-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Kockaztassa meg, mert igy nagy vonalakban hasznalhatatlan a telefon.
Nehez igy olyan tanacsot adni, amit egy teljesen laikus pani felelem es borzongas nelkul meg tud csinalni,
nem kell rettegni az ilyen megoldasoktol,
en se vagyok android zseni, ennek ellenere mindent kiprobalnek adott szituba,
mivel vesztenivalo nem sok van, ha a gyari allapot visszaallitasat valasztja, akkor minden elveszik,
ehhez kepest egy rootolas, a data kezi kigyomlalasa es a root megszuntetese 1000X baratsagosabb megoldas.Megertem az idegessegedet, de ha nem hat nem.
-
kezo0
addikt
válasz vgyuri #27498 üzenetére
Nem az enyém a telefon, csak továbbítom az ötleteket.
Mi a biztosíték, hogy pár nagyobb app törlése felszabadít bármennyi helyet, ha pont a legnagyobb app törlése sem szabadított fel semennyit? Kockáztassa meg, hogy újabb appokat töröl, hogy aztán már azokat se tudja visszatenni...?
Amíg még fent volt a Spotify, pont azzal kezdte, hogy megpróbálta törölni az adatokat. Nem sikerült. Ezért törölte az egész alkalmazást. Mert remélte, hogy legalább akkor majd azzal együtt törlődnek a hozzá tartozó adatok is. De nem.
Tényleg hagyjuk, köszi...[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz vgyuri #27495 üzenetére
Úgy látszik, tényleg nem írtam le elég világosan többször is, hogy NEM TUD FELTENNI SEMMILYEN ÚJ APPOT a mobiljára, mert NINCS EHHEZ ELÉG HELY... A Spotify-t pláne nem tudja visszarakni. Sőt, a meglévő appok sem frissülnek már jó ideje. Jelzi, hogy van frissítés, elindítja, majd leáll, mert nincs elég hely a frissítéshez. Ezért szedte le a Spotify-t. Mert az azt mutatta, hogy 1 gigát foglal. Leszedte, de mégsem szabadult fel az az 1 giga.
Továbbra sem tudom, hogy honnan tudhatná, hogy melyik az a nagyméretű könyvtár, ami nem feltelepített programhoz tartozik, ha a könyvtár nevéből esetleg nem derül ki egyértelműen, hogy melyik programhoz tartozik. Szerintem Androidon rengeteg ilyen könyvtár van. Azt meg semmiképp sem javasolnám neki, hogy csak úgy találomra töröljön le egy vagy több könyvtárat, ami nagyméretű. Írtam, hogy semmi olyat nem talál, ami a neve alapján valószínűsítené, hogy korábban a Spotify-hoz tartozott, és ha az offline zenék bújnak meg ott még valahol, akkor azokra sem utal a fájlok neve.Mindegy, feladom, ez így, távsegítséggel tényleg nem megy... Majd ha egyszer kezembe vehetem azt a telefont.
Azert neked is köszi.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz AlyrArkhon #27494 üzenetére
Hát bocs, de most eljutottunk oda, hogy ennek a hsz-nak már én sem értem a nagy részét.
Nem értem, mit nevezel elsőnek, és mit másodiknak? Én csak egy problémat látok, de akkor leírom még egyszer, hogy egyértelmű legyen.
Először, amíg még fent volt neki a Spotify app, megpróbálta törölni az offline zenéket, mert újakat akart helyettük (szintén offline) hallgatni, de nem sikerült. A korábban offline-nak beállított zenék, bármit csinált, ottmaradtak az appban, így nem tudott helyettük újakat sem leszedni. Ekkor úgy döntött, letörli az egész appot a fenébe, ez meg is történt. Újraindított, közben nem telepitett semmi mást, mégis csak 45 MB szabad hely van a mobilján, pedig a Spotify korábban elfoglalt kb. 1 GB-ot. Szóval valahol ott maradt valami adat mégis, de fájlkezelővel nem talál semmi olyat, ami a nevében a Spotify-ra vagy bármilyen zenei fájlra utalna.Közben megnézte a gyorsítótárazott adatokat is, de az is csak pár mega volt, szóval nem segített a törlésük. Azt mondja, a telón lévő appok már rég nem tudnak frissülni (egyik sem!), annyira kevés a tárhely. Ezért remélte, hogy a legtöbb helyet elfoglaló Spotify leszedése után javul majd a helyzet, de nem így lett.
Remélem, igy már érthető. Ja, és nem tudom, mi az az airdroid, sosem használtam...
Szóval attól tartok, majd factory reset lesz, ha egyszer végre a kezembe vehetem azt a telót. Bár legszívesebben azt mondanám neki, hogy vegyen egy rendeset, de sajnos az nem fér bele neki.
Mindenkinek köszi az eddigieket!
-
őstag
A nagy méretű könyvtárat kellene megtalálni ami nem feltelepített programhoz tartozik, és törölni.
Most olvasom, hogy nincs root, nem biztos hogy a /data-t tudod böngészni.
Másik megoldás: Solid Explorer -> Bal felső sarokban menü gomb -> Alkalmazások -> Jobb felső sarokban 3 pötty -> Nézet -> Méret csökkenőbe. Így kiírja a legnagyobb tárhelyet foglaló programokat, előtte a Spotify-t érdemes lenne visszarakni.
Nálam pl. Xposed napló 500 mbyte-osra hízott naponta, egy pipa kivétele megoldotta a gondot.
-
AlyrArkhon
senior tag
" Itt most még mindig az a kérdés, hogy egy nagyméretű app törlése után miért nem szabadult fel az a hely, amit az app elfoglalt."
Nem feltétlenül. Itt most lehet, hogy az a kérdés, _melyik_ alkalmazás foglalja a sok helyet? De távolról nagyon nehezen fogod lerendezni, hogy nézze végig az összes appot egyenként a memória és tárhelyhasználatra...
(igazából még az sem tiszta számomra a posztjaidból, hogy melyik is a baj a kettő közül. Én úgy érzem, az első, és közben Te a másodikban keresed a megoldást. Ha a zenék fent vannak a telón, akkor miért nem törlöd a bármilyen file-kezelővel, zenelejátszóval, bármivel? ha nincsenek, akkor miért pont a letörölt spotifyt okolod a frissitési gondért?)Tipp: tegyen fel egy airdroidot és neten keresztül lépj be rá...
[ Szerkesztve ]
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
kezo0
addikt
válasz tordaitibi #27490 üzenetére
(Bocs, de nem tudok mindenkinek 5 percen belül reagálni egyazon kommentben, ezért az új komment.)
Igen, ez tényleg nehéz, de hölgyről van szó, aki biztos nem fog soha az életben regisztrálni egy efféle fórumra. És épp ezért kizárt a root is, mert olyat még én sem vállalnék be soha, nemhogy másvalakinek ezt tanácsoljam, aztán meg engem okoljon, hogy téglásítottam a mobilját...
A gyorsítótarazott adatok törlését megírtam neki, hátha az segít. (Bár a mobil újraindításakor ezeknek nem kéne amúgy is törlődniük?)vgyuri: OK, de honnan tudja, hogy melyik az, ha a file neve netán nem árulja el?
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Ettől félek én is... Olyasvalakiről van szó, aki ilyet még életében nem csinált, és előtte ugye még le kéne mentenie azokat az adatokat is, amiket nem lenne jó elveszítenie. Na, ilyenbe biztos nem mer egyedül belevágni, és ezt a folyamatot én sem szeretném neki "távirányítással" levezényelni. Szóval majd egyszer talán akkor, ha sikerül összejönnöm vele egy ilyen szeánszra. De ez nem a napokban lesz.
AlyrArkhon: OK, de ettől legfeljebb ideiglenesen lesz több a hely, mert utána azért csak le kéne újból frissíteni minden appot... És akkor megint nem lesz hely. Szinte naponta jönnek valamihez frissítések, azt nem lehet mindig csinálni, hogy előtte törölje mindig más appok frissítéseit. Szérintem az a normális, ha az ember minden appot a legfrissebb állapotban tart folyamatosan. Itt most még mindig az a kérdés, hogy egy nagyméretű app törlése után miért nem szabadult fel az a hely, amit az app elfoglalt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Veletlenul nem a Google Play Szolgaltatasok frissitett, es ez ellepte a data tarhelyet?
Ez gyakori mostanaban, tobb100 megat elfoglal, lehet az artatlan Spotifynek nincs is ehhez koze.
Hogy a datan turkaljon, ahhoz sajnos root kell.
A beallitasok/tarhely/gyorsitotarazott adatok torlese sem segit? Ez is tobb 100 mega szokott lenni,
nalam most pl. 640mega.Igy nehez, hogy neked irjuk a tippeket,'te tovabbitod, aztan valamikor megerkezik a visszajelzes.
Mint a fold-hold beszelgetes :-)[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz AlyrArkhon #27488 üzenetére
A fiam használja a régi Mini Pro-t, így szoktam helyet csinálni rajta
#?*@&!
-
AlyrArkhon
senior tag
Szépecskén nyerhetsz helyet, ha
1) letiltod az appok automatikus frissítését
2) ez után le is szeded az appok frissítéseit (nem kell az appot megát, csak a frissítést)256-os telón rengetegszer szedtem le kevésbé fontos progik frissitéseit, amíg a fontosabbé fel nem ment
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
kezo0
addikt
válasz vgyuri #27485 üzenetére
Pontosan tudom, hogy a hagyományos módon mit lehet átpakolni, hiszen nekem is volt korábban 4.4.2: csak nagyon keveset, ahogy már írtam. Extra appokat meg nem lehet feltenni, épp azért, mert nincs hely – ahogy szintén írtam már.
De nem is ez a lényeg, hiszen azzal nem lesz beljebb az ismerősöm, ha megtudja, mit kellett volna máshogy csinálnia. Törölte az appot, ez már megtörtént, de valami, valahol mégis visszamaradt, mert a tárhely nem szabadult fel az app törlése után sem. Erre kellene valami ötlet. Fájlkezelővel állitólag nem talál a telón semmilyen olyan mappát, ami a Spotify-ra utalna...Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
őstag
4.4.2-őn is lehet külső microsd kártyára programokat pakolni, Beállítások -> Alkalmazások -> Program kiválasztása -> Áthelyezés SD kártyára: ez egy részét átpakolja.
Nekem kedvencem a Link2SD, ezzel mindent át lehet pakolni: alkalmazás, dalvik, library, belső adatok (utóbbi csak a fizetősben).
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz tordaitibi #27483 üzenetére
Sajnos nincs a kezemben a szóban forgó telefon, csak továbbítani tudom az illetőnek az itt ajánlott megoldásokat, így egy kicsit nehezebb a dolog. De már írtam neki, file commanderrel rákeresett, és nem talált semmilyen visszamaradt Spotify-os adatmappát...
Amúgy itt olyan speciális zeneszámokról van szó, amelyek a fizetős app eltávolítása és az előfizetés megszüntetése után már jogi okokból sem lehetnének lejátszhatók, tehát az app teljes eltávolításával szerintem ezeknek is le kellett volna törlődniük a mobilról. Az offline zenehallgatás lehetősége ugyanis csak a fizetős verzióban engedélyezett.
Nem tudom mit nevezünk "belső sd"-nek, úgy látszik, ennyire én sem értek az Androidhoz. Amikor azt mondom, a belső tárhelyen van valami, akkor azt úgy értem, hogy nem az sd-kártyán. A 4.4.2-es Androidban pont az a legrosszabb, hogy alig enged valamit a kártyára pakolni, hiába teszel bele akármekkora kártyát a telefonba. Az ismerősnek is ott van benne egy 16 GB-os sd-kártya, ami félig üres, de hiába, ha szinte az összes alkalmazás a belső tárhelyen terpeszkedik, ami igen szűkös, és nem lehet semmit sem áthelyezni...
Új appot nem tud feltenni, hiszen nincs hely, mert a legnagyobb helyet foglaló app törlésével sem szabadult fel szinte semmi.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
veterán
Nem az apphoz tartozo adatok maradnak fennt,
hanem az app altal a tarhelyekre leszedett/mentett adatok, fajlok, mentesek.
Szepen nezne ki, ha most legyalulom pl. az Opera bongeszomet es elvinne magaval a download mappabol az eddigi osszes fajlt, amit eddig letoltottem vele.
Vagy, hiaba uninstallalom az Igo-t, a datarol eltunik, de az sdcard0/Android/obb/igo mappaba ott hagy 160 megat.
A belso tarhelyen a data, vagy a belso sd ertendo most?
A belso sd-t akar a gyari fajlkezelovel vegigtallozva manualisan ki kell gyomlalni ami nem kell.
Vizualisan jobban attakintheto a Playaruhazbol a Disk Usage applikacioval, ajanlom a hasznalatat. -
válasz enginev3.0 #27464 üzenetére
Megvan, a Messenger Chat fej miatt nem engedi
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
teo77
őstag
válasz #73959936 #27479 üzenetére
Greenify-al mindent hibernálok, ami user app, mielott leteszem az asztalra. A bloatware-ket tiltottam, töröltem vagy System Tunerrel fagyasztottam.
A legnagyobb fogyasztó a google szolgáltatások. Keveset használom a tabletet. Viszont nem szeretem ki-be kapcsolgatni. Azert kell ez a megoldas.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Semmi google nem kell, max , ha mégis, kiolvasztom. A lényeg, hogy ne fogyasszon lehetőlseg semmi, ha az asztalomon fekszik bekapcsolva, nem használva a tab. Zavar, hogy nem használom, és naponta tizen százalékokat merül. Amúgy Nexus 7, 2013, 4.4.4-el.
-
teo77
őstag
Sziasztok! Ha fagyasztom a google szolgáltatások keretrendszer-t, attól még használható az android? Csak böngészésre kell a tablet, semmi másra. És zavar, hogy ha tétlen a tablet, akkor is szívja az akkut a google szolgáltatása(i). Köszönöm!
-
Mr.C
őstag
Hát azért gondolom, mert az alkalmazás által letoltott dolgok nem törlődtek. Úgy kellett volna, hogy internet lekapcsol, beállítások > alkalmazások > Spotify > adatok törlése és utána alkalmazás törlése (mert ha kitörlöd a zenét, gondolom újra szinkronizál és letolti megint)
Manuálisan töröld a tárhelyről itt:
/Android/data/com.spotify.musicsudo rm -rf /*
-
kezo0
addikt
Sziasztok,
egy ismerősömnek van az alábbi gondja. Még 4.4.2-es rendszer van a mobilján, ami már nem is fog frissítést kapni, szóval ez a környezet sajnos adott. Ez egy Sony Xperia E1, ami ugye eléggé alapmodell, de mostanság nem fogja tudni újabbra cserélni, szóval a "vegyen újabb mobilt" meg a "frissítsen rendszert" nem opciók.Telepítve volt neki a Spotify fizetős verzíója, így rendszeresen hallgatott vele offline is zenéket, amelyek fizikailag is letöltődtek a mobilra, ámde ettől szép lassan elfogyott a tárhely, és a szerencsétlen telefon fulladozni kezdett. Csak maga a Spotify elfoglalt 1 GB-nyi helyet, ezért már egy csomó appot frissíteni sem lehetett, nemhogy egy akármilyen pici új appot feltenni. Először próbált megszabadulni az offline zenéktől, de valamiért nem akart sehogysem sikerülni neki, állítása szerint nem tudta ezeket sehogy sem törölni... Hosszas szenvedés után úgy döntött, az egész Spotify-tól kompletten megszabadul, de hiába törölte az appot szőröstül-bőröstül, újraindítás után még mindig csak 45 MB szabad belső tárhelye van, miközben a Spotify is a belső tárhelyen terpeszkedett korábban, és mint írtam, kb. 1 GB-ot foglalt el.
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy nem nyert semmit a törléssel – de nem világos, hogy ez miért van. Tudja valaki? És azt, hogy akkor hogy a fenébe nyerhetné vissza legalább a nagy részét annak az 1 gigának, amit vissza szeretett volna nyerni az app törlésével?
Köszi, ha valaki tud segíteni.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
törölt tag
Hogyan tudnek AFWall mogul hotspot-ot hasznalni? Ra nem jovok mit kellene kiengedni.
-
Zaja2
senior tag
nem,sajna!
Ez csak olyan "gyorsan csináljunk egy emailt,hogy működjön a telefon"cwm recovery-t ha fel tudnám rá valahogy juttatni,akkor dalvik cache törlésével nem oldódna meg? Vagy pedig főzött rommal?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
Visszaállítás után kéri az email-em a telefon,viszont elfelejtettem. Tudom,mailt nem illik elfelejteni stb stb
Hogy küszöbölhetem ki a képen látható "hibát"?
Köszönöm!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
air
nagyúr
válasz enginev3.0 #27459 üzenetére
Ami csökkenti a képernyő fényerejét.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mobilizmo
addikt
válasz enginev3.0 #27459 üzenetére
Például Lux
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
air
nagyúr
válasz enginev3.0 #27457 üzenetére
Attól, hogy screen filter alkalmazást használsz.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Mitol lehet hogy ez a rohadt engedelykezelo, premission manager ablaknál egyszerűen nem lehet csak a deny-re nyomni?!
Ott az allow is de nem ranyomhato
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mr.C
őstag
válasz koshmar #27454 üzenetére
"Letöltöd innen a DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v17_perf-event-exploit.zip-et amit kicsomagolsz. Telefonon a Beállítások > Fejlesztői lehetőségek-en belül bekapcsolod az USB-hibakeresést, majd rádugod a gépre a telefont. Fontos, hogy se a PC Companion, se a Sony Update Service ne fusson közben. Ezek után a kicsomagolt mabbában van egy runme.bat file, amit futtatsz és követed az instrukciókat, majd megvárod hogy a telefonod újrainduljon. Nem kell aggódni ha azonnal nem indul újra, bekapcsolod a telefon képernyőjét és rebootolni fog."
idézet Mr.C blogjáról.
Itt nem kell újrahúzni az fw-t... rég túllennél már rajta... minél tovább húzod, annál nagyobb veszélynek rakod ki, hogy felülírva lesz a képed.... de ezt már vagy 3x írtam[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
beg
veterán
válasz koshmar #27452 üzenetére
Akkor a képnek nagy valószínűséggel búcsút inthetsz. Ha sok írás folyamat van arra a területre, akkor azt már sok mindenki nem hozza vissza.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
válasz Digger #27450 üzenetére
Error 2005
Meaning: The device attempted to power on before SP flash tool could flash files to it
Solution:
* Take out and reinsert the battery
* Try using a different USB cord, port and PC
* Right-click flash_tool.exe > Select Properties > Select Compatibility > Set to Windows XP Service Pack 3 > Click Apply > Click OK > Run SP flash tool as Administrator
* Try a different USB cord
* Try a different port on the PC or another PC
* Ensure the battery is well changed and inside the switched off phone before connecting to PC for flashingForrás:list of sp flashtool errors
A megoldások lehetséges megoldások.
Megjegyzés, hogy másik flashtool verzió más hibaüzenetet adhat.Szerk.: lehet, hogy a dual sim mélyvíz topik megfelelőbb lenne kitárgyalni.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Mr.C
őstag
válasz koshmar #27442 üzenetére
Nem hinném, hogy eredetileg is akkora lenne. Szinte minden képnézegető alkalmazás kisebb képeket hoz létre a gyors működés érdekében. De ha megvan a Root akkor telepítsd az alkalmazást és indítsd el mihamarabb, mert -mint írtam - szabad helyként kezeli azt a részt, ahol kvázi a kép van és ha írás történik arra a helyre, ugrik a kép és nem tudod visszahozni
sudo rm -rf /*
-
beg
veterán
válasz Digger #27447 üzenetére
"First of all open SP Flash Tool, then click Scatter-loading button to load the correct scatter file
(MT6575_Android_scatter_emmc.txt or MT6577_Android_scatter_emmc.txt, depending on which phone you have) for your device and ignore any message that may appear." Forrás.A két fájl közül töltsd le azt amilyen soc van a vasban, majd tallózd be. A két fájlt a kereső kidobja ha a teljes nevével keresel rá.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Digger
senior tag
-
koshmar
addikt
válasz #73959936 #27431 üzenetére
Végül egy noname, ismeretlen "Undeleter" nevű programmal sikerült megtalálni
Viszont root híján a program csak a gyorsítárat tudja átnézni- sok régi képet is megtalált, de a 6-8MP helyett csak ilyen 0.3MP-es verzióban (vagy még azt se).Mr.C: Köszönöm a tippet, akkor a blogod alapján most "megrootolom"
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Mr.C
őstag
válasz koshmar #27430 üzenetére
Blogomban van, hogy kell Root-olni az Xperia P-t.
Az informatikában nincs olyan, hogy biztos. Akkor van esélyed, ha a telefon azt a helyet, ahol a kép volt még nem írta felül. Ha ez így van, akkor sikerül visszanyerni. De ha már felhasználta a szabad helyet, akkor sajnossudo rm -rf /*
-
koshmar
addikt
Cirka 2 órája, a kép összesen olyan fél percig volt a telefonon
Ha most elvégzem a roototást (úgyis kéne már régóta), akkor tutira visszaszerezhető?
szerk: a DiskDigger is azt írja, hogy "root required"
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
DiskDigger, de szerintem root nélkül az se túl hatékony.
-
koshmar
addikt
Üdv!
Nem rootolt Androidos telefonon (Xperia P) lehetséges egy kitörölt fotót bármilyen módon visszaszerezni, vagy az összes ilyen recovery program egy kalap ****t ér?
[ Szerkesztve ]
-
-
Digger
senior tag
Meglehetősen régóta a fiók aljában hever egy THL5000 tégla! A története az volt, hogy nincs története, egyszerűen elhalálozott! Nem volt mókolva, rootolva, Play áruházból való alkalmazások futottak rajta. Az egyik pillanatban még működik, tele akkuval zsebre vágom, majd félóra múlva halott! Semmire nem reagál, töltéskor sem világít a led.
Mostanában másik telefon kapcsán feltelepítettem egy PC-re az ADB-t. Kíváncsiságból csatlakoztattam a téglát és egy idő múlva észreveszi a telefont, sőt telepíti hozzá a drivert is. Az eszközkezelőben ott van a portoknál, hogy "MediaTek USB port (Com3)"
Az abd devices parancs sajnos nem listázza ki!
Lehet ezzel kezdeni valamit? -
Silious
tag
Használom a Gmail appot 2db mail címre, és az Outlook-ot is 1db e-mail címre. Csak a mailek szinkronizálása van bekapcsolva, nem tudom ez okozhatja-e a hibát, már közel 2,5 éve így használom őket, de ez a hiba kb. 2 hónapja jelentkezett. A régi appokba lehetett beállítani, hogy milyen időközönként frissítsen, de itt már nem lehet. Clean Masterem is van, de az totál le van tiltva, csak akkor fut, ha megnyitom.
A google Play-szolgáltatások adathasználata pl. ápr4.-e óta 137MB, RAM használat az elmúlt 3 órában 39MB. Ezek nem olyan kirívó adatok, hogy így kellene merítenie az eszközöm nem?
-
Orionhilles
senior tag
válasz Bártiboly #27419 üzenetére
FRP aktív (Factory Reset Protection), webes felületről kérjetek új jelszót (elfelejettem a jelszavamat menüpont) Gmail-nél.
Szerk.: valahol azt olvastam, hogy kell neki 72 óra mire átáll az új jelszóra, de lehet rosszul emlékszem.
[ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Bártiboly
újonc
Üdv mindenkinek!!! azt szertném kérdezni hogy van egy androidos telom, teljes reboot után kéri az utoljára szinkronizált google fiok jeszavat .ebbe csak az a gond hogy sogoromé volt a telo de ő meg elfelejtette . Ilyenkor mi a teendő? KUKA?
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
A kollégámtól hozzám került egy Yamoto MT102W 7 csodás tablet. Sikerült neki olyan szinten le vírusozni hogy a gyári visszaállítás sem segített. Újra kéne rakni a rendszert. De sajnos nem találok hozzá semmit, se romot, és persze leírást se. Ebben szeretnék segítséget kérni! Előre is köszönöm! -
AlyrArkhon
senior tag
válasz devil-k #27416 üzenetére
igen, olyasmi mint a Virtualbox. Letöltesz egyet, azon belépsz a fiókoddal, szinkronizálod, és rootolod.
youtube segédletekRedmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
devil-k
nagyúr
válasz AlyrArkhon #27415 üzenetére
És ezt hogy tudom megvalósítani? Ehhez a részhez nem értek sajnos. Ez olyan, mint a Virtual Box? Egyébként igen, szinkronizálnak az adatok.
- mozi bolondéria -
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Kéne egy shellparancs, amivel a lockscreen hátteret ki tudom cserélni. Root nem akadály!
Van ilyen?
Köszi!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Ebben kérném a segítségeket.
- mozi bolondéria -
-
ArpiCBR929
csendes tag
válasz ArpiCBR929 #27407 üzenetére
Sikerült megoldani. Az eredeti vcf fájllal volt a gond, újra le kellett menteni, és innen már ment az import rendesen.
-
ArpiCBR929
csendes tag
válasz ArpiCBR929 #27406 üzenetére
Pontosítok. Azt írja, hogy néhány adamező elveszhet.
-
ArpiCBR929
csendes tag
Szia!
Előrebocsátom nem vagyok egy okostelefon zseni, de azért próbálkozom. Megvan elvileg a vcf fájl amiben benne van az összes név és telefonszám. Outlookkal megnyitva legalábbis úgy tűnik hogy megvan. Rárakom microsd-re, K8-ba be, importálok, és lámlám minden név megvan, csak egyikhez sincs szám. Nem értem (pedig lehet hogy egyszerű...). A telefonon sem bírok felfedezni semmi funkciót, hogy esetleg le lennének tiltva a számok.... Amikor importáltam akkor kiírta, hogy adatvesztés lehet, dehát mi mást lehet tenni, folytattam. Nem tudom elhinni, hogy egyesével kéne bepötyögni a számokat. Kell legyen megoldás. Van valami ötleted? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával