-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Most ott tartok, hogy nem ad hibát, ha szinkronizálni akarom a Naptárat, de a régebb bejegyzéseim nem mentek át mind.
-
-
perempe
veterán
Nincs SIM a régi telefonban, repülő üzemmódban nem
tudok szinkronizálni? A régi bejegyzéseket nem frissíti? -
perempe
veterán
Realme C11 a régi, Motorola G54 az új. Belépek a C11 Naptár alkalmazásba, és szinkronizálási hibát ad, ha 'Frissítésre' bökök.
Viktor0610:
igen, ezek a bejegyzések a telefonomban voltak csak. talán nem szinkronizáltam régen, ill. sok hülyeséget beleírtam. -
perempe
veterán
A régi telefonom egyes bejegyzései nem mentek át az újra,
nem tudtam szinkronizálni a Google Naptárat. Mi tévő legyek? -
perempe
veterán
válasz
tordaitibi #47089 üzenetére
Köszönöm, megnyugodtam.
Nem lenne rossz ez a C11, de voltam pár olyan eseményen, amin nem leszek minden nap, a képek lehetnének jobbak. Egy jobb felbontás nem tudom hol jönne ki, ez csak 720p, néha OruxMaps-t használok, böngészek, könyveket olvasok. Néha lassú egy kicsit, ez a térkép alkalmazásnál jön elő inkább.
-
-
perempe
veterán
Realme C11:3GB-ról 2GB-ra apadt a szabad memória a frissítésekkel.
-
perempe
veterán
Hello!
Értesítések - android rendszer - lockScreen_force_app_list_channel.
Vmi miatt nem tudom balra húzni, és kilőni az idióta értesítéseit. Megoldás? -
perempe
veterán
Mobilizmo, Somatom:
Köszönöm szépen, sikerült beállítanom. Borzasztó idegesítő, hogy ilyen nehéz beállítani valamit, rengeteg időmet elvette. -
perempe
veterán
Ha USB kábellel csatlakoztatom a Realme C11-et, mindig ki kell választanom, hogy médiaeszközként is működhessen. Mit kell átállítanom, hogy ne kelljen sz*rakodnom állandóan?
-
perempe
veterán
Okos kontrollok - Ellenőrzés felemeléssel.
-
perempe
veterán
11-es Android verzió.
Csak Megjelenítés menü van, a videóban meg Display & Brightness és Home Screen & Lock Screen Magazine.
-
perempe
veterán
Ez alapján se sikerült
Realme C21 , Double tap to Screen turn on setting -
perempe
veterán
szerintem nálam nincs...
-
perempe
veterán
Vettem Realme C21 telefont, nincs ujjlenyomat olvasó.
Hogy lehet gomb nélkül 'beindítani' a kijelzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest