Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdtkhq169t
újonc
válasz
qdtkhq169t
üzenetére
Elsősorban személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Törökország esetében hogy működik az állapotfelmérés, konzultáció, kiutazás, szállás, beavatkozás, stb. Elérhető "csomagban" a szolgáltatás, amiben elejétől a végéig minden benne van, vagy mit kell saját magamnak összeszervezni hozzá? Miben ad többet, mint a hazai lehetőségek, ami miatt esetleg megérné ott megcsináltatni.
Minden érdekel.
-
qdtkhq169t
újonc
Egyre inkább úgy érzem, hogy itt az ideje befektetni egy ilyenbe, és szeretném a legjobb lehetőséget megtalálni.
Nem találtam ilyen ilyen topikot itt a fórumok között. Arról szeretnék infót gyűjteni, kinek milyen tapasztalatai vannak ebben a témában. Különös tekintettel a Törökországban található opciókról. Sokat hallottam arról, hogy ott nagyon magasszintű ez a szolgáltatás. Vajon mennyivel drágább, mint itthon, milyen minőségi különbség van a hazai és ottani klinikák között? (Tudom, sok mindentől függ, de én elsősorban személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest