Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Nem szakmai kérdés de hátha..
Minap voltam a Pólusban "éttermet" keresni de nekem a meki nem pálya, meg ez a nagymama konyhája is valami förtelmes izé.. ettem a mekiben de bár ne tettem volna.
Épp megláttam a Pizza Hut-t és eldöntöttem h másnap tőlük rendelek kaját, de nem lehet.
Mióta? Vagy 10 éve nem rendeltem tőlük az igaz de ne csesszetek ki velem, ez volt az utplsó reményem.. nem is találok normális gyors kajáldát pedig a munkámból adódóan szükségem lenne rá.
Ha tud valaki jó gyors éttermet az nyugodtan szólhat illetve érdekelne h ti hogy oldjátok meg a rohanás közbeni evést
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest