- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72 #3411 üzenetére
Szerintem tudom, hol van a problema.
De akkor elotte, hogy mit csinaltam eddig;
Letrehoztam home/mr_y - ban a simg2img elnevezesu mappat, ebbe beletettem a letoltott simg2img nevu fajlt. Terminalbol megcimeztem, adtsm neki futtato jogot. Ellenoriztem, megkapta, hibauzenet nem volt. Ezutan beirtam;
./simg2img /home/mr_y/Desktop/Y100x/Bootimg/tmp/bootimg.img /home/mr_y/Desktop/Y100x/Bootimg/tmp/bootimg.raw.img
bash: ./simg2img: No such file or directory
Szoval nem talalja. De hogy ne talalna? Meg jogot is adott neki!
beirom siman, hogy; simg2img, a valasza: command not found/nem talalhato elem.
Ezt nem ertettem, de figyelmesebben elolvastam, amit irtal. Te valtozatlan system.img-rol beszelsz. Ami be lett linkelve, azon is az latszik, hogy mas kell a boot.img-hez. Akkor letrehoztam azokat a fajlokat a nevuk es formatumuk alapjan [un-repack], belejuk masoltam a belinkelt oldal altal behozott [rakattintas utani] tartalmat es most kint vannak az asztalon. Elmeletileg nekem azokkal kellene most dolgoznom, javitsatok ki, ha tevedek. Ha azokkal, akkor ayokat hova kell betennem? Vagy ha nem, akkor mit rentottam el?
Mar az elso kerdeemben is irtam, hogy eddig Windows rendszeren dolgoztam, ezert kerdezek ennyit! [Digitalis atallas - szo szerint] -
válasz
cappa72 #3411 üzenetére
Ezt egy kicsit emesztgetem, mielott nekiugranek.
Konkretan ezt kerdeztem, es mivel ezt a valaszt most kaptam meg eloszor [ami syerintem a megoldas is lesz, de ez majd eldod], igy ilyeneket sem tudtam irni, mert nem tudhattam, hogy ezt kell csinalni. Ezert kerdeztem. Letrehoztam a fajlokat, bemasoltam a szoveget es kint van az asztalon. Ennyit csinaltam, ennel konkretabb valaszt mondani sem tudok, ha egyszer tobbet sem tettem.
De! Koszonom a segitseget, amint modom adodik, megprobalom. Azutan jelentkezem
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged