Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csabex

őstag

válasz petymek #2836 üzenetére

Igen, de valaki bedobta oda ugye az 1.09-et ami állitólg friss, de aztán ki tudja. A garira pl. marchnz az xda-n azt írta priviben, hogy "The resellers don't care about the warranty sticker. I wouldn't worry about that." Tanácstalan vagyok :DDD Még nem raktam be véglegesen, szóval bármi történhet, mert most mértem rá kíváncsiságból az A to A kábelre és az D+ zöld ágon szakadást mértem, de most nem fogom újra próbálni, majd a jövőhéten valamikor :D Hasonlóképp vagyok én is megott-hoz, de zenélni nem tudok :D Az komoly, hogy széthullott, nem semmi élmény lehetett... Ez rendben van, nagyon jól összerakták, bár a hangerő és a másik oldali telefon ikonos gombon érezni lehet a masszív műanyagot :) Köszi, utána nézek a CPU throttling-nak, vagy valami hasonlót keresek. Csak kiszerelve próbálkozom bármivel is, hogy nehogy az autó CAN rendszerét is megbolondítsam. MCU fw mentést nem adom fel, valahogy csak összehozom. Rákerestem a Wadzio-s dologra amit írtál, tényleg régebbi, 3.57a-t látom utolsónak.

Új hozzászólás Aktív témák