-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
üdv!
próbálok céges levelezést hozzáadni a telefonhoz, de a settings - accounts - add account mezőben nincs ott opcióként a "microsoft exchange active sync", mint az irodában a többieknek. mindössze egy sima "exchange" van gmail logóval...
van valami tipp arra, hogy hogy tudom az ms exchange-et előszedni?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Somatom #32020 üzenetére
köszi a tippet, lastpassba tudtam importálni a chrome jelszavakat, dolphinban már mennek azok is. viszont eléggé fapados módon, felugró ablakban jelzi, hogy ide van login-jelszó, de csak manuálisan lehet kimásolgatni, beilleszteni. nincs benne valami autofill megoldás? egyszerűen nem találom.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
köszi, bár ahogy nézem, ebben csak az adblock rész teljesül, nem találom a chrome jelszó-könyvjelző szinkront.
messengerből lite-ot használok, ha máshogy is megoldható, csak ezért nem tenném fel a teljeset is.Somatom: pardon, legközelebb ott kérdezek. (dolphin se rossz tipp, a könyvjelzőket azzal be tudtam húzni, de a jelszavakat azzal se :/ )
-
ZavaBalazs
őstag
üdv! újonc vagyok droidon, pár dologra keresem a megoldást:
-létezik olyan böngésző, amiben van adblock, és lehet szinkronizálni a chrome (vagy edge) könyvjelzőket / jelszavakat? (bónusznak: alul van a kezelőfelülete, esetleg lehet oldalra lapozva oda-vissza navigálni)
-Facebook ismerősöket ossze lehet valahogy csatolni a kontakt lista tagjaival? mondjuk ez lehet gyártóspecifikus kérdés (galaxy s8 gyári rendszer)
-cortanát le tudom valahogy tölteni, ha azt írja a play, hogy az országomban nem elérhető? pl WM-on ez megoldható volt, ha átállítottad a telefon lokalizációját, akkor engedte leszedni az ilyen ország szerint korlátozott appokat.köszi!
-
ZavaBalazs
őstag
helló, bocs ha nem ideillő a kérdés, jobb ötletem nem volt, hogy hol kérdezzem meg.
barátnőm alkalmilag bejelentkezett egy kölcsön androidos telón a gmail fiókjával, azóta asztalin a gtalknál nem offlineként, hanem "nincs a gépnél"-ként jelenik meg (ha beállítom hozzá azt a kiegészítőt, akkor kap android ikont is), na most a telefonon már kijelentkezett, kapott hard resetet is, de még mindig ott van gtalkon.
kérdés: hogy lehet ezt az áldatlan állapotot megszüntetni?azért gondoltam, hogy itt releváns lehet a kérdés, mert nekem se WP7.8-on, se 8.1-en nem csinált ilyeneket, igaz ott nincs is hivatalos gtalk/hangouts.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!