Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
A vásárolt alkalmazások acc-hoz vannak kötve, igaz?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, hát mi a helyzet errefelé?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CrAzY88 #1814 üzenetére
Boldog Új Évet Kívánok mindazoknak, akik ide találtak, ebbe a topic-ba, és mindemellett minden Android tulajnak. .
Hmm.. Lehet még mindig nem az igazi a mobil kliens.. Amióta nem volt jó, azóta nem tudom, hogy történt-e valami "buherálás". Előtte használtam, nem volt vele gond. Maga az üzenetküldés működik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden "topiclakónak".
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Google Wallet Nektek sem tölt be magyarul? Belépek, aztán írja, hogy betöltés, és kész.
Ha kijelentkezek, és belépek, amikor először angol, akkor jó.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát maga a rendszer működése miatt, hogy hogy is van ez az unlocker dolog, meg ilyesmi...
Tehát, letöltöm a trial-t, és megveszem az unlock-ert?
(#1716) hunfatal: Nekem a playerPro valahogy nem tetszik.. Csak hangerőnövelést tud? Nekem az elég fontos.. Ebben a winamp pro a legjobb, de viszont rohadt idegesítő, h elfelejti, hogy hol tartott a zenében, ha bezárja a rendszer..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van itt olyan, aki megvette a poweramp-ot?
Csakmert filózom rajta, hogy megveszem, mert a winamp-pal kezd telelenni a tököm, hogy ha kilövi az alkalmazások közül, akkor elfelejti hol tartott, és újra kell kezdeni a zenét.. És ez rohadt idegesítő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
ADW-hez tudtok ajánlani jó kis ikonokat, akár market-ról?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Dekivagytok.. Mindenkinek megjött a mikulás?
Kérdés, ha be van lőve az LP alapértelmezett launcher-nek, hogy tudom azt beállítani, hogy a középrő gomb megyomásakor bejöjjön, hogy melyiket akarom használni? Csak mert most ugye van ADW is, viszont ha elindítom, nyomok 1 homegombot, visszajön az LP.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1662 üzenetére
Meg ezért is mondtam, hogy egyre több multimédiás eszköz jelenik meg androiddal.
De ne feledjük el, hogy volt szárnypróbálgatás Android-os netbook-ra, és nem aratott túl nagy sikert.(#1664) FET-MEN: Mondjuk az új Meego egész jó, asszem tán az N9-en...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1652 üzenetére
Fail.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mire gondolsz? Ezek az "alap" appok is már mindenkinek különbözőek.
Alap játékok pl. Angry Birds, fájlkezelőnek astro, vagy ghostcommander, ha nem tetszik az alap launcher alakalmazás, akkor launcherpro, diagnosztikára quick system info pro, zenére a winamp. Ezek mind ingyenesek.
Érdemes a marketet figyelni, 10 napig 0,1$ naponta 10 app, most járunk a 4. napnál.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem elég az LP is, dehát ennyié megvettem, majd tanulmányozom.
Hö..
A HTC elindította a Sense 3.0 frissítést néhány korábbi készüléke számára
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdekes Nekem ez az ADW Launcher.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest