- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Akkor jelen állapot szerint valóban nem kiegészíti, de nem is pótolja.
Szerintem a szolgáltatónak soha nem lesz érdeke, hogy a TV Go-t alkalmas TV-n vagy boxon használni tudd.
És arra fog törekedni, hogy ezt minél inkább gátolja.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bozek
nagyúr
"Pont ezért volt - vagy talán még mindig van - olyan megoldás, hogy a TV Go-n csak azokat a csatornákat nézheted, amire egyébként van kábel TV előfizetésed. A "mobil TV" szolgáltatás nem helyettesíti a kábel TV-t, hanem kiegészíti"
Nincs már ilyen, és a TV Go-ra előfizethetsz úgy is (első hónap 2000 Ft, onnantól 3000, ameddig le nem mondod), ha nincs kábel TV előfizetésed a Telekom-nál. Szóval az a megállapítás is helytelen, hogy csak kiegészíti a kábel TV-t.
(#31398) csongi: "Mivel, csak tv előfizetéssel kaphatsz lehetőséget a neten tv-t nézni."
Ez már nem igaz, lásd fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Ez csak részben igaz. Mivel, csak tv előfizetéssel kaphatsz lehetőséget a neten tv-t nézni.
Jelen estben egyszerűen anyagi érdeke ahhoz fűződik, hogy a a saját box-át használd a Tkomnak, de az igazi biznisz a második készüléktől kezdőik, mert 24 hónap alatt bérleti díjban kifizetsz nekik 24*870Ft-ot. Ha netán 3 tv-n szeretnéd ugyan ezt, akkor mégeint hozzá jön 24*870Ft.
És annyira nem támogatja a program, hogy miracaston sincs kép[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz lazajnd #31396 üzenetére
"Szerintem jó esetben alapfunkciónak kéne lennie..."
A vágyakat nem szabad általánosítani!A TV box nem mobil eszköz.
Általában azért nem működnek (megfelelően) ilyen alkalmazások TV boxon vagy Androidos TV-n, mert a szolgáltató a műsorának a TV-n történő megjelenítésére a kábel TV szolgáltatását szánja.
Ha minden tökéletesen működne, és ki lehetne váltani a kábel TV-t eszközzel, sokan nem fizetnének elő TV-re.
Pont ezért volt - vagy talán még mindig van - olyan megoldás, hogy a TV Go-n csak azokat a csatornákat nézheted, amire egyébként van kábel TV előfizetésed.
A "mobil TV" szolgáltatás nem helyettesíti a kábel TV-t, hanem kiegészíti, hogy ne csak otthon, egy helyhez kötötten tudd igénybe venni a TV szolgáltatást.
Tömören kb. ennyi a magyarázat.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lazajnd
tag
válasz tordaitibi #31395 üzenetére
Elkéstem a válasszal air számára.
Pontosan azt írtam volna amit te is. Mobil eszköz != telefon/tablet. Az meg hogy tv alkalmazás, +1 lapát. Szerintem jó esetben alapfunkciónak kéne lennie...[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
Android 4.4 rendszerű telefonomról az sms-eket, és a hívásnaplót át tudom másolni az új lollipop rendszerű telefonomra? Van erre valamilyen megoldás?
Üdv
Üdv: Vlad
-
törölt tag
Nem megy
(Egyébként ha a power gombot már magában is nyomom. Enyhén kéken világít az értesítési led) -
törölt tag
-
lazajnd
tag
válasz #29810176 #31378 üzenetére
Mit csináltál vele?
Odin-t ajálnom, ez a cikk mindent a szádba rág: [link]
A moderátor levette a letöltési linket magához az Odin-hoz, tessék itt az 1.83: [link]
Itt a link a magyar rendszerképhez: [link]
Jelenleg független (XEH) rendszerre mutat a link, ha szolgáltatós a teló, nyilván állítsd át[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Van valami ötletetek?
Van Egy Samsung Galaxy S3 (GT-I9300). A Bootloopos + Recovery-t nem lehet elérni. Van valami ötletetek? Valahogy fel akarom rakni a hivatalos ROM-ot / bármit ami stabil + biztonságos.
Előre is köszi a segítséget! -
csongi
veterán
Sziasztok!Van egy amlogic soc-s media boxom, es sajnos a droid alapbol rootolt rajta, de igy a tv-go nem megy rajta.Su tecchalott, ne lehet hozza adni semilyen alkalmazast, igy nem tudom rooton kivulre helyezni a go-t.
Hogyan lehetne unrootolni az egeszet? 6.0.1 verzio. -
trialboj
őstag
Van egy új Redmi 4A telefonom 6os szoftal, és 8as miuival. Az a gondom hogy rettenet merül pl éjszaka 9 óra alatt 13%ot, úgy hogy minden ki van rajta kapcsolva.
Valaki írta hogy kapcsoljam ki a beállításoknál hogy magától kilője az appokat ha nem használom egy ideig, ezt meg is tettem, de csak azt vettem észre hogy valami kinyírja őket.
Megnyitottam rengeteg appot, 450mb ram maradt szabadon és 2 óra múlva minden bezárt magától. Ez nem hiszem hogy normális, hát a francért zárja be őket ha nem használom?
Nem telepítettem semmilyen ezzel kapcsolatos appot, szinte csak alap dolgokat raktam fel amit már az előző telefonomon is használtam. strava/ingress/onedrive/maps.me stb
Bármi ötlet? Hogy lehetne meggátolni hogy 1/2 óránként mindent kinyírjon, illetve kideríteni hogy éjjel mitől merül ennyit, mikor én semmilyen feladatot nem adtam neki.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
nagyúr
válasz Mr President #31372 üzenetére
Kisebb településeken általában B20, ebben azért segíthat egy térkép is. [link]
Ahol pedig nem fejlesztik a 3G-t már - na és van azért pár hely... -, ott biz vagy 4g, vagy 2g. És 2g-n nem a legjobb netezni, főleg a mai weboldal-tartalmakkal.
Városokban többnyire nem lesz nagy érvágás, mert ott a 3G is jobban jelen van.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
félisten
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
Egy xiaomi telót szeretnék vásárolni. Snapi 625 van benne. Azt hittem hogy az ilyen verzió támogatja a b20at de a specifikációt végignézve nincs a felsorolásban:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
CDMA2000/1X BC0
3G: WCDMA B1/B2/B5/B8
TD-SCDMA B34/B39
4G: FDD-LTE B1/B3/ B7
TD-LTE B38/B39/B40/B41(2555-2655MHz)Az lenne a kérdésem, hogy ilyen hálózati támogatottsággal mennyire lenne hátrányos itthon használni? Kisebb településen nagyon lassú lenne a mobilnet?
Előre is köszi a segítségetek.
üdv
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #31370 üzenetére
Szeretném védeni a mundér becsületét. A fentebb ecsetelt dolgot kivéve nem igazán gondolnám azt, hogy 1 másfél éves teló annyira gagyi...én majdnem kizárólag telefonálásra használom, hagy ne kelljen leírni azt, hogy hetente egyszer töltöm a kétezer hetes akksiját még sohasem merült le, és akkor is csak azért töltöm, mert félek 2 hétig nem húzza egyetlen töltéssel.
Egyébként a jelzett appnak köszönhetően teljesen jól méri már a szufflát...Mondjuk a kamera se csúcs-szuper, de manapság egyre másra jönnek ki az újabb, ezen e téren is csodát nyújtó készülékek....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #73959936 #31369 üzenetére
Az a telefon akkor ennyit tud, nem az első eset, hogy egy készülék félre mér, és nincs rá megoldás. Ezt nevezek gagyinak.
Más. Azért remélem a kérdésem nem okoz nagy fejtörést, és találkozott már valaki hasonlóval. nagyon unom a factory reseteket
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
válasz Kékes525 #31368 üzenetére
Ezeken rég túl vagyok, több cikluson keresztül sem sikerült normális töltöttségi szintet kalibrálni. Ha valamiért kikapcsoltam a telót, mikor újra indítottam már 20 %-ot is esett az előzőhöz képest.
Bugyuta hsz miatt elnézést kérem air-től is.
(2. Az akku stat ilyen vackok nélkül is beáll 2-3 ciklus után. -
nem állt be )[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
-
gad192
csendes tag
Rendben, megpróbálom másik topicban is, hátha. Köszi
-
nagyúr
válasz gad192 #31353 üzenetére
Valóban sérülhetett az SD kártya. Ez sajnos bármikor előfordulhat. Ám eddigi tapasztalatom laikusként az, hogy ha Windows nem képes kezelni, attól még egy Linux lehet, hogy képes adatokat mentei róla. De ez csak a lehetséges kategória.
Minap kolléganőm pendrájvja (elég nyakatekert így magyar fonezismussal leírni ), ami ráadásul ntfs-re formázott volt, több Windows-os gépen is hibásként jelent meg; nekem meg kéznél volt a saját gépem - oszt' simár olvasta, és írta.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
lazajnd
tag
válasz Teodor52 #31359 üzenetére
Remeg a kép? Úgy érted vibrál?
Ez elég komoly hiba lenne... Kicsit pontosabban írd le kérlek.
Sokan nem bíznak az OTA frissítésekben (hálózaton keresztül), a PC-s frissítést én is jobban szeretem hogy őszinte legyek. Volt rá péda (LG-nél biztosan) hogy gyárilag rossz volt az OTA, bootloop-ba kerültek a készülékek.
Jelenleg egy Oneplus 3T-m van, már vagy 5 frissítés lement de semmi gond nincsen.
Azért nézd meg Samsung Kies programmal hogy ajánl-e frissítést. -
Teodor52
senior tag
válasz lazajnd #31358 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Végül lenne egy olyan kérdésem, hogy ha tapasztalunk valami kijelző rendellenességet pl remeg a kép vagy időjárás jelzés, akkor nem feltétlenül az android frissítésének hiánya állhat e mögött igaz?
Csak azért kérdezem mert manuálisan frissítve lett a készülék és mégis dobta a hibát majd említették hogy rá kell csatlakoztatni pc-re és azon keresztül frissíteni de mit kérdem én mikor frissítve lett?
-
lazajnd
tag
válasz Teodor52 #31357 üzenetére
Kernel: az Android alatt futó Linux kernel verziószáma.
Alapsáv: a rádiós funkciók verzió száma (különböző ROM-oknál lehet jelentőssége)
Build: a jelenlegi rendszer build azonosítója, gyakran magába foglalja hogy mikor fordították, stb
Knox: Samsung specifikus biztonsági keretrendszer.Az hogy a KNOX és minden ami készülékspecifikus frissül-e, csak attól függ hogy mihez adtak ki frissítést. A kernel már nagyon régóta nem frissül, ez Google döntés.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem!
Van egy samsung galaxy S4 készülékem és a menüében szerepelnek olyan kifejezések mint Kernel,Alapsáv,Build,Knox.
Mit jelentenek?
A másik kérdésem hogy nem együtt kellene frissülnie az androiddal az említett kernel,knox stb mikor manuálisan lefrissítem a beállítások>eszköz névjegye>szoftverfrissítésen keresztül?
-
félisten
[kép]
Mi lehet az ami közel 400mAh fogyasztást produkál kijelző használat nélkül? S6, 7.0. Nincs valami tipikus dolog amiről nem tudok? Cache wipe megvolt, kuglis alkalmazások gyorsítótára törölve, jogok átmenetileg megvonva, még sincs változás. Factory reset után kb egy hónappal kezdődik és már unom havonta újratelepíteni. Valami rendszer folyamat kúródhat be. Ötlet?
Köszi.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
gad192
csendes tag
Üdv!
Olyan gonddal fordulnék hozzátok, hogy sérült az SD-kártyám, miközben 2 telefon között váltottam.
(Bővebben: A telefonomból (LG G3 rooted gyári 5.1) kivettem a működő SD-kártyám(16GB Samsung Class 6), amit át kellett raknom egy másik telefonba(Samsung Galaxy S3 rooted gyári 4.3) backup készítés(Samsung Smart Switch Mobile)/gyári visszaállítás céljából.
Sikerült is a dolog, kikapcsoltam a készüléket, kivettem az SD kártyát a telefonból, ezután recoveryből nyomtam egy wipe data/factory resetet. Miután elvégezte, bebootoltam a telefont, végignyomogattam a szokásos kezdőkonfigolást (google account, wifi, etc). Kikapcsoltam, beraktam az SD kártyát, bekapcsolás után az S3 azzal fogad, Sérült SD-kártya. Ezután megpróbáltam a G3-ba, ott szimplán csak azt írja, hogy SD-kártya behelyezve (nem ismeri fel) )Az asztali gépemen próbáltam kártyaolvasóval(regebbi hama, kártyához kapott microSD adapterrel), laptopon keresztül microSD adapterrel, mindkét telefonon keresztül gépre kötve. Sajnos egyik módon se érzékelte a Windows.
A leírtak alapján van bármiféle módja androidon keresztül helyreállítani a kártyát adatvesztés nélkül? Elég sok adatom van rajta + az S3 backupja.
Köszönöm a válaszokat/segítséget előre is!
-
beg
veterán
válasz HoTaZo #31350 üzenetére
Ezzel csak kezelni tudod mint a weben. Amit keresel az a telefonod beállításaiban van a google fióknál vagy egyből van az alkalmazások közt egy google beállítások ikon. Na ott.
z123456789: szívesen
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz z123456789 #31347 üzenetére
Android eszközkezelőnek van webes felülete, ha engedélyezve volt a telefonodon akkor azon keresztül elég egyszerű. Pár kattintás.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem tudom hova tegyem fel a kérdést, remélem itt van helye.
Betört a kijelzőm, és szeretnék egy gyári visszaállítást csinálni a készüléken.Hogyan tudnám ezt a legegyszerűbben megcsinálni? Amiket a neten találok, vagy nem értem, vagy rohadtul nem működik a dolog.
Előre is köszi.
-
Atlantisz48
őstag
válasz Viktor0610 #31343 üzenetére
Üdv!
Igen, ez volt a megoldás, utána letiltottam az össze olyan alkalmazást, amit nem használ a telefon tulajdonosa.
És ezek után már nem jelentkezett a probléma. Köszönöm a segítséget, mindkettőtöknek. -
Játékos
addikt
Sziasztok!
SPFlashtool-lal kapcsolatos kérdést feltehetek itt, ebben a topikban?
Előre is köszi!Hátha igen a válasz:
Navon M505 LTE nevű csodával szívok. 2 fajta chippel is készült, nálam a MT6735-ös van. Ehhez a bolygón sehol sem találni gyári romot, a másik pedig (MT6737) nem megy rá.
Túrtam a netet, és találtam több féle MT6735M-ös romot, olyan telefonét, aminem a specifikációi teljesen megegyeznek ezzel a csudával. Ezekkel a romokkal próbálkozom 1,5 napja, de mindegyik megáll 142,5 MB flashelése után (ez 12% az állapotjelző szerint), és nincs fagyás, vagy hibaüzenet, csak egyszerűen nem megy tovább.
Ez a jelenség mire utalhat első sorban?
Előre is ksözönöm![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
lazajnd
tag
válasz norberto31 #31339 üzenetére
Jelenleg milyen verzió van rajta?
Frissítéshez a frissítéseknél (beállítások alkalmazásban) bökj rá a frissítés keresése gombra. Ha itt nem talál, nézd meg PC-n a KIES programot, azzal próbálj meg frissítést keresni. (nem a Kies Switch, hanem a sima Kies).
Szerintem teljesen egyértelmű a program, de ha valami nem világos nyugodtan írj.
(nem biztos hogy van rá hivatalos 4.4, legalábbis én nem találtam róla infót hogy lenne... ettől függetlenül érdemes megpróbálni)
Ha nincs rá hivatalos, akkor egy hosszabb és több odafigyelést igénylő folyamattal telepíthető nem hivatalos rendszeren lehet gondolkozni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Atlantisz48 #31341 üzenetére
El kell jutnod az alkalmazás kezelőbe, és törölnöd kell a Play Szolgáltatások minden adatát, esetleg a frissítéseit.
Sajnos, a J3-nál ezzel sokszor találkozom.Nem tudom, mi okozza, anyum J3-a (elég sok appot letiltottam neki) nem csinál ilyet.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ArthurShelby
addikt
válasz Atlantisz48 #31341 üzenetére
Nincs valamelyik alkalmazás letiltva? (pl a google play services)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni egy olyan problemaban, amire sok google kereses, ujrainditas, utan se sikerult megoldast talalnom.
Van egy samusng galaxy j3 as keszulekem, es mindig azt irja ki hogy a google szolgaltatasok leallt.
Barmit csinalok ezt irja ki 2 masodpercenkent, hiaba zarom be, megjelenik. A play aruhazbase tudok bejelentkezni, mert azt irja hogy :
Azonositas szukeseges, jelentkezzen be a google fiokjaba.
Ebben az az erdekes, hogy ki se leptem, es jelszot sem valtoztattam.Mit tanacsoltok, mit tegyek ?
Elore is koszonom az otleteket.
Udv
Zoli[ Szerkesztve ]
-
NightDante
csendes tag
Sziasztok!
Htc One A9 telefon büszke birtokosa vagyok. A problémám az hogy a htc naptáram és a telepített google naptáram nem jeleníti vagy nem szinkronizálja az eseményeimet amiket korábban felvettem. Teljesen üres, semmit nem mutat, újak-régiek mind eltűntek. De a PC-men illetve a telefonon az Outlook app naptárnál semmi gond nincs. Nem tudom mi a baja, és marhára idegesítő. Tud nekem valaki ezen a téren segíteni? Előre is köszönöm.
-
norberto31
újonc
Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni hogy hogyan tudnák egy Samsung Galaxy X Cover2-re Android 4.4-et rátenni. Teljesen kezdő vagyok a témában, úgyhogy bocs ha hülyeséget kérdeztem!
-
cof
veterán
Köszi a választ. Igen regisztrált egy új fiókot új e-mail címmel, jelszóval, névvel, miután vissza lett állítva a rendszer. Ergo, honnan tudhatták volna, hogy már volt egy fiók erről a telefonról hacsak nem az Android id-ből. Visszaállítottam a rendszert én is, az ugyanaz maradt. Ezért gondoltam erre, egyébként erről az alkalmazásról lenne szó [link]. Itt az eszköz azonosító engedély gondolom az Android ID -re utalna.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Bozek
nagyúr
1. Az Android ID elvileg megváltozik, ha újrarakod. Legalábbis Sony-n nálam így volt, a Titanium Backup mindig vissza akarta állítani a régit.
2. Leírtad, hogy "regisztrált egy új fiókot". Na, akkor mindjárt ki is derül ebből, hogy miért lett bannolva dupla acc miatt. Szerintem ennek köze nem volt az Android ID-hez. -
ArthurShelby
addikt
válasz BUZZLGHTYR #31334 üzenetére
Ha lejárt a hűség lehet a T mobilnál (és már kevésbé horror áron).
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Tmobilos z3 compactom van, ezt lehetségés függetleníteni,vagy nem éri meg, esetleg tönkre menni?
-
cof
veterán
Üdv.
Van egy alkalmazás a Playen amiről az előző tulaj bannolva lett dupla acc miatt ( visszaállította gyári beállításokra a telefont és regisztrált egy új fiókot mert elfelejtette a régit). Az alkalmazás hozzáférést kér az eszköz azonosító és hívás információkhoz). Ez lenne az Android ID? Én nem merek belépni nehogy engem is bannoljanak. Ha újra teszem a rendszert flash tool-al ez megváltozik, vagy ugyanaz marad? Egyáltalán az Android id-ből tudták őt beazonosítani? Köszi.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
TIstvan4
tag
Szép napot mindenkinek!
Nagy kérdéssel fordulnék ide!
Milyen androidos feltétel szükséges a 3d vr kamera app futtatáshoz?
Sajnos eddig nem jöttem rá,hogyan bírom rá a telefont,hogy a cardboard app feltelepedjen a készülékre. -
atti1848
senior tag
Basszus, ezt nem azért osztottam meg, hogy töröljék, meg hogy nem legális dolgokat reklámozzak. Erről nem is tudtam, hogy ezt így nem lehetne csinálni.
Remélem a Blog szerkesztőjének ebből nem lesz semmi baja.
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
kiskakas
senior tag
válasz Viktor0610 #31327 üzenetére
masfel napja van android telóm, sorry.. Az a fura,h tegnap az elso 10 kepet feltoltotte,azota nem barkacsoltam a telefon / onedrive beallitasaiban.
Amiket irsz, elfogadom,de amikor elottem fut a Onedrive es latom,h elkezdi feltolteni, majd az elso kep 100%-a utan megszakad es kapom a hibauzenetet, sztem fuggetlenek az altalad irt tippektol
info:
most olvastam a redmi 4a forumban,h masnak se megy az app par napja,szoval nem en vagyok a bena elvileg.. "[ Szerkesztve ]
-
Krisztianson
tag
Sziasztok!
Az én problémám jó eséllyel inkább hardveres, de találkozott már valaki Sony készüléknél villogó LED problémával töltéskor?
Van egy Sony Xperia Z1-em és az utóbbi pár napban mikor tölteni próbálom az állapotjelző LED konstans világítás helyett sárgán vagy zölden villog a töltési szinttől függően.
Próbáltam különböző adaptereket, kábeleket de semmi. Laptop nem érzékeli.
Nem tudom, hogy USB port vagy akkumulátor hiba lehet-e, mert hiába kerestem rá sehol nem találtam választ. Még maga a Sony sem tudott konkrét választ adni, pedig ahogy néztem másoknál is előfordult szép számmal.
Valaki esetleg hasonló élménnyel? -
MODERÁTOR
válasz kiskakas #31326 üzenetére
Tetszik a screenshot-technikád!
A hangerő le + bekapcs. gomb kombinációt ismered?Szerintem itt az lesz a baj, hogy
- be kell állítani, hogy automatán elindulhasson,
- be kell állítani, hogy futhasson, szinkronizálhasson a háttérben,
- "lockolni" kell a memóriában.Szerintem ezután már nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kiskakas
senior tag
sziasztok!
windows phone-rol koltoztem droidra, egy olyan problemaban kernem a segitsegeteket,h a Onedrive app nem,vagy csak nagyon ritkan tud szinkronizalni. Ugyanaz az acc hibatlan, kiprobaltam.
A telefon egy xiaomi redmi 4a, gyari rommal, konkretan ez tortenik:
Elkezdi feltolteni az elso kepet, majd 100% utan visszaugrik ide
-
Orionhilles
senior tag
válasz katalin888 #31323 üzenetére
A busybox toggle inaktív állapotban legyen, az megszokta oldani.
LOS/CM (alapú) ROM? Ott a hide is bekavarhat, frissítsd mind a ROM-ot, mind a Magiskot, utána tesztelés, hogy hogy stabil-e a root.– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Ki használ Magisket? Nálatok is szokott néha sz@rakodni. Hol azt jelzi a Magisk Manager, hogy rootolt a telefon, hol nem.
-
veterán
És bozek,
yes, reggel 10::00 körül még volt,el is olvastam, yt. videó is volt beágyazva de törölték (bubus66 eddigi 30 blogbejegyzése mostanra 29 lett).Mint hozzá nem értő (nem volt dolgom még 4.2 fölötti androidos készülékkel mélyebben, és hál'istennek a frp-nal sem) érdekesnek találom, amennyiben a kérdező nem kamuzik, és miért kamuzna, egy fr. után már az eredeti google accountot se fogadja el..? Eddig egyedi eset, de lehet nem egyedüli.
Csak azért rágom ezt a frp csontot, hogy ha összehoz ilyen esetekkel a jószerencsém, ne álljak kukán.
-
atti1848
senior tag
válasz Black_Raven #31314 üzenetére
Ez alapján sikerült:
https://logout.hu/bejegyzes/bubus66/gyari_google_alap_fiok_beallitasa_az_frp_kikerules.html
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
nagyúr
válasz Voice24 #31315 üzenetére
Ó, hát az a806 még a könnyen kezelhető kategória. Amíg egy 6589 eljut a kezdőképernyőig, és nem hardverhibás, addig működni fog.
2 módozat:
1, mentések és helyrehozások
2, direkt flash egy gyári rommal (ami angol meg kínai), és működik.+1, gyári flash, majd recovery cser, majd recovery-ből módosított rom felrakása.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Voice24
őstag
Hali!
Egy lenovo A806 telefonról lenne szó. Csináltunk rajta még korábban egy gyári visszaállítást (nem én, a fiam), és lehet, hogy a recoveryben is járt emiatt. A lényeg az, hogy azóta a telefon bekapcsolásnál csak a lenovo feliratig jut el. Ez így már tégla, vagy menthető valahogy? -
Black_Raven
veterán
Köszi szépen. Viszont akkor nem értem hogy a fórumtárs, miért nem tud bejelentkezni, amikor előzőleg, ugyanazt a fiókot használta. Mivel itt azt irják hogy reset után a fiók és jelszóval be tudsz jelentkezni és működik a teló.Csak másikkal nem lehet.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
beg
veterán
válasz Black_Raven #31312 üzenetére
How does FRP work?
When you perform a Factory Data Reset, all settings are returned to the factory default settings. All data is erased, including files and downloaded apps.
If you have a Google Account set up on the device, FRP is active. This means that after the reset, you'll be required to log in to the Google Account using the username and password. If you have multiple Google Accounts set up on the device, you can log in using any of the accounts.
If an unauthorized person tries to reset the device by another method, the device would still require log-in using the Google username and password. This means that if your device is lost or stolen, another person would not be able to reset it and use it.
What do I need to know about FRP?
If you want to reset your device to factory defaults, make sure you know your Google Account and password, because you'll need to log in at the end of the reset.
If you want to reset your device to factory defaults, but don't remember your Google username and/or password, you can do one of these:
Check your device's Account settings for your account name, and reset your password via the device or at www.google.com.
It can take 24 hours for the password reset to sync with all devices registered to the account.Remove the account before you reset the device.
If you already reset your device, but don't remember your Google username and/or password, the device can't be used. In that case, you can do one of these:
If you know your Google username but can't remember the password, you can reset your password on the device, or at www.google.com. It can take up to 24 hours for a new password to sync with all registered devices. After 24 hours, you can try logging in to your phone with the new password.
If you have multiple Google Accounts, and you can't remember which Google Account you set up on your device, visit https://www.google.com/android/devicemanager.
Log in with your Google username and password and check the list of devices registered to the account. If you don't see the device listed on the account, it means the device is registered to a different account. Use the same process to check for devices linked to your other Google Accounts. When you find the registered account, use it to log in to your device.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!