Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y

őstag

LOGOUT blog

válasz cappa72 #3411 üzenetére

Szerintem tudom, hol van a problema.

De akkor elotte, hogy mit csinaltam eddig;

Letrehoztam home/mr_y - ban a simg2img elnevezesu mappat, ebbe beletettem a letoltott simg2img nevu fajlt. Terminalbol megcimeztem, adtsm neki futtato jogot. Ellenoriztem, megkapta, hibauzenet nem volt. Ezutan beirtam;

./simg2img /home/mr_y/Desktop/Y100x/Bootimg/tmp/bootimg.img /home/mr_y/Desktop/Y100x/Bootimg/tmp/bootimg.raw.img

bash: ./simg2img: No such file or directory

Szoval nem talalja. De hogy ne talalna? Meg jogot is adott neki!
    beirom siman, hogy; simg2img, a valasza: command not found/nem talalhato elem.
    Ezt nem ertettem, de figyelmesebben elolvastam, amit irtal. Te valtozatlan system.img-rol beszelsz. Ami be lett linkelve, azon is az latszik, hogy mas kell a boot.img-hez. Akkor letrehoztam azokat a fajlokat a nevuk es formatumuk alapjan [un-repack], belejuk masoltam a belinkelt oldal altal behozott [rakattintas utani] tartalmat es most kint vannak az asztalon. Elmeletileg nekem azokkal kellene most dolgoznom, javitsatok ki, ha tevedek. Ha azokkal, akkor ayokat hova kell betennem? Vagy ha nem, akkor mit rentottam el?
    Mar az elso kerdeemben is irtam, hogy eddig Windows rendszeren dolgoztam, ezert kerdezek ennyit! [Digitalis atallas - szo szerint]

• Mr. Y

őstag

LOGOUT blog

válasz cappa72 #3411 üzenetére

Ezt egy kicsit emesztgetem, mielott nekiugranek.
    Konkretan ezt kerdeztem, es mivel ezt a valaszt most kaptam meg eloszor [ami syerintem a megoldas is lesz, de ez majd eldod], igy ilyeneket sem tudtam irni, mert nem tudhattam, hogy ezt kell csinalni. Ezert kerdeztem. Letrehoztam a fajlokat, bemasoltam a szoveget es kint van az asztalon. Ennyit csinaltam, ennel konkretabb valaszt mondani sem tudok, ha egyszer tobbet sem tettem.
    De! Koszonom a segitseget, amint modom adodik, megprobalom. Azutan jelentkezem

Új hozzászólás Aktív témák