Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh71
csendes tag
válasz
svgyula #2284 üzenetére
Szia, én pl. azért kezdtem el Custom ROM-ot rárakni, hogy indulás után hamarabb találja meg a műholdakat GPS-hez.
Nem mindegy, ha navival akarok menni valahová, hogy ülök az autóban indítás után néhány percet (vagy kb. indulok el, aztán majd újratervez...).
Az eredetileg beépített NAVI azonnal tudott navigálni - de nem Androidos -
kirkri
addikt
válasz
svgyula #2284 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Én például szeretek ilyen dolgokkal is elbajlódni. Nem azért, mert több lesz ezáltal a fejegység, mert nekem szerencsém van és soha semmi probléma nem volt vele, kezdetektől úgy működik, ahogy kell neki. (Na jó, melegedett ez is, azt meg kellett oldanom egy bordával). Nem mindenkinek van rá késztetése, de én szeretek olyan dolgokat megtanulni, ami messze áll a villamosmérnöki szakmámtól, tavaly 40 méter hosszban térköves járdát építettem, idén öntözőrendszert terveztem meg és építettem ki. A ROM csere - ha valakinek van türelme, valamint használható angol nyelvtudása és rendesen utánaolvas - laikus számára sem egy ördöglakat. Ha ésszel csinálja valaki, nagyon elenyésző arányban lehet helyrehozhatatlanul hazavágni a fejegységet. De elfogadom azt a szempontot is, hogy ha jól működik ne piszkáld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Raspberry Pi
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest