Új hozzászólás Aktív témák

• klarkzone

tag

válasz klarkzone #74 üzenetére

- A kulcsszó: UNETBOOTIN

- A legfontosabb, hogy amíg nem tudjuk mit-hogyan kell, kísérletezzünk!
    - Először próbáljuk valami egyszerű eszközre telepíteni, ne egy 1TB-os merevlemezre a belakott windows mellé, használjunk régi meghajtót, én pl. egy ősrégi 4GB-os Silicon Power SSD-mről töröltem az unalomból telepített és a végtelenségig tuningolt nLite XP-t, és telepítettem rá az Androidot.
    - Particionáláskor, formázáskor elég neki 2GB ext2, felesleges neki többet adni.
    - Az UEFI módot felejtsük el. Max. 600 MB-ot foglal a rendszer, és emulál tárhelyet is, de minden USB-s eszközt SD kártyaként felismer.
    - Telepítéskor mindenképpen szükséges a bootloader! a skip-ről váltsunk igenre, alapértelmezetten nem telepíti, és e nélkül error15 kóddal megáll indításnál.
    - Jelenleg a 4.4-es verziót próbálgatom, mivel új eszközök általában már ezzel a verzióval vannak ellátva, és ezen fogok kísérletezni. Root-olt, picit marketing szaga van, fogalmam nincs mint csinál az alaplappal, vagy az arra helyezett processzornak álcázott fémdarabbal, és a két műanyag lapkákra integrált állítólag 4GB RAM-mal, de működik, és amikor megnyomod a gépen a PWR gombot, ez elmegy aludni... és visszajön, fenomenális...

Ami az x86-os androidot jellemzi:

Kb. 2 éve a windows 8-as fórumban kifejtettem a véleményemet a Microsoft-ról és nagyjából az volt a lényege, hogy ha Microsoft-nak az az elképzelése a jövőről, hogy copy-paste követi az Androidot, akkor köszi szépen de tovább klónozom a 7-est, és a legközelebbi operációs rendszer amit telepíteni fogok az az Android lesz... És így is lett, próbáltam már Android mini PC-t, de nem volt elég erős a hardver, most viszont lubickol az android az erőforrásokban. Stabil, iszonyat gyors 600MB(WTF), nem is néztem még meg a processzor használatot, fogalmam nincs mennyi a RAM/ROM, jó helyen kezdődik-e a partíció az SSD-n... Android megy a PC-men, és nem egy 2009-es Windows7SP1-et futtatok, hanem egy naprakész OP-rendszert ami kb. mindent tud, mindezt pedig úgy, hogy 20 kattintás kellett hozzá. INGYEN!!!

Új hozzászólás Aktív témák