Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha jól láttam, akkor ez 8121-es Mediatek proc.
Ha nem készült mentés, akkor érdekes lesz a helyreállítás, mert vélhetően nem azonos a hardvere azzal, amit feltettél rá.
Ez előfordul, hogy menet közben változik a hardverösszeállítás. Ilyenbe belefutottunk már párszor.
A boot és uboot (lk.bin) a jellemzően "ludas" ebben.
Szóval firmware csere javasolt, akár egy régebbi, vagy egy újabb verzióra. Sajna nem lehet megmondani, hogy neked régebbi, vagy újabb kell.
Elsőre csak a boot-ot cserélném le.Azért egy mentés most sem árthat.
-
Én először csak a modem fájlokat cserélném le.
/system/etc/mddb
könyvtárban van(nak).
annak idején az oroszok úgy oldották meg, hogy a /data-ból kiszedték az nvram könyvtárat is, hogy automatán visszagenerálódjon minden indó az induláskor az új modemfájlok felrakása után.
Az új romból kiszedném, és azzal próbálkoznék először.
Presze legelső a mentés, és mentés után egy mentés még nem árt. -
svgyula
addikt
Szia! A térerő dobálás lehet simán a 3G-4G kezelés következménye! Vedd le 2G-3G-re és nézd meg úgy ha akkor lesz térerőd, akkor a sávok közötti váltás a hibás. Nem biztos, hogy én romolnám
a helyedben. Először olvass utána, hogy abban javították-e a hálózatkezelést. Ha viszont antenna hiba akkor is teljesen mindegy milyen ROM kerül a telóra minddel rossz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest