy el lett cseszve a kommunikáció. Ez egy (félig) zárt béta teszt volt, alig nyújtott többet az alfánál (sőt, bizonyos értelemben kevesebbet, hiszen a térkép itt kisebb volt). A demo, definíció szerint, a végleges játék korlátos verziója (ez lehet idő- vagy egyéb játékmechanikai korlát) és emiatt ijedtek be sokan, hogy még csak ilyen állapotban van a játék 3 héttel a megjelenés előtt.
3. Nem kell kidobni azért a Destinyt, hiszen ott a PvP, a Gambit, a raidek, a két játék számomra jól kiegészíti majd egymást. De előnyben az Anthem, mert itt nem kell majd 3x kifizetni a játékot 2 éven belül, nem fogják megosztani a játékosbázist a tartalmakkal. Kíváncsi vagyok majd az új, fizetős javelinekre, amik idővel majd megjelennek.
Én vagyok az, aki még fizettem is ezért (kemény 500 Ft körüli összeget az ebayen egy kulcsért)
és az összes technikai gond ellenére élveztem és utólag elő is rendeltem, igaz, óvatos duhajként egyelőre csak lemezen, az első nagyobb online akcióig kiderül, mennyit fogok játszani vele és akkor valószínűleg cserélem digitálisra.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és az összes technikai gond ellenére élveztem és utólag elő is rendeltem, igaz, óvatos duhajként egyelőre csak lemezen, az első nagyobb online akcióig kiderül, mennyit fogok játszani vele és akkor valószínűleg cserélem digitálisra.