- Tápos kibeszélő offtopik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
klarkzone
tag
válasz
klarkzone
üzenetére
- A kulcsszó: UNETBOOTIN
- A legfontosabb, hogy amíg nem tudjuk mit-hogyan kell, kísérletezzünk!
- Először próbáljuk valami egyszerű eszközre telepíteni, ne egy 1TB-os merevlemezre a belakott windows mellé, használjunk régi meghajtót, én pl. egy ősrégi 4GB-os Silicon Power SSD-mről töröltem az unalomból telepített és a végtelenségig tuningolt nLite XP-t, és telepítettem rá az Androidot.
- Particionáláskor, formázáskor elég neki 2GB ext2, felesleges neki többet adni.
- Az UEFI módot felejtsük el. Max. 600 MB-ot foglal a rendszer, és emulál tárhelyet is, de minden USB-s eszközt SD kártyaként felismer.
- Telepítéskor mindenképpen szükséges a bootloader! a skip-ről váltsunk igenre, alapértelmezetten nem telepíti, és e nélkül error15 kóddal megáll indításnál.
- Jelenleg a 4.4-es verziót próbálgatom, mivel új eszközök általában már ezzel a verzióval vannak ellátva, és ezen fogok kísérletezni. Root-olt, picit marketing szaga van, fogalmam nincs mint csinál az alaplappal, vagy az arra helyezett processzornak álcázott fémdarabbal, és a két műanyag lapkákra integrált állítólag 4GB RAM-mal, de működik, és amikor megnyomod a gépen a PWR gombot, ez elmegy aludni... és visszajön, fenomenális...Ami az x86-os androidot jellemzi:
Kb. 2 éve a windows 8-as fórumban kifejtettem a véleményemet a Microsoft-ról és nagyjából az volt a lényege, hogy ha Microsoft-nak az az elképzelése a jövőről, hogy copy-paste követi az Androidot, akkor köszi szépen de tovább klónozom a 7-est, és a legközelebbi operációs rendszer amit telepíteni fogok az az Android lesz... És így is lett, próbáltam már Android mini PC-t, de nem volt elég erős a hardver, most viszont lubickol az android az erőforrásokban. Stabil, iszonyat gyors 600MB(WTF), nem is néztem még meg a processzor használatot, fogalmam nincs mennyi a RAM/ROM, jó helyen kezdődik-e a partíció az SSD-n... Android megy a PC-men, és nem egy 2009-es Windows7SP1-et futtatok, hanem egy naprakész OP-rendszert ami kb. mindent tud, mindezt pedig úgy, hogy 20 kattintás kellett hozzá. INGYEN!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 5
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest