Hirdetés
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Őőőő, nem appdrawerről volt szó? Asszem ott még a go sem tudja átírni. De rég használtam.
Persze minden megoldható, de nem írt launchert, ilyenkor gyári állapotot feltételezek. Mondjuk őszintén, nem tudom mi értelme van átírogatni a programok nevét. Max annyi, hogy legközelebb, ha playen keresi nem fogja megtalálni
(#2133) trob: Nem neked válaszolt, az nem gond?
Teljesen máshoz szólt hozzá.
Szövegeket nem tudod rövidíteni. Maximum, ha kibontod az apk-t és újrafordítod a stringeket az xmlben.
-
Jazz
veterán
Go Back up helyett a titaniumot használom.
Közben MPE fent van....hát ez csúcs. Látom a telefon kijelzőjét és PC-ről tudom vezérelni!
(mint egy távoli asztali hozzáférés)
Kicsit mondjuk szaggat, nem tudom hogy az 54Mbit-es wifi okoz e neki gondot, nem hinném.
USB-n gyorsabb lenne, vagy ez ilyen és ennyit tud?
USB-s módhoz mindenképpen az ADB-t kell feltenni, vagy más soft is jó, pl. PDA NET? (ha már a root miatt amúgy is azt kellett feltenni, mondjuk ezen keresztül én valamiért nem tudtam net kapcsoaltot létesíteni USB PC-n keresztül) -
-
Necc
addikt
Nem hajlando beolvasni a kulso memoriakartyat, csak a belsot, ergo minimum 1 stabil backupnak a belso memorian kell lennie, maskulonben ha beut a gebax, jon a szivas.
minimum 14" ? maximum 14", nem? A mai 27"-esemhez kepest ez a 4" nem jelentos visszalepes
Amugy 10 eve hol settlerseztel te a buszon meloba menet?
#1477: nem minden esetben. Nem ismerem a CWM konfiguralasat (gondolom be kell loni minden egyes telefonra kulon-kulon, mert mashol van a recovery particio/backup particio/kernel/system/data/stb...), de sajnos ehez a telefonhoz ilyen szempontol szarul irtak meg mind az 5.x-et es mind a 6.x -et is, mert fixen, csak abelso memoriat hajlando lekezelni, mint adatmento tarhelyet.
-
ktamas55
tag
A Myphone Explorerrel próbálkoztam eddig. Telepítettem a PC-re, USB-n összekötöttem a telefonnal, eddig minden rendben.
Amikor elkezdem a telefokönyvet .vcf fájlként kimenteni az SD kártyára azt írja ki, hogy nem tud kapcsolatot teremteni a kártyával és leáll a folyamat.
Egyébként a telefon simán kezeli a kártyát, tudok rajta mindenéle műveletet végezni.
(egyébként a telefonkönyv tartalmát a régi telefonról vcf fájlként másoltam át az ójra)
Mi lehet a hiba? -
-
daniel20
tag
ezt eddig is tudtam de mégis vitte a 10 forintokat .......
most hogy nézegettem dolgokat auto update volt bekapcsolva meg be voltam lépve facebook alkalmazásba is ezek szívták le a pénzt most mindent amit lehetett kikapcsoltam vagy only wifi re állítottam most már jó lesz -
Polllen
nagyúr
Elmeletileg a gmail/calendar/contacs igy van, ha hasznalod. (valszeg gchat is) De ha kilovod a fiokoknal a szinkront sztem nem megy. Appoknal meg ugye allithato. (bar lehet a market is azt hasznalja)
Csak azert kerdeztem, m active syncel windows live fiokot hasznalok csak (nevjegyek, naptar, e-mail)&nekem felesleges a push. Mara azert offolva hagyok mindent, kivancsi leszek.
Egyebkent koszonom mindkettotoknek. A kerdes pedig azert merult fel bennem, m ios 3.x-nel a push jobban meritette az aksit...(igaz ott anno csak 1 mail ment volna rola) Neten meg kb semmi info errol.
-
nggabi
félisten
ha én sznob vagyok akkor te meg ódivatú
haladni kell a korral. pont. ahogy mondtad
és a 2 magosat azért javasoltam mert azokban már tényleg jobb a hang és a fényképező, nem akad meg, inkább csak belassul... (nem egy lg 2xre gondoltam persze
)
most már tényleg fejezzük be, zsóti is le tud állni ha akar...
-
-
GZoli7
senior tag
Persze, én is azt mondom, hogy az intenzívebb használattól hamarabb tönkremehet.
Egyébként a innen lehet rendelni: 32GB, egy másik topicból szedtem, ők már rendeltek.
A tapasztalatok mindenképpen fontosak, de nem mind1 a fájlrendszer sem! Kártyaolvasóval kis fájlokkal is hasít, telefonnal, majd meglátjuk. -
GZoli7
senior tag
Jöhetne valaki, aki jobba el tudja nálam magyarázni.
A CLASS10 elvileg a sebességre vonatkozó szabvány, ettől függetlenül igazad lehet.
Legalább nézzetek át más topicba, ahol leírják ezeket.
Amikor megvettem a telefont számtalanszor fogyott el a helyem, pár alkalmazás után, amióta ez az ext van, custom rommal, működik.Elképzelhető, hogy gyorsabban halnak, elvégre intenzívebb a használat, de egy noname CLASS10 32GB, 2500FT, úgyhogy csak egy kis munka, de nem nagy kár!
-
GZoli7
senior tag
Nem így akartam fogalmazni: /data a belső tárhelyen van igen. Automatikusra állítottam, hogy mi hová kerüljön és majd a ROM eldönti, lehet nem elég hatékonyan, de bízok a fejlesztőkben
. Eddig nem csalódtam.
Azért nem áll majdnem üresen. Valóban sokkal gyorsabb, ezért érdemes CLASS10-es kártyát használni. A telefon romja magától kibővíti ezt a helyet az ext partícióval, és nem fogy el. Ettől függetlenül lehet variálni, hogy mi hová kerüljön. A sebesség egy dolog, de, ha nem tudsz telepíteni, az egy másik.Persze, nincs szükségem, de még ismerkedek a rendszerrel, próbálgatok, sok kerül le.
-
klepto
addikt
Jó, lehet, hogy nem 15-20, de most nem számolom meg pontosan, hogy mennyi...
(megszámoltam, jelenleg 49 telepített alkalmazásom van, és olyan 55 darab körül kezd sikítani, hogy szabadítsak fel helyet a telefon memóriájában)
Természetesen minden letöltött appot az sd kártyán tárolok, de a telepített alkalmazások indító fáljai, és ikonjai nagyon hamar felemésztik a telefon belső memóriáját
Egyébként sajnos nem kínai vackom van, hanem az átlaghoz, és a tudásához képest bőszen túlárazott HTC Wildfire S telefonom van -
nggabi
félisten
-
porse
őstag
Hát ha ennyire figyeltél akkor az egy kérdés volt.
És megint másról beszélünk.Ha elinditok s2-n 3 navigációs programot meg egy 3d-s játékot és megakad másodpercekre, vagy a 20k-s telón feloldom a képernyőzárat, és a kedvenc launcherünk már akad a lapozásnál is. A két féle akadás teljesen más. -
porse
őstag
Igen rosszul fogalmaztam, nekem se volt bajom a gio sebességével, mert megtudtam csinálni, ahogy a tárhely gondot is. De kellett nagyobb kijelző/jobb kamera.
De az emberek nagy része, nem fog romolgatni, mert nem akar/ mert nem tud. Szóval ne mond, hogy a penge olyan penge a gyári rommal pl.
Amiből meg kiindult az egész klepto tapasztalata a droiddal, kevés hely/ram az nem fog magától több lenni egy 20-30k telón.ui. Nem olvastam el, csak a címet. Van itthon két i4 de nem cserélném le.
(#1036) TRob1
Látod erre mondtam, hogy buzgó, minden szóba...
i4 et is megakasztom neked 2 perc alatt, ahogy az s2-t is meglehet... -
nggabi
félisten
elég volt az s2 jah, pár héttel ezelőttig. viszont azóta már nem sokkal drágábbak a jóval erősebb, nagyobb felbontású gépek. most is elég mindenre az s2, csak ha már megteheted h "még jobbat" veszel, miért ne?
és az észeljátszáshoz: én mikor mondtam h a 20-30k-s teló sz@r? na jó a bléd ez alól kivétel
azt fenntartom továbbra is...
és fail
sgs1 > evo > note sose volt s2-m
szerintem egy kicsit túlreagáltad porse hszét, ő is gioról jött ám, nem is kevés ideig volt neki... szal az egész mai estéd fail
-
porse
őstag
Te így végig nyomkodtad az összes 150k-s 2-4 magos telefonokat? Én nem sokat, de azok nem akadtak..
És nem nem ismerek ilyen elszállós embereket, ismerőseim nagy részét nem vonzzák a telefonok, ellenben az ilyen buzgó embereket akik mindent meg magyaráznak és minden szóba beletudok kötni, sajnos többet ismerek.
És végképp nem értem, hogy jutottunk el a családhoz, a 20k-s szar droidtól. -
P-SZ-S
aktív tag
Pontosan, teljesen egy egyetértek abban hogy "rohadtalma3"-nál jobb választás a blade, de eddig nem is erről beszéltem. Az a baj, hogy csak a h.sz.-re reagáltok és nem olvassátok el az előzményeket. Mindenkinek ajánlott., maga egy android fejlesztő írja le, hogy szaggat az android iOS-hez képest, és erre próbál választ adni. Erre jött az a nevetséges reakció hogy iOS-el megáll a GPS, és nincs is multitaskingja. Én erre reagáltam, szerintem teljesen jogosan, (aztán kezdte el hackeeeee fórumtárs a vagdalkozást, de itt nem erről kell vitatkozni).
-
nggabi
félisten
Te Trollb1 figyumá... már a samsungot se szidhatom büntetlenül?
csak mert konkrétan én nem vennék ace-t, erre hívtam fel a figyelmét... a defyt azért ajánlottam mert nem sokkal drágább és sztem jobb mint az ace...
aztán vagy megnézi, vagy nem... csak jó tanács volt...
fater eladta pár hét után... hiányoztak neki a gombok
(nem írom le, majd rákeresel pléd offban h miért adta el)
-
Wikoo
aktív tag
gyárilag ez a max.
3napja van meg és egész jó ez az android rendszer
viszont programokat telepíteni csak a telefon memóriájába tudok, így elégé szűkös a keret és nem fél fel rá az a minimum amire én gondoltam. Esetleg frissebb rendszerrel nem lehet megcsinálni h sd kártyára telepítek?Illetve fent van 1-2 alap progi is a telón, de nem tetszik és zavar h ott van a listában + még foglalja a helyet de az istenek sem tudom lepucolni
-
Ghandi
aktív tag
Értem,akkor ezek szerint ez a kártya miatt van nem a klonozott mentés miatt.
Az az igazság hogy annyira nem is zavaró,ha már betöltődőtt a rendszer akkor ugyan olyan mint a régi kártya,és úgysem inditgatom ujra a telefont,álltalában csak akkor kapcsol ki ha véletlenül teljesen lemerül. -
aggleány
addikt
Gondolom, ezt azért írtad, mert pontosan tudod, hogy ez a "Bízom benned" duma azt kötelezi, akinek mondják.
Ez egy párduc, nem macska! Nem lesz MIAU rom.
Bár, ha megcsinálod, én felteszem.
Eccerű gyerek vagyok, elvagyok a gyári rommal is, primitív módon egyszerűen csak használom a készülékeket. Nagyon ciki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest