- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Őőőő, nem appdrawerről volt szó? Asszem ott még a go sem tudja átírni. De rég használtam.
Persze minden megoldható, de nem írt launchert, ilyenkor gyári állapotot feltételezek. Mondjuk őszintén, nem tudom mi értelme van átírogatni a programok nevét. Max annyi, hogy legközelebb, ha playen keresi nem fogja megtalálni
(#2133) trob: Nem neked válaszolt, az nem gond? Teljesen máshoz szólt hozzá.
Szövegeket nem tudod rövidíteni. Maximum, ha kibontod az apk-t és újrafordítod a stringeket az xmlben.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Go Back up helyett a titaniumot használom.
Közben MPE fent van....hát ez csúcs. Látom a telefon kijelzőjét és PC-ről tudom vezérelni! (mint egy távoli asztali hozzáférés)
Kicsit mondjuk szaggat, nem tudom hogy az 54Mbit-es wifi okoz e neki gondot, nem hinném. USB-n gyorsabb lenne, vagy ez ilyen és ennyit tud?
USB-s módhoz mindenképpen az ADB-t kell feltenni, vagy más soft is jó, pl. PDA NET? (ha már a root miatt amúgy is azt kellett feltenni, mondjuk ezen keresztül én valamiért nem tudtam net kapcsoaltot létesíteni USB PC-n keresztül)[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
-
Necc
addikt
Nem hajlando beolvasni a kulso memoriakartyat, csak a belsot, ergo minimum 1 stabil backupnak a belso memorian kell lennie, maskulonben ha beut a gebax, jon a szivas.
minimum 14" ? maximum 14", nem? A mai 27"-esemhez kepest ez a 4" nem jelentos visszalepes
Amugy 10 eve hol settlerseztel te a buszon meloba menet ?#1477: nem minden esetben. Nem ismerem a CWM konfiguralasat (gondolom be kell loni minden egyes telefonra kulon-kulon, mert mashol van a recovery particio/backup particio/kernel/system/data/stb...), de sajnos ehez a telefonhoz ilyen szempontol szarul irtak meg mind az 5.x-et es mind a 6.x -et is, mert fixen, csak abelso memoriat hajlando lekezelni, mint adatmento tarhelyet.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
-
ktamas55
tag
A Myphone Explorerrel próbálkoztam eddig. Telepítettem a PC-re, USB-n összekötöttem a telefonnal, eddig minden rendben.
Amikor elkezdem a telefokönyvet .vcf fájlként kimenteni az SD kártyára azt írja ki, hogy nem tud kapcsolatot teremteni a kártyával és leáll a folyamat.
Egyébként a telefon simán kezeli a kártyát, tudok rajta mindenéle műveletet végezni.
(egyébként a telefonkönyv tartalmát a régi telefonról vcf fájlként másoltam át az ójra)
Mi lehet a hiba? -
Ja, rájöttem itt nem olyan jó a default cucc, mint Nokián.
Kiűrítettem a lementett négyzeteimet és letöltöttem a Nvfree-t, hozzá a magyar offline térképet. Mindjárt megyek is el, úgyhogy máris tesztelve lesz.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
daniel20
tag
ezt eddig is tudtam de mégis vitte a 10 forintokat .......
most hogy nézegettem dolgokat auto update volt bekapcsolva meg be voltam lépve facebook alkalmazásba is ezek szívták le a pénzt most mindent amit lehetett kikapcsoltam vagy only wifi re állítottam most már jó lesz"Legalább küldenél üzentet, hogy nem érdekel .." :D
-
Sn[4k3]
senior tag
Mit nekünk Sámson Tejút 3? Nesztek, nekem trémobil géegy van, na ezt übereljétek
Az mitöl lehet, hogy az app drawerben és a böngészökben karakterek helyett azok a téglalapok vannak?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
Van úgy, hogy lekapom a töltöröl és órákon át netezek + Galconozok, olyankor is van sztendbáj Blade-en nem is volt ott a lista tetején, ezét is furcsállom.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
Mindjárt lemerítem, de marha gyorsan merül és nem hinném, hogy a cell standby 44%-a olyan normális annak fényében, hogy nálam ne, "hever" a telefon.
-
Polllen
nagyúr
Elmeletileg a gmail/calendar/contacs igy van, ha hasznalod. (valszeg gchat is) De ha kilovod a fiokoknal a szinkront sztem nem megy. Appoknal meg ugye allithato. (bar lehet a market is azt hasznalja)
Csak azert kerdeztem, m active syncel windows live fiokot hasznalok csak (nevjegyek, naptar, e-mail)&nekem felesleges a push. Mara azert offolva hagyok mindent, kivancsi leszek.
Egyebkent koszonom mindkettotoknek. A kerdes pedig azert merult fel bennem, m ios 3.x-nel a push jobban meritette az aksit...(igaz ott anno csak 1 mail ment volna rola) Neten meg kb semmi info errol.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nggabi
félisten
ha én sznob vagyok akkor te meg ódivatú haladni kell a korral. pont. ahogy mondtad
és a 2 magosat azért javasoltam mert azokban már tényleg jobb a hang és a fényképező, nem akad meg, inkább csak belassul... (nem egy lg 2xre gondoltam persze )
most már tényleg fejezzük be, zsóti is le tud állni ha akar...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
azért rendes fényképező, hangminőség csak hiányzik neked is nem?
zsebbe wazze simán elfér...
és csak annyira vagyok sznob mint te megdolgoztam minden forintért amiből ezt vettem, nem anyuci pénze stb... de nekem megért ennyit h ne egy retekkel égjek
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
GZoli7
senior tag
Persze, én is azt mondom, hogy az intenzívebb használattól hamarabb tönkremehet.
Egyébként a innen lehet rendelni: 32GB, egy másik topicból szedtem, ők már rendeltek.
A tapasztalatok mindenképpen fontosak, de nem mind1 a fájlrendszer sem! Kártyaolvasóval kis fájlokkal is hasít, telefonnal, majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
Jöhetne valaki, aki jobba el tudja nálam magyarázni.
A CLASS10 elvileg a sebességre vonatkozó szabvány, ettől függetlenül igazad lehet.
Legalább nézzetek át más topicba, ahol leírják ezeket.
Amikor megvettem a telefont számtalanszor fogyott el a helyem, pár alkalmazás után, amióta ez az ext van, custom rommal, működik.Elképzelhető, hogy gyorsabban halnak, elvégre intenzívebb a használat, de egy noname CLASS10 32GB, 2500FT, úgyhogy csak egy kis munka, de nem nagy kár!
[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
Nem így akartam fogalmazni: /data a belső tárhelyen van igen. Automatikusra állítottam, hogy mi hová kerüljön és majd a ROM eldönti, lehet nem elég hatékonyan, de bízok a fejlesztőkben . Eddig nem csalódtam.
Azért nem áll majdnem üresen. Valóban sokkal gyorsabb, ezért érdemes CLASS10-es kártyát használni. A telefon romja magától kibővíti ezt a helyet az ext partícióval, és nem fogy el. Ettől függetlenül lehet variálni, hogy mi hová kerüljön. A sebesség egy dolog, de, ha nem tudsz telepíteni, az egy másik.Persze, nincs szükségem, de még ismerkedek a rendszerrel, próbálgatok, sok kerül le.
[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Jó, lehet, hogy nem 15-20, de most nem számolom meg pontosan, hogy mennyi...
(megszámoltam, jelenleg 49 telepített alkalmazásom van, és olyan 55 darab körül kezd sikítani, hogy szabadítsak fel helyet a telefon memóriájában )
Természetesen minden letöltött appot az sd kártyán tárolok, de a telepített alkalmazások indító fáljai, és ikonjai nagyon hamar felemésztik a telefon belső memóriáját
Egyébként sajnos nem kínai vackom van, hanem az átlaghoz, és a tudásához képest bőszen túlárazott HTC Wildfire S telefonom vanHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
nggabi
félisten
ha napi 1,5-2 órát netezned kéne rajta neked se bléded lenne vagy legalábbis gondolkoznál rajta h nagyobbra cseréld...
am nem a játék miatt hanem a jó akkuidő és a nagy kijelző miatt vettem meg a vágódeszkát meg persze mert elegáns, vékony, camcung (végre )
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
porse
őstag
Hát ha ennyire figyeltél akkor az egy kérdés volt.
És megint másról beszélünk.Ha elinditok s2-n 3 navigációs programot meg egy 3d-s játékot és megakad másodpercekre, vagy a 20k-s telón feloldom a képernyőzárat, és a kedvenc launcherünk már akad a lapozásnál is. A két féle akadás teljesen más.[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
porse
őstag
Igen rosszul fogalmaztam, nekem se volt bajom a gio sebességével, mert megtudtam csinálni, ahogy a tárhely gondot is. De kellett nagyobb kijelző/jobb kamera.
De az emberek nagy része, nem fog romolgatni, mert nem akar/ mert nem tud. Szóval ne mond, hogy a penge olyan penge a gyári rommal pl.
Amiből meg kiindult az egész klepto tapasztalata a droiddal, kevés hely/ram az nem fog magától több lenni egy 20-30k telón.ui. Nem olvastam el, csak a címet. Van itthon két i4 de nem cserélném le.
(#1036) TRob1
Látod erre mondtam, hogy buzgó, minden szóba...
i4 et is megakasztom neked 2 perc alatt, ahogy az s2-t is meglehet...[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
nggabi
félisten
elég volt az s2 jah, pár héttel ezelőttig. viszont azóta már nem sokkal drágábbak a jóval erősebb, nagyobb felbontású gépek. most is elég mindenre az s2, csak ha már megteheted h "még jobbat" veszel, miért ne?
és az észeljátszáshoz: én mikor mondtam h a 20-30k-s teló sz@r? na jó a bléd ez alól kivétel azt fenntartom továbbra is...
és fail sgs1 > evo > note sose volt s2-m
szerintem egy kicsit túlreagáltad porse hszét, ő is gioról jött ám, nem is kevés ideig volt neki... szal az egész mai estéd fail
"szenyor dzsíííí"
-
porse
őstag
Te így végig nyomkodtad az összes 150k-s 2-4 magos telefonokat? Én nem sokat, de azok nem akadtak..
És nem nem ismerek ilyen elszállós embereket, ismerőseim nagy részét nem vonzzák a telefonok, ellenben az ilyen buzgó embereket akik mindent meg magyaráznak és minden szóba beletudok kötni, sajnos többet ismerek.
És végképp nem értem, hogy jutottunk el a családhoz, a 20k-s szar droidtól.[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
P-SZ-S
aktív tag
Pontosan, teljesen egy egyetértek abban hogy "rohadtalma3"-nál jobb választás a blade, de eddig nem is erről beszéltem. Az a baj, hogy csak a h.sz.-re reagáltok és nem olvassátok el az előzményeket. Mindenkinek ajánlott., maga egy android fejlesztő írja le, hogy szaggat az android iOS-hez képest, és erre próbál választ adni. Erre jött az a nevetséges reakció hogy iOS-el megáll a GPS, és nincs is multitaskingja. Én erre reagáltam, szerintem teljesen jogosan, (aztán kezdte el hackeeeee fórumtárs a vagdalkozást, de itt nem erről kell vitatkozni).
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Te Trollb1 figyumá... már a samsungot se szidhatom büntetlenül? csak mert konkrétan én nem vennék ace-t, erre hívtam fel a figyelmét... a defyt azért ajánlottam mert nem sokkal drágább és sztem jobb mint az ace...
aztán vagy megnézi, vagy nem... csak jó tanács volt...
fater eladta pár hét után... hiányoztak neki a gombok (nem írom le, majd rákeresel pléd offban h miért adta el)
"szenyor dzsíííí"
-
Wikoo
aktív tag
gyárilag ez a max.
3napja van meg és egész jó ez az android rendszer
viszont programokat telepíteni csak a telefon memóriájába tudok, így elégé szűkös a keret és nem fél fel rá az a minimum amire én gondoltam. Esetleg frissebb rendszerrel nem lehet megcsinálni h sd kártyára telepítek?Illetve fent van 1-2 alap progi is a telón, de nem tetszik és zavar h ott van a listában + még foglalja a helyet de az istenek sem tudom lepucolni
[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
Ghandi
aktív tag
Értem,akkor ezek szerint ez a kártya miatt van nem a klonozott mentés miatt.
Az az igazság hogy annyira nem is zavaró,ha már betöltődőtt a rendszer akkor ugyan olyan mint a régi kártya,és úgysem inditgatom ujra a telefont,álltalában csak akkor kapcsol ki ha véletlenül teljesen lemerül.Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
aggleány
addikt
Gondolom, ezt azért írtad, mert pontosan tudod, hogy ez a "Bízom benned" duma azt kötelezi, akinek mondják.
Ez egy párduc, nem macska! Nem lesz MIAU rom. Bár, ha megcsinálod, én felteszem.
Eccerű gyerek vagyok, elvagyok a gyári rommal is, primitív módon egyszerűen csak használom a készülékeket. Nagyon ciki?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest