- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aragornka
csendes tag
Köszi a tanácsokat, jól esik. Amúgy a közvetítő céget leinformálta azt létező és hivatalos 2005 óta. Viszont a vállalatot, amely alkalmazna azt csak feb18-dika után tudom leellenőrizni, mivel addig nem lehet tudni, hogy két vállalatból melyik jön interjút tartani. A közvetítővel kötött szerződésembe egyelőre csak annyit írtak, hogy "Grampian country food group......." de ennek rengetek leányvállalata van, tehát míg meg nem mondják melyik addig lehetetlen bármi infót is szerezni róla, én legalább is eddig nem igazán kaptam.
Az útelvelet meg törvény szerint ki sem adhatnám a kezemből mivel az hivatalos igazoló okmány stb. Na de ha kell az ügyintézéshez azt már megértem, mivel a home officehoz is azt kérik, mikor regisztrálsz.
Ha van itt valaki manchesteri a fórumon, akik a közelben tud valami baromfihús csomagoló gyárat akkor az jelezze, mert valszeg arról lenne szó.Még puhatolózóm az ügyben, interjúig minden képen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged