Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

LOGOUT blog

válasz instantwater #43096 üzenetére

A svájci munka megszűnt és schwyzerdüütsch tudás nélkül pár hónap álláskeresgélés után rájöttem, hogy az egylábú vaddisznó hamarabb szökik meg a vágóhídról, minthogy engem a szakmában ott felvegyenek. Nemszakmában meg nagyon nem nyerő az ország, ha "csak" havi 4-5ezer frankot (3-4k font) keresel kicsi gyerekekkel, albérletben, akkor gyorsan éhenhalsz még úgy is, hogy a 2gyerekre ugyanennyibe fájó bölcsi helyett asszonypajti terelgeti a fészekaljat (=így aztán neki nincs keresete).

A másik meg igen, hogy itt saját tyúkól, saját KERT, saját drive, nem kell hallgatni, hogy a felettünk lévő albán házaspár hajnali 2kor dug, máskor meg el akarják vágni egymás torkát - ha meg nem műxik a lift, cipelhetem a németországi bevásárlótúrán levadászott 10kiló krumplit a hetedikre.

#43098: ha szabit veszek ki, azt nem 42 másik szerencsétlennel bedobozolva szeretném tölteni, hanem inkább valami partfélén, hűvöset/forrót kortyolgatva. Ez is érték, amiért máskor fizet az ember, 7vége detto (bár pont rám nem egészen vonatkozik, mert nem hétfő-péntek munkarendben melózok). A beosztásomat nézegetve pont azt sakkoztam a múltkor, hogy több hónapban is tudok szabikivétel nélkül 4napos lógásokat megejteni, amibe pont belefér egy délspanyol napfény-tankolás.

Új hozzászólás Aktív témák