Hirdetés
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jogos.
Ez a téma zárva, a beszélgetést a linkelt topicban folytassátok!
-
vétó
aktív tag
olyan táblajátékokat keresek, amiket két külön telefonról lehet játszani hálózati, wifi vagy bluetooth kapcsolaton keresztül. lehet akár online többjátékos is, a lényeg, hogy én, és a másik játékos egymás ellen a saját telefonunkról játszhassunk realtime.
-
Potyka03
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Shift fizetős...utóbbi kettőt nem ismerem

-
Tauren45
aktív tag
Plotyka jó 5let a topik.

Esetleg játszik valaki a Contract Killerr-el? Esetleg megvan valakinek: Contract K. Trainer? Ezt a cheatet keresem már 2 hete de eddig még sehol sem találtam meg. Ha valakinek meglenne pls küldje el.

-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Gondoltam nyitok egy ilyen témát,ha már szoftveres topic van

Mindenki ajánlhat itt játékot akár ingyenes akár fizetős.Én pl. 3D-s játékot szeretnék Galaxy 3-ra,vagy pedig jó minőségi autós játékokat!
Ha már van ilyen topic akkor sorry :S
Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest