- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Sztem még pár millióan igen. (Én meg amúgy sem követem semmiben a divatot, mindig mindenből azt fogyasztom ami nekem jó, és nem azt amit mások mondanak/esznek/hordanak/használnak/hallgatnak/néznek... )
(#2134) hunfatal:
Nem appdrawerről, csak alkalmazás nevekről. Amúgy csak a kép kedvéért írogattam át, én eleve kikapcsolva használom, nincsenek ikonnevek.(#2133) trob:
(#2135) trob:
(#2136) trob:
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Igen, van egy pc-s verziója a MPE-nek, és akkor tudsz szinkronizálni, meg pc-n szerkesztgetni...
Gyári jegyzeteket nem ismerem, én külön appot használok jegyzetelni (de azt nem szinkronizálom, azt csak telefonon szerkesztgetem - és persze megy a backup róla is. Amúgy a másik topikba kérdezett GoBackup egy elég jó ingyenes backup app, nem hinném hogy lenne vele gondod)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Igen, a telefonszámok, és a hozzá tartozó egyéb adatok: cím, mélcím, jegyzet, szülinap, ... stb.
Belépsz a Google naptárba, az meg ugyanígy müxik, csak ugye a naptárbejegyzésekkel.
Van egy olyan app hogy My Phone Explorer, lehet azt is ki kellene próbálnod. Egy app a PC-re, egy kliens a telefonra. Vagy egy másik, az AirDroid telefonra. Mindkettő elég jó sztem.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Mindent tudsz szerkeszteni a Gmail címtárban, és természetesen tudsz új névjegyeket is hozzáadni. De előbb szinkronizáld a telefonodban a benne lévő névjegyeket, és utána állj neki PC-n a "műtétnek". Amiket beírogatsz a PC-n, azokat meg természetesen leszinkronizálja a telefonra...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Olyat sajna nem tudok. (De PC-re van sztem rengeteg féle ilyen app, pl. Exif Tag Remover. Igaz, ez minden más adatot is kitöröl a képből - dátum, fényképező típusa/beállításai...stb)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Na ezt most nem értem. A nevedet nem tudod vagy a címedet? A kártyaszám, a lejárat, a cvc meg a kártyán van.
Vagy inaktív és nem tudsz beleírni?
(Mondjuk az már más kérdés hogy pl. Én meg a Rom Managert dobom ki minden romból elsőként, mielőtt még felteszem a romot )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz hodostamas #1401 üzenetére
Nem tudom, nem beszélgettünk, csak olvastam.
De az lehet nem jó, mert az nem szinkronizálás. (Persze a google vagy a felhő meg "büdös" )¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz #14121216 #1360 üzenetére
Jó kérdés mert nincsenek ilyen játékaim, de elvileg kompletten menti az appokat és úgy is állítja vissza.
(#1362) Maxx71:
Akartam mondani hogy először csinálj csak arról az egy játékról mentést és látszik majd a mentés méretén, de nem 100%, mert ki tudja mennyire tömöríti... azért 1 próbát megérhet.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz #14121216 #1358 üzenetére
Nem tudom hogy most kell-e felhasználónevet (acc-ot) létrehozni (anno kellett mikor én elkezdtem használni)
Ha igen akkor létrehozol, ha nem kell, akkor nem.
Majd nézz bele a beállításokba, hogy be van-e pipálva a Backup App Data (legyen)
Aztán New Backup... itt szerintem a Contacts után vedd ki a pipát ha a google fiókoddal szinkronizálva vannak a névjegyek.
Görgess lejjebb, és az Application után meg tegyél pipát (illetve ha nem akarsz minden appot, akkor értelemszerűen csak azok után amikre szükséged lesz)
Start Backup.¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz janos666 #1334 üzenetére
Igen, ahogy írták előttem, perpill 6 részletet lehet lementeni, amivel nem lehet azért lefedni az egész országot. De gondolom nem is lesz szükség napi szinten full MO-.ra, max néha egyet törölsz, és mentesz egy újat ha épp olyan helyen járnál ami pont nincs lementve.
Viszont ha napi/heti szinten körbeutazod az országot, akkor meg sztem jobban jársz vmi igazi navigációval a telefon helyett.
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Ne baxxx hogy még a nótod van!?! Nem tudod hogy az manapság már nem menő? A tutinegykeráj most a zeshárom...
(#1259) nggabi :
Akkor viszont jobban jársz ha veszel vmi normális, igazi telefont, és mellé vmi plazmát vagy LCD-t (manapság már egész olcsók) amit a hátadra köthetsz.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Sn[4k3] #1231 üzenetére
Te írtad: 3 órát hevert az 5 órából.
Nálam perpill 2nap1órája megy a telefon, de a Cella készenlét a legmagasabb szintén, 37%-kal. Ez csak annyit tesz, hogy az össz üzemidő 37%-ban csak úgy volt a telefon, a te szavaiddal élve, csak "hevert".
Majdhogynem mindig viszonylag magas lesz ez az érték... ha csak nem azt csinálod hogy feltöltöd, és merülésig használod folyamat a telefont.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Sn[4k3] #1222 üzenetére
Amit írtál Cell Standby, az pont a "heverésre" vonatkozik. Minél többet "hever" az össz üzemidő alatt, annál nagyobb lesz az a százalék. Ne ott keresd a hibát, hanem a többinél... mi még a viszonylag magas a kevés használat mellett? Egyébként valszeg vmi app "zabál"...
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Uhh, szép kis szám: Napi 900 ezer Androidos aktiválás!!!
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Na most a fényképező és a hangminőség hol függ a 2 magtól amit javasoltál?
Egyébként kb 5-10e Ft-ért jobb hangminőségű mp3 lejászókat lehet kapni mint ami a legtöbb telefonban van (plusz 1 füles mondjuk még 1 tizesért), de autóban ülve lényegtelen az egész, azért van abban vmi hangcucc, tömegközlekedésen meg megint mind1. Fényképező meg van 4 egész darabom igaziban (amiből 1 tükrös), ha olyan helyre megyek akkor kell a minőség mert örökre fotózok, nem az instagramra 1:1 arányba. A telefonod meg nem csinál soha olyat mint 1 valódi fényképező, már csak az optika mérete miatt sem. Ha nem kell a minőség akkor meg majdhogynem mind1 milyen a telefon. Tudom, 1 telefon és kész, zsebbe hordod a világot, ez a mai divat (csak én nem követem a divatot )Vazz, mekkora zsebed van? Akkor abba befér 1 normális telefon meg egy igazi fényképező is, a másik oldalra meg vmi 10es tábla.
szerk: "h ne egy retekkel égjek" - Na és ilyeneket milyen ember mond? Megfejtéseket nyílt levelezőlapon várjuk a szerkesztőség címére 2012.04.19.-én este 10 óráig.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Mint mondtam, nem értenéd úgy se, mert sznob **** vagy.
Egy kétmagossal sem tudom a 3 perces mondandómat 1-2 perc alatt elmondani. Egy másfél órás filmet se tudnék vele 1 óra alatt megnézni (mondjuk filmet nem nézek telefonon, de aki igen, arra tuti ugyanez igaz). Az 50 perces zenealbum se fog lemenni 20-30 perc alatt, hiába a 2 mag. Valszeg egy kétmagoson navigálva se tenném meg gyorsabban az utat, mint egy 1 magos 600mhz-essel. A jegyzetelés sem hiszem hogy gyorsabb lenne a 2 mag miatt. Asszem a fórumot (vagy bármely más weboldalt) se tudnám gyorsabban átolvasni. Az 5-600 oldalas könyvek olvasása se hinném hogy gyorsabban történne. Vagy pl. gondolod egy 2 magoson használt Sport Tracker progi kevesebb időt mutatna ugyanakkora táv lefutása/lekerekezése után mint az 1 magoson? Egy 2 magoson a zseblámpa app dupla erővel világít? Gyorsabban megkapom a méleket rajta? A holnapi névnapokat a 2 magos már mára mutatja? A naptárat nézve a 2 magoson gyorsabban eljön a karácsony? Geoládát is tuti gyorsabban találnám meg ha 2 mag lenne? Soroljam még??? Jaaa, hogy az appdrawerben a 100 ikont nem 0,5 mp alatt tekerem végig hanem csak 0,4??? Értem. Köszi.ui: Már csak arra lennék kíváncsi, hogy nyáron 1 póló meg 1 rövidgatyó mellett hová teszed a tepsit? Vagy egy farmer és egy ing(póló mellett? Meg amúgy is. Mindig viszel vmi táskát magaddal? Ez egyébként tényleg érdekel. Mert nekem ha hiszed, ha nem, néha már a penge is kicsit zavaró néha (ruházat függő), ennél is fosok hogy ne törjön/repedjen a kijelző.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Hol van megjelenésed ha a füledre teszel egy tepsit? Szerencsére nem hallod amiket összesúgnak, mert épp beszélsz rajta és a másik felet hallgatod. Habár a vicclapokban biztos jól mutatnál.
AZ Off-ba meg már rég nem járok, az előbb írtam mi(k) vagy ki(k) miatt.Nah tovább ma nem ragozom, mert megint úgy járok mint a múltkor: Megint félbemarad a ma esti filmem (Észak-északnyugat 1959-ből).
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Én elhiszem neked, sőt, tudom hogy nagyon sok ilyen van. Van is 1-2 kifejezés ami használnak általában ilyenkor, de nem írom le, mert nem akarok senkit megbántani... Inkább hagyjuk is a témát.
(#1095) Zsolt_72 :
Nálad az igazság, és a pont is. (kivéve az offos ívet, mert azt nem tudom, kb. azóta nem járok oda mióta ellepték az idegenek )
Sajna ezt sok "felsőbbrendű" nem érti meg, és soha nem is fogja.A csóróságról meg annyit, hogy nem vagyok húde lóvés, de a bőrömön is van vagy egy G. Note-nyi (na nem arany, mert az nem bejövős, hanem "tinta" ), meg a nappalimban a polcon filmekben legalább 4-5 G.Note-nyi, de elittam, elkoncerteztem meg elfesztiváloztam már sok-sok G.Note-nyit... stb. Nem sorolom, mert már nagyon off.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Dehogynem! Pl. Te biztosan (meg anyám főnöke: sokáig az alkalmazottakkal vetette fel magának ha hívták, tárcsázni meg még talán azóta se tud, de attól függetlenül mindig a legújabb ájfónja van, me' a fia azt mondta, az kell egy igazgatónak, meg azzal mindent lehet Nem vicc, kb. szó szerint semmit nem csinál vele, csak beszél.)
(#1086) nggabi:
Tévedés, én már rég nem vagyok semmilyen bzi, kigyógyultam (de telefonbzi meg sose nem is voltam, az az öcsém volt pár évig). Full normális, hetero típus vagyok. Semmi bzulás.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Na a class10 is elég nagy tévedés, mert általában még lassabb telefonon mint a class6. A class10 nagy fájlok mozgatására/használatára lett kitalálva (vidkamera, fényképező, "pendrájvnak való használat" stb.), sok kis fájl mozgatásánál hajlamosak belassulni (sokszor nem is kicsit), a telefon meg javarészt persze kis fájlműveleteket végez. Ha mondjuk csak filemket másolsz rá napi rendszerességgel, akkor tényleg jobb (egyébként )
És pont azt mondom hogy nincs extem, mégis bírok telepíteni (ha fogy a hely, 1-2 dolgot áthelyezek sd-re... vagy letörlöm amit nem használok )ui: Jah, és azt tudtad hogy az ext-re formázott kártyák a telefonokban gyorsabban halnak? (Lehet hogy nincs összefüggés, lehet csak véletlen, de olvasataimban ezt vettem észre )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Na és az a bizonyos data rész hol van ha nem a telefon belső memóriájában? És jaj dejó hogy majdnem üresen áll az sd-nél gyorsabb belső memód, ha már van.
Úgy látom itt sokaknál van zavar a belső memóriákat illetően.Jah, és ext nélkül is felpakolok 100 alkalmazást (igaz, 80nál több sosem volt fenn, de már abból is kukáztam vagy 20-25-öt, mert nem volt rá szükség, ahogy neked sincs 100ra )
(#1063) rum-cajsz :
Így van.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
De te vmit nagyon benézel sztem, mert az oké hogy sikít ha elfogy a belső hely (persze nem 15-20 appnál, mert nekem kapásból 54 van most telepítve, és csak egy "occcó kici kínai vackom van"), de át lehet helyezni az appokat az sd-re, és mehet tovább az újabb appok telepítése.
És szvsz ne vegyél addig tabletet míg utána nem jársz/olvasol, meg nem bizonyosodsz arról, hogy a sok millió Android júzer mind-mind fel tudja telepíteni a neki éppen szükséges összes appot a telefonjárá/tablet-jére...
Kezdd az itteni #1024+#1026 hsz-szel.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Jaaa Azt hittem poénnak szántad a "másikat"
szerk: Ú vazz, rosszul emlékeztem, pista bátyánknak 7 nap felett volt a pöngéje.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Annyit már nem bír az új romokkal, 7et meg sose bírt (volt akinél 6 felett volt, de nálam nem). De az előbb említett kis túra után este még volt benne 40 körül, asszem 38%
(#1044) nggabi:
Nem szeretem a nyomógombost, nehezen tudom használni (és lehet hogy az általam kedvelt appok se futnának rajta )Launcherprot addig szerettem, míg nem ismertem meg a Go-t (úgy tavaly februárig vagy márciusig, de mingy megmondom pontosan )
szerk: tavaly március 1-2-3ig kb. (Honnan tudom? Én szóltam stefinek hogy nézzen már rá fordításügyileg, és 6án fel is tette, én meg előtte pár nappal kezdtem használni )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Ja hogy úgy akasztod meg. De azt meg ugye miért tennéd (jah, de ha már itt tartunk, múltkor asszonnyal elmentünk reggel 10től este 6ig túrázni/geoládázni egyet... ebből kicsit több mint 4 órán keresztül futott a Sports Tracker nevű "gps használó app", mellette ment a navitel navi, és folyamat használtam a g:hu nevezetű, szintén gps-t használó geocaching appot, és ezek mellett telefonálni is vígan tudtam (oké, játékot nem indítottam még 1 andokut se ), de ha hiszed, ha nem, 1 mp-ig se fordult meg a fejemben hogy itt vmi nekem lassú, vagy kellene egy jobb telefon...
1 ideig gondolkodtam a Defyben, aztán a Defy+-ban, de mikor láttam belőle több töröttet, illetve többen is akik váltottak pengéről, azt írták hogy penge sokszor gyorsabb (kivéve game), meg jóval tovább bírja szuflával, letettem róla... azóta másban nem gondolkodok (pedig érdekelt a "strapabírósága" miatt, de csakis az miatt)
A Go Launcherre meg többen írták "drága telefonnál" hogy akad, ekkor viszont mindig kikerekedett a szemem. (A saját oldalukon, a fórumukon is szokták néha-néha írni)
Én viszont tökéletesen elvagyok vele, asszony Live With Walkmanjén meg egyenesen száguld...(#1041) nggabi:
Abban igazad van hogy ha "kellene" neteznem rajta néhány órát, az nem tetszene... de akkor vmi táblát vennék... eleve a note-ot se lehet zsebre rakni, akkor meg már inkább 1 még nagyobb kijelző (nekem 3,5-4-5 között nemigen van ilyen szinten különbség, számomra hosszútávon mindegyik kicsi a netezéshez, egy filmről meg ne is beszéljünk... soha nem tudnék ezeken filmet nézni)Jut eszembe, jól elbaxtam az időt ilyen hülyeséggel, nem tudtam befejezni a 12 dühös ember c. klasszikust (nemtom nektek mond-e vmit ez a film cím )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Igen, gyári rommal sokkal xarabb a Penge is (de ha hiszed, ha nem, a legtöbb Penge vásárló gyári Rommal használja... eladtak 80ezer darabot Mo-n, és abból ha pár száz bukkan fel itt ott az összes pengés fórumon, az már jó - és valszeg el is érik őket rajta a legtöbb esetben, de gondolom a többi dolog is működik bennük, illetve az appok java része is megy - nem játékos szemszögből)
De így van ez az összes telefonnal... vki az sgs-ekre (de bármelyik másikra ha van lehetőség) is tesz ilyen olyan romot, de a többség gyárit használ belőlük...szerk: Minden szóba, jah. Bocs hogy figyelek arra ha vki mond nekem vmit. (Ha szeretnéd, többet nem fordul elő nálad)
i4et s2t: Na pont erről beszéltem a legelején, az 1. sz hszemben is... pedig azok nem 20-30k-s telefonok.
(#1038) nggabi :
Ok, te meg addig nyomd végig a Super Mariot 5,29 colon (vagy a már 10 évvvel ezelőtt 700 MHz processzorral és 128 MB RAM-mal tökéletesen futó gta3at )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Jah, és nem beszélve arról, hogy 2 hsz-ban ellentmondasz saját magadnak, ugyanis a
"Ki mondta, hogy nem akad bármelyik droid?" az magyarul azt jelenti, hogy mindegyik akad.
Most meg: "... Én nem sokat, de azok nem akadtak.." vagyis amiket nyomkodtál, azok nem akadnak.
Akkor most mi van?(#1035) nggabi:
Hé, hé! Én nem mondtam hogy Te mondtad hogy xar... olvasd újra!
Az meg épp nem oszt nem szoroz, hogy sgsI, II vagy III, nem az sgs-en meg a számozásán van a hangsúly (nem emlékezhetek minden tekkbzi minden telefonjára )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Jó, téged direkt nem említettelek, te egy külön faj vagy, de nehogy azt hidd hogy minden ájfon4es, meg sgsII "rajongó" "tekbzi", sőőőt (pedig már több helyen is akartam veled példálózni az király/legjobb/legszuperebb/mindent tudó ex sgsII-d miatt, de aztán hagytam a fenébe )
És amint látom már az utódja sincs meg...
És természetesen mindenki arra cserél amire akar, csak ne játssza az eszét hogy 20-30k-s xarok, meg hogy sgsII a tuti (ami ezek szerint nem is annyira tuti, ha "ma" már nem elég )(#1033) porse:
Szerinted mindent végig kell ehhez nyomkodni?
Mert szerintem elég ha sokat olvasok itt-ott... (1et neked is linkeltem, elolvashatnád legalább azt)
Ha nem érted, azt meg sajnálom...[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Jaaa, hogy csak nem fejezted be a mondatot? Értem. Akkor így helyes?
"Az, hogy a 20-30 ezer forintosak szarok, kevés bennük a tárhely/ram és valóban akadnak, arről nem az android tehet"... ...de arról már igen, hogy a 150k-s 2 magosok is.ui: Az "elszállós" emberkéket meg biztosan ismered Mikor sokan megelégszenek egy nyomógombos buta nokiával vagy SE-vel (vagy esetleg hogy tudnak mit enni nap mint nap), akkor az "elszállósoknak" nemhogy nem elég egy jóval többet tudó 20-30k-s okostelefon (ami mindenre elég, talán a játékot kivéve), hanem még a 60-80-100k-s (vagy még drágább) telefonnal a kezükben is azon gondolkodnak, hogy le kellene cserélni egy "jobbra", mert az "nem akad" vagy "többet tud".
ui2: Igen, szerencsére nekem annál jóval több eszem van mint hogy egy drága telefonnak örüljek, sokkal többre tartom ha van családom, egészségesek, és esetleg fel is tudom nevelni a kölköket, és inkább velük játszok mint az idióta gagyi telefonos xarokkal 3-4 colon, amik már 10 éve is kifutottnak számítottak PC-n minimum 14 colon...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Na ez egy komoly hsz volt, grat. Imádom az ilyen elszállós emberkéket. Főleg annak tudatában, hogy mindegyik Androidos telefon valamilyen szinten meg-megakad, laggol (igen a 100-150k-s is) ... és tök mind1 hogy ki mit mond a saját szuper telefonjáról, mert ez tény! Mert ilyen az Android, és nem tudnak vele sok mindent kezdeni (persze próbálkoznak becsületesen), ahhoz az alapoktól újra kellene írni. Kis olvasnivaló, mielőtt ugrasz.
ui: Én pl. le nem cserélem a Pengét míg meg nem hal - legalábbis ez a tervem perpill (asszonynak kiskijelzős 1gh-ese semmivel sem tetszik jobban mint az én 600Mhz-esem)... és szerencsére van nem 1 ismerősöm aki nemhogy okostelefont, de hagyományos nyomógombos "butatelefont" használ, pedig aztán hetente is vehetne magának sgsII-t... és hogy miért szerencse ez nekem? Mert még ismerek olyanokat akik megmaradtak emberi mivoltuknál, és nem játsszák meg magukat ebben a világban. Bocs, nem bántás, csak ez van...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
ui: Jah, az lemaradt, hogy a telefon topikjában sztem jobban tudnak segíteni.
A Beállítások/Telefonról menüpontban egyébként mit ír Android verzióhoz?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
"vagy csak egy frankenstein?"
Max egy Frankenstein által kreált ICS, ugyanis a dokit hívták Frankenstein-nek, és nem a
teremtményét...(#911) ebay11: Az igaz, de nem szerettem volna, ha mások is tévesen ismerik meg.
(#908) szellkalman:
Szerintem ZTE Blade-nél nem találsz jobbat (amúgy se , de ennyi pénzből meg főleg nem)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz aimettirlz #781 üzenetére
Felteszed és meglátod (ha nem jön be, leszeded)
Eléggé nagy változtatásnak számít 1 launcher csere, mert gyak. mindig azt használod. (Felület, beállítások, ikonok, effektek, alkalmazásfiók,...)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
TRob1
veterán
Ha elfogadod a tanácsomat, elolvasod ezt. (Meg a többi hasonló írást. Szerencsére egyre több az őszinte ember, aki belátja, hogy még akár az sgs szintű vagy jobb telefonokon is van bizony akadás/lagg, és azok se olyan tutifónok mint ahogy némelyek állítják. )
ui: És az eggyel alattad/feletted lévő hsz-beli linket is javaslom elolvasni. kösziii
ui2: faternak megvan még a "jómertolcsója" ?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Nemár! Ha a wincsimen van 8 giga hely, akkor oda se engedi feltenni a 16,5 gigás NFS-Run-tSzerkesztetted közben. Azért próbálj 1-2 appot áttenni sd-re (beállítások/alkalmazások-ban), vagy törölni, és utána próbálkozz. Mennyi az a bőven hely egyébként? Vagy tényleg bőven?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Nézőpont kérdése, hogy gyorsabb-e a kártya Gyorsabb, ha adatokat másolsz rá vagy róla pl. usb-vel, de bizony egy telefonban a cl10-es kártyák működés közben lassabbak, mint pl. egy cl6-os. Apróbb fájlműveleteknél a "gyors" kártyák belassulnak, és a telefon főleg ilyen műveleteket használ.
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Az nem jó ha beállítod a Működési beállításokban mondjuk a Csúsztatás le-re vagy a Csúsztatás fel-re hogy: Állapotsor mutatása/elrejtése vagy az Értesítések mutatása? Nem kell még ikon se, és bármelyik képernyőn lefelé mozdítod az ujjad (vagy felfelé beállítástól függően), jön a tuti.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #196 üzenetére
"App backup & restore progit használtam, ami több millióan" - Haha, még a legeslegjobb esetben is max 500ezren, ellentétben a Titaniummal, amit a legrosszabb esetben is minimum egymillióan...
Nade poént félretéve, - hisz nem is ez a lényeg -, mint a neve is mutatja, elvégezte nálad a dolgát, mert az Appjaidat "Backupolta" és utána meg "Restore-olta".[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #190 üzenetére
Titanium Backuppal sosem volt ilyesmi gondom (meg semilyen ) Igaz, ahhoz root kell (ha netán nincs) Még 2.2 főzött és 2.3 egészán más főzött Romok között is gyönyörűen átvitte az appokat, az adataikat, és a market dolgait is. Van egyébként olyan funkciója hogy markethez csatolás (gondolom ezt utólag is meg lehetne tenni, ha nem is ezzel állítottad vissza az appokat)
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...