-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
dosaking #5864 üzenetére
Nem ártana az írásjelek használata...
Melyik android verzió? Ez a legfontosabb kérdés
A system mókoláshoz nem kell root, MTK platform esetén linux alatt fel lehet csatolni a system.img fájl és meg lehet csinálni a módosítást, majd felírni a módosított system.img-t. Bár Android 9 alatt már voltak ezzel problémáim.
Kétlem, hogy hivatalos verzióból lenne 4 féle is ehhez a telóhoz, de mindegy is.
Sajnos találkoztam már ezzel a témával kapcsolatban is olyan fórumos marhaságokkal, hogy az fw frissítés előtt formázni kell a flash tárat. Ezzel vége is a dalnak. Ez egy állandóan visszatérő probléma. Az fw-k nem tartalmazzák a kritikus rendszerpartíciókat, mivel azok egyediek, MTK paltformon a flash tool a háttérben csinál mentést ezekről és írja vissza fw upgrade esetén, ezért nem vesznek el az adatok. De ha valaki már zseniálisan legyalulta, akkor már csak az ürességet tudja visszaírni.
Tehát ezt már nem fogod tudni visszaállítani. Szerintem ha nem vált be egyéb módszer, akkor a systemUI hack marad csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest