Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Blade után most egy defy-t használok.
    Azt kell mondjam, hogy a blade-re fejlesztett romok baromi jók...nincs olyan érzésem, hogy a defy a felhasználói élményben ugrást jelntene (persze bizonyos helyzetekben mint pl. 3d-s játékok futtatásakor, vagy élő háttérkép esetén az asztal áttűnés animációk sebességénél felfedezhető az erősebb hardver....de korántsem tűnik rossznak a balde visszagondolva)
    Azt sem szabad elfelejteni, hogy a balde 600Mhz-en játsza el régebbi procin ezt, míg a defy alapból 800-on fut, de 1000-re húzva megy szinte mindegyik, és 1100 -on használják szerintem a legtöbben akik foglalkoznak ezzel (1200-re is lehet húzni őket, mert bírják, így egész sokan használják azon is)

    A defy számlájára lehet írni a strapabírósabbságot (szép szó lett :DDD ), a talán kicsit jobb kijelzőt, meg a jobb kamerát talán...és nekem nagyon bejön, hogy van már rá használható! ICS főzött rom (kamera még nem megy, meg pin kódot kérő sim-et nem szereti, és még pár bug van, de nagyon jól használható, nem fagy...stb.)

    A lényeg, hogy a blade egyszerűen best buy!! ár/értékben magasan a legjobb!! (köszönhetően a főzött romoknak is) :C
    Ha azt nézzük, hogy használtan (de garival, és szép állapotban) fele annyiért lehet kapni balde-et mint defy-t ...hát azt kell mondjam, hogy nem kérdés melyik éri meg.

    Ha nincs szükség az extra strapabírásra... meg talán a jobb kamera még egyértelmű különbség, de bakker nem ér 20ezer Ft-ot :D ... akkor mindenkinek balde-t javasolnék (és fogok is ismerősöknek).

    Már a 2.3.7-es rom is hatalmas balde-en, de ha kijön rá az ICS (sztem megoldják), akkor mindenkinek javaslom kipróbálni, mert azután alázni fogja a tripla árú készülékeket is.

    Nem mondom, hogy a defy rossz, de szerintem (ha kisebb lenne az árkülönbség akkor is így lenne) a balde egyszerűen király!!
    Ha gondolkozik valaki cserén, akkor (saját vélemény!) inkább még várjon, gyűjtsön és nagyobbat ugorjon (bár nem sírok a defy-vel sem és nem is szólom le).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák