-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joeker67 #2123 üzenetére
Hááát. Az nem olyan jó hír, ha a readback nem megy. Persze az A820-hoz használt flashtool még egy esély lehet, annak idején azzal csináltam a mentést.
Ha még ez sem menne, akkor érdemes úgy rádugni a telefont a gépre a readback indításakor, hogy folyamatosan nyomva tartod a hangerő le gombot (hátha itt is van meta mode). Volt olyan telefon, ami így menthető volt.
A memóriatesztnél bent hagytad a pipát a dedicated pattern-nél. Ha elidult volna, akkor mindent legyalult volna... szóval vedd ki a pipát onnan.
A 4032 hiba egyébként a preloader nem megfelelőségére vagy az emmc halódására utalhat.
-
válasz
Joeker67 #2118 üzenetére
Először próbálj egy readback-et. Szerintem addig semmit ne próbálj.
Ha sikerül lementeni, max akkor szabad megpróbálni az eMMC formázást, de ott is figyelni, hogy a bootloader-t ne formázd, mert akkor esélyesen téglagyártó lehetsz. Hacsak lehet, ezt a formázás dolgot hagyd ki. Csak a legvégső eset legyen.Lehet egy memória tesztet is kérni, de ott ne a pattern változatot válaszd, mert az gyalul mindent.
Hátha kidob valami értékelhető eredményt.Másik, hogy ne CM-et próbálj meg feltenni CWM-ből - szerintem -, hanem valamilyen Carliv-féle romot 4.2 alapú romot.
(Tegnap találtam egy v967s könyvtárat a gépemen, megnézem majd a tartalmát. Hátha flesselhető romot is tartalmaz).
Még azt is megpróbálhatod, hogy ha már egyszer a CWM legalább működik, akkor csinálj az advanced menünél egy format system, format data, format cache -t, majd csak eztán tegyél fel romot.Flashtool-ok közül szerintem ezt válaszd.
szerk.:
(#2119) dzsoke2
Neked is a readback-et javaslom elsőre. Vagy ha van, akkor mod recovery mentés, abból is ki lehet szedni az mddb-t (modem database).
Utána pedig a system.img-ből ki lehet szedni azt az adatbázis fájlt, ami vélhetően nem lesz "inconsistent".
/system/etc/mddb/ könyvtárban van a fájl.Amit észre vettem közbe hogy gyanús is nekem ez rom az utolsó kép alján az a userdata több mint 6 gb?érdekes
miközben 500 mb az egész rom méret.
Jó az. A tömörített méret lehet ennél kisebb, illetve vélhetően ez egy raw img fájl, szemben azzal, hogy a gyári romokban simg rájl van, ami nem tartalmazza a felesleges tartalmat. -
ksanc
őstag
válasz
Joeker67 #2110 üzenetére
A win csak pár másodpercre ismerheti fel a telót, utána kapcsolat hiján eltűnik az eszközkezelőből.
Valószinüleg nincs feltelepitve a VCOM driver.
Most hirtelen nem tudom, hol van az eredeti linkje, magamnak szoktam magamtól letölteni innen, ha kell valahova
Megpróbálhatod kézzel is telepiteni, de nem egyszerű. A rendszerednek megfelelően a 32 vagy 64 bites telepitőt futtasd le. -
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Brave
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged