Hirdetés
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogi Bear
aktív tag
Köszi! Ha nincs ajánlás, akkor saját kútfőből nyúlok mellé, úgyhogy a végeredmény ugyanaz lenne, csak gondoltam, ha itt vannak akik már tapasztalattal bírnak néhány darabbal kapcsolatban, akkor talán tudnak ajánlani valamilyen bevált darabot.
Egyébként pont a gar miatt gondoltam hazai beszerzésre némi plusz költség ellenére is, de itthon elég korlátozott a kínálat.
Eddig csak a linkelt oldalon találtam ilyen készülékeket, de itt meg csak az "SWM" gyártó termékeit forgalmazzák, de a gyártó oldalát sem találtam meg, így nincs meg az a bizalom, ami a neves gyártóknál alapból megvan (ha nem volt eddig csalódás), ráadásul itt sem adnak garanciát a készülékekre vagy legalábbis nem találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest