- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse
őstag
Igen rosszul fogalmaztam, nekem se volt bajom a gio sebességével, mert megtudtam csinálni, ahogy a tárhely gondot is. De kellett nagyobb kijelző/jobb kamera.
De az emberek nagy része, nem fog romolgatni, mert nem akar/ mert nem tud. Szóval ne mond, hogy a penge olyan penge a gyári rommal pl.
Amiből meg kiindult az egész klepto tapasztalata a droiddal, kevés hely/ram az nem fog magától több lenni egy 20-30k telón.ui. Nem olvastam el, csak a címet. Van itthon két i4 de nem cserélném le.
(#1036) TRob1
Látod erre mondtam, hogy buzgó, minden szóba...
i4 et is megakasztom neked 2 perc alatt, ahogy az s2-t is meglehet...[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
nggabi
félisten
elég volt az s2 jah, pár héttel ezelőttig. viszont azóta már nem sokkal drágábbak a jóval erősebb, nagyobb felbontású gépek. most is elég mindenre az s2, csak ha már megteheted h "még jobbat" veszel, miért ne?
és az észeljátszáshoz: én mikor mondtam h a 20-30k-s teló sz@r? na jó a bléd ez alól kivétel azt fenntartom továbbra is...
és fail sgs1 > evo > note sose volt s2-m
szerintem egy kicsit túlreagáltad porse hszét, ő is gioról jött ám, nem is kevés ideig volt neki... szal az egész mai estéd fail
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest