- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ha androidon belül csinálod ezt akkor szart sem ér. arra gondoltam hogy mint számitógéptelepitésnél, formázni az egészet és utána újratelepiteni a rendszert egy clean installal.
nem minden telefonhoz vannak custom romok de keress rá, van csomó guide is. viszont csak saját felelősségre csináld mert könnyü brickelni.
vagy ha nem akarsz ezzel foglalkozni akkor egy gsm-es pénzmosóba bemész és megcsinálják. -
törölt tag
szia, köszi a választ.
igen az A320FL-ről van szó még mindig. azóta sikerült 17.1-es verziót és magisk-et raknom rá és minden müködik ennek az egyetlen funkciónak a kivételével.
a menüben ott van az opció de amint rákattintok akkor
a) nem történik semmi
b) egy pillanatra megnyilnak az opciók aztán összes is csukja a lenyiló menüt
c) kressel a settings menü és kidob a főoldalra.a dump file-t kimentettem de nem tudom pontosan mit kéne keresnem. ambient,night kifejezésekre nem talál semmit.
még nem néztem third party megoldást erre mert gondoltam mepróbálok a nativnak utánanézni hogy mi lehet a gond. de ha más nem akkor körülnézek fdroidon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hellsing71 #42489 üzenetére
igen, bocsánat válaszra kattintottam új hsz helyett.
-
törölt tag
válasz hellsing71 #42487 üzenetére
lineage 17.1-en lehetséges terminálból bekapcsolni az éjszakai fényt?
-
törölt tag
válasz Zsolti900114 #42464 üzenetére
hi. ha csak képet nem ad de közben müködik rendesen és feltudod oldani a telefont pl ujjlenyomattal akkor úgy már gépre dugva felkell oldani a fájlrendszer mutatását és hozzáférhetsz a cuccaidhoz.
ha ez nem müködik akkor pedig bemész egy szervizbe egy laptoppal és egy usb kábellel és megérdezed h ideiglenesen rátudnak-e rakni egy müködő kijelzőt amig leszeded róla a cuccaidat. vagy veszel rá egy új kijelzőt eleve. -
törölt tag
bitwarden ha felhő kell
-
törölt tag
lenovo a1000 mobilhoz keresek BÁRMILYEN müködő romot. neten az összes download link halott.
-
törölt tag
válasz Petyás #42452 üzenetére
úgy hogy ha X és Y oldalon ugyanazt a jelszót használod és Y oldalról kiszivárognak a netre a jelszavak amit X oldal (jelenleg google) monitoroz akkor látni fogja hogy a nála szereplő jelszó megjelent a neten és ilyenkor szól annak az usernek akinek a jelszavát megtalált a neten.
ezért nem szabad ugyanazt a jelszót használni egynél több helyen. -
törölt tag
megtalálja a kereső de amikor rákattintok ott akkor sem nyilik meg a menü. viszont ha a legördülő menü beállitásai között kitüzöm az "AOD" opciót és ott rányomok akkor bekapcsolja és tökéletesen müködik az always on display. favágó megoldás, de megy
egyébként elég jó ez a build ezt az egy dolgot leszámitva, kb ég és föld a különbség a 16-oshoz képest.
köszönöm a segitséget mégegyszer. -
törölt tag
végülis sikerült feltelepiteni a 17.1-es lineageos-t és tökéletesen müködik egy dolgot leszámitva ami kb dealbreaker számomra, nem müködik az always on display. konkrétan a beállitásokban meg sem nyilik az az almenü.
érdekes mert egyetlen egy ember panaszkodik erre ott az xda-s poszt alatt de nem válaszolnak a kérdésére.
nem raktam fel a gappsot mert nem használok google appokat, lehet h ahhoz lehet köze? -
törölt tag
hali, kössz a választ.
amikor a 17-est próbáltam akkor nem xda forum alapján hanem más leirás alapján és ott twrp-t irták hogy azt használjam.
a nem egyértelmü rész alatt azt értettem h ketten is megkérdezték hogy kell bootloadert frissiteni és egyiknek sem válaszolt senki. google keresés is esélytelen, "how to update bootloader a320fl" kifejezésre csak más topikokat dobál ki a kereső.
orange foxot nem ismerem egyáltalán hogy mi az.
az exynosos részt én is olvastam de attól függetlenül nem ment fel a 64-es verzió, errort dobott arra is.
megnézegetem a linkeket amit irtál illetve felteszem a kérdésem a megfelelő topicban. -
törölt tag
válasz gazsintaor #42400 üzenetére
sziasztok!
szeretnék segitséget kérni hogy egy samsung A320FL-re stabil custom romot tudjak telepiteni gugli nélkül. (2db ilyen telefonom van)
alapból 6-os android volt rajta amit később oreora updatelt a rendszer frissitésként.elsősorban lineageOS-t szeretnék használni, de ha van más rom ami stabil akkor az is szóba jöhet, nem nagyon követtem az utóbbi években hogy mik vannak.
először 17-es lineageOS-t próbáltam telepiteni (lineage-17.1-20210118-UNOFFICIAL-a3y17lte.zip) de 7-es hibával sosem sikerült. xde forumon azt irták hogy frissiteni kell a bootloadert illetve azt h akinek oreo stock fent volt már annak eleve frissitve van. ez a két dolog egymásnak ellent mond igy nem értem.
1-2 embernél láttam ugyanezt a hibát és egyiknek sem válaszoltak ezzel kapcsolatban igy gondoltam megkérdezlek titeket.jelenleg 16-os lineageOS fut rajta (lineage-16.0-20191008-UNOFFICIAL-a3y17lte.zip) amit már nem emlékszem honnan kukáztam csak arra hogy nincs mcfy "hivatalos nemhivatalos" letöltései között. ott a legutóbbi szeptember 8. (lineage-16.0-20190908-UNOFFICIAL-a3y17lte.zip)
http://get.mcfy.fr/Samsung%20Galaxy%20A3%202017/LineageOS%2016.0/ezzel a builddel elég sok a gondom, random nem müködnek funkciók amig újra nem inditom, néha nem bootol stb.
jólenne a legújabb lineageOS-t használni de hivatalosan nem támogatott a telefon 2017-es változata illetve xda forumon nincs egyértelmüen kifejtve hogy kell telepiteni rendesen.
https://forum.xda-developers.com/t/unofficial-rom-a320fl-f-y-lineageos-17-x-10-0-64-bit-treble.4054921/másik dolog amit nem értek hogy egyik user azt irja hogy nem arm64-es ez a telefon, a másik meg azt h arm64-es. viszont amikor próbáltam a másik 2017-es telóra telepiteni a gappsot akkor a 64-es verzió nem települt csak a sima.
megköszönöm ha valamelyikőtök tudna segiteni tiszta vizet önteni a pohárba akár itt akár privátban.
szerk: jelenleg 3.5.2-es twrp van rajta és 3.14-es odinnal flesseltem és 22.1-es magisk van rajta de az sem akar rendesen müködni. (legalábbis a hide funkció)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kirisz #42267 üzenetére
belehet állitani hogy ne kérdezze meg hanem mindig fájlátvitel legyen az alapértelmezett. ez az első dolog általában amit érdemes megcsinálni újratelepités után.
ha erre most nincs lehetőséged akkor marad:
a) kijelzőcsere
b) keresel egy jófej szervizest aki leszedi neked róla a cuccaidat egy ideiglenes kijelzővel -
törölt tag
köszi. egyelőre kipróbálom pár hétig ezt a 16-os verziót és ha nem válik be akkor teszek egy újabb próbát a 17-essel és akkor posztolom majd ide a logot is.
más kérdés: bocs ha nubkodom de ezeknél a verzióknál mindig ott van h unofficial. ez mitől unofficial és hol találok officialt? néztem a lineage weboldalát de ott nem találom a galaxy a3 2017-et csak a sima a3-asat ami 2016-os. ezt nem is értem egyébként, a régebbi fosabb hardverre van legújabb rendszer de az egyel újabb és erősebb telefonra már nincs? wtf?
vagy valami mástól függ h official vagy unofficial?más kérdés: melyik másik romot ajánlod lineage helyett? egy szempont van számomra, hogy müködjenek a telefon funkciói (főleg a titkositás amit én még nem láttam custom romon müködni) illetve hogy google mentes legyen. (gappsot sem telepitettem mert nem kell)
más kérdés: melyik a legújabb leggyorsabb rom galaxy s3 minire?
bocs ha kicsit sok voltam de évek óta nem foglalkoztam ezzel a témával.
köszi a válaszokat.
-
törölt tag
azt megpróbáltam h kitöröltem az eszközellenőrzésre vonatkozó sorokat a fájlból szövegszerkesztővel de akkor is ugyanazt a hibát dobta ugyanott ugyanakkor mint előtte.
maga a zip pedig pontosan ahhoz a készülékhez való ami van nekem, még a fájlban is az volt odairva.
a twrp recovery log az még elérhető úgy is hogy azóta már újratelepitettem a rendszert? jelenleg 16-os lineage megy rajta. -
törölt tag
válasz mizoli #42201 üzenetére
köszi a választ. twrp legelején kérdezi mindig h csak olvasható legyen-e és sosem nyomok arra, illetve a 16-os verzió simán felmegy ugyanazokkal a lépésekkel amivel a 17.1 nem.
kettő darab a3 is van a lakásban és mindkettőn ugyanezt csinálta.
általában az error 7 előtt még pirosan irogat olyat is h nem tudja mountolni a dolgokat.plusz a legelején amikor megpróbáltam wipe-olni a cache, system stb, azt sem engedte, annál is piros hibákat dobott, viszont amikor rámentem egy teljes törlésre utána megjavult és tudtam wipeolni egyesével mindent.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #42199 üzenetére
hát ez az, nem teszik, néztem youtube videót is ahol végigkövethető a telepitése a rendszernek és ott teljesen jól felmegy a rendszer neki, nálam meg 7-es hiba.
-
törölt tag
sziasztok!
samsung galaxy a3 2017 (a320FL) -hez keresek legfrissebb bootloadert.
próbáltam telepiteni a 17.1-es lineage os-t és a végén mindig 7-es hibával leáll a telepités. a 16-os verzió simán felmegy. ahogy keresgéltem a neten az a gond h a 10-es androidnak újabb bootloaderre van szüksége viszont arról senki nem beszélt hogy azt honnan lehet letölteni.
tudtok esetleg segiteni ebben? -
törölt tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy van ugye a settingsen belül device maintenance, azon belül battery, azon belül battery usage és ott a legutóbbi maximális feltöltéstől számitott 7 napon belüli akkumulátorhasználatról lehet statisztikát nézni.
kérdésem az hogy ha aksit cserélek a telefonban akkor ez a statisztika resetel és az lesz odairva h "battery usage data not available" ?
azért kérdezem mert mióta hazahoztam a szervizből a telefont (betört kijelző) azóta iszonyat gyorsan merül a mobil és most néztem meg ezt a statisztikát és ott nincs semmi, viszont a kijelző törés előtt maxra volt töltve a telefon és ez 7 napon belül volt.
szóval sanszos hogy kicserélték az aksit egy sz*rabbra.tudnátok ezzel kapcsolatban valami infót mondani?
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!